Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(re55 @ 2012 07 18, 21:19)
Sveikinimai  4u.gif varžtą galėsit išsiimt po kokių metų, kam jis reikalingas kojoje  ax.gif
Batas plastikinis, su skylutėmis?

jo butent toks.

QUOTE(linkasta @ 2012 07 19, 08:21)
4u.gif  smagu skaityt, kad viskas gerai  thumbup.gif , gerai bus ir vėliau  smile.gif . Skausmas tikrai pakenčiamas, viskas išgyvenama - kad tik galutinis rezultatas būtų geras  mirksiukas.gif
Batą man irgi davė, tą plastikinį, išlietą, su skylutėm - sakyčiau, kad net geresnis už tą, kur perka  ax.gif . Pirktas, žinoma, dailesnis, bet ant podiumo lipt nereiks  irnesakyk.gif
Taigi, lepinkis, saugok kojytę ir vis duok žinot, kaip sekas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Būtinai pasirodisiu,ot man tik neramu dėl dviejų dalyku,nejaučiu piršto pačio galiuko,įtariu taip ir liks.Ir skauda pėdą laikyti horizontaliai,truputi vertikaliau laikant aprimsta.Kaip kitoms?
Atsakyti
QUOTE(happy mama @ 2012 07 19, 10:34)
jo butent toks.
Būtinai pasirodisiu,ot man tik neramu dėl dviejų dalyku,nejaučiu piršto pačio galiuko,įtariu taip ir liks.Ir skauda pėdą laikyti horizontaliai,truputi vertikaliau laikant aprimsta.Kaip kitoms?

Laikykit, kaip neskauda smile.gif O galiukas turėtų atitirpti, juk dar tik kelios dienos praėjo, ramiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 07 19, 11:10)
Laikykit, kaip neskauda smile.gif O galiukas turėtų atitirpti, juk dar tik kelios dienos praėjo, ramiai  mirksiukas.gif

gerai,supratau
Atsakyti
QUOTE(happy mama @ 2012 07 18, 15:30)

Nuosirdziausiai sveikinimai, sveikatytes tavo kojytei . user posted image
Atsakyti
QUOTE(@giedrute@ @ 2012 07 19, 12:18)
Nuosirdziausiai sveikinimai, sveikatytes tavo kojytei . user posted image

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos kaip dažnai keitėte tvarstį?
Atsakyti
QUOTE(happy mama @ 2012 07 20, 16:11)
Merginos kaip dažnai keitėte tvarstį?

Aš kasdien. Kad nieko sudėtingo. Spiritu pasivalydavau ir užklijuodavau nauju pleistru, kurio dydį kaskart mažindavau.
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 07 20, 19:24)
Aš kasdien. Kad nieko sudėtingo. Spiritu pasivalydavau ir užklijuodavau nauju pleistru, kurio dydį kaskart mažindavau.

Skambės gal kraupiai bet,mane kai išrašė trečiadieni,tai pasake sekmadieni persirišt,jei nepermirks.Matai aš savo kojos net nematau,bijau žiūrėti.Mane purtė tiesiog, kai perrišinėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mama: 20 liepos 2012 - 18:32
QUOTE(happy mama @ 2012 07 20, 18:30)
Skambės gal kraupiai bet,mane kai išrašė trečiadieni,tai pasake sekmadieni persirišt,jei nepermirks.Matai aš savo kojos net nematau,bijau žiūrėti.Mane purtė tiesiog, kai perrišinėjo.

na, mane irgi trečiadienį išleido ir liepė atvažiuot penktadienį (po dviejų dienų) - tada ir perrišo, t.y. nuėmė tą didžiulį tvarstį ir užklijavo pleistru. Po to jau aš pati kasdien pleistrą persiklijuodavau, siūlę dezinfekuodavau ir viskas. Mano pjūvio vieta buvo sausa sausa, nieks nešlapiavo, viskas gražu ir tvarkinga. Nors pirmą naktį po operacijos dar palatoj vis apžiūrinėjau koją ar nešlapiuoja, nes irgi buvau girdėjusi, kad kitoms pasipila kraujas, bet viskas ok 4u.gif
Bus gerai, happy mama, - t.y kasdien vis geriau ir geriau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mama @ 2012 07 20, 19:30)

Tai gal ten viskas gerai gydytojui pasirodė, kad taip ilgai nereikia keisti. Jei pačiai baisu, tai gal namiškiai gali tą padaryti. Šiaip tai reikia odai pakvėpuoti, greičiau gis.
Atsakyti
QUOTE(happy mama @ 2012 07 20, 19:30)

kai po operacijos gulejau ligoninej,mano palaciokei kauliuka operavo.sekancia diena po op.isleido,kadangi pjuvis neslapiavo,liepe nieko neliest ir tik nueit siulu traukt po 10d.ar 2sav.tai ji ir neliete nieko,tvarsciu nekeite,viskas buvo ok. Kasdien liest tikrai nereikia,nes nors dezinfekuojat,su kiekvienu perrisimu savarankisku didinat infekcijos tikimybe.
Atsakyti
Man skaudėjo trečia kojos pirštą, ir visą koją nuo to, traumatologas padarė rengeną ir pasakė halluxas, sakė, nykštys jau krypsta, dėl to kiti sąnariai labiau vargsta.

Bet nuėjus į mankštas, na, kaip suprantu ten tie lankstymai kaip su pilanapadyste skiriami... ir pamačiau, kad iš tikro aš to trečiojo piršto negaliu sulenkti, kai kitus pirštus lankiu - riečiu, tai jis lieka tik vos vos susilenkęs, atsikišęs. ar čia gali būti taip dėl nykščio iškrypimo? Man kažkaip nesiriša. ar dar kuriai buvo panašiai?
Atsakyti