Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(juka0368 @ 2012 01 16, 13:47)
Man atrodo kad lasaline visiems stato g.gif  nes man net tris lasanines suleido.o raminancius suleido jau operacinei dvigubos dozes paprasiau biggrin.gif .jo mankstinti pirsta pradejau jau po siuliu istraukymo visai neskaudejo kaip mane gydyt.prigasdino kad per prievarta mankstink nors ir skaudes smile.gif .o kai jau buvau po 6sav pas gydyt.tai sake labai gerai ismankstinau thumbup.gif  4u.gif .O tepalo jokio nenaudojau ir nelabai randai matosi. smile.gif

o tai visas tas 6 sav šonu ir mynei pėda?? naudojai ta bata specialu? kada pradėjai koją dėti i normalų batą papasakok trumpai jei nesunku, man reikės irgi po 6 sav važiuot pasirodyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 16, 18:13)
dar noriu paklaust tu,kurios lazdynuose operavosi.ar imanoma ten kazkur saugiai palikti pinigine,dokumentus,tekefona,kol operuoja?santaruos pas gydytojus arba slaugytojas seife arba siaip kabinete palikdavau...

na kažkaip nesukau galvos dėl to, stalčiuje palikau daiktus, nes mane pirmą operavo ir palatoje buvom išviso trys smile.gif o jei viena būtum manau slaugytojos paprašyk ir tiekkad palatą užrakintų kol parveš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2012 01 18, 17:04)
o tai visas tas 6 sav šonu ir mynei pėda?? naudojai ta bata specialu? kada pradėjai koją dėti i normalų batą papasakok trumpai jei nesunku, man reikės irgi po 6 sav važiuot pasirodyti  4u.gif
Papildyta:

na kažkaip nesukau galvos dėl to, stalčiuje palikau daiktus, nes mane pirmą operavo ir palatoje buvom išviso trys smile.gif o jei viena būtum manau slaugytojos paprašyk ir tiekkad palatą užrakintų kol parveš 4u.gif

kadangi pirkau telefona issimoketinai,tai suku sau galva,kad jo tikrai nepaliksiu su pirma karta matomais zmonemis,nes,kad ir kas nutiktu dar 1000lt uz telefona vis tiek teks atiduot,net jei jis pavogtas bus...o ir siaip,reik paimt keleta simtiniu nenumatytom islaidom ir panasiai..bandysiu tada vietoj klaust pas seseles,gal ten irgi koki seifuka turi daiktu saugojimui.. Drauge mano esa patyrus taip nuostoliu.kompa paliko eidama i tyrima,sake palaciokes,kad pasaugos.grizo,kompo ner,palaciokes tipo va,pamirsom,kad kompa saugom,nuejom i kavine,grizom,prisiminem kompa,ziurim-jo nebera.stai ir visa istorija..taip ir liko didis klausimas,kur visgi tas laptopas,,,
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 18, 17:15)
kadangi pirkau telefona issimoketinai,tai suku sau galva,kad jo tikrai nepaliksiu su pirma karta matomais zmonemis,nes,kad ir kas nutiktu dar 1000lt uz telefona vis tiek teks atiduot,net jei jis pavogtas bus...o ir siaip,reik paimt keleta simtiniu nenumatytom islaidom ir panasiai..bandysiu tada vietoj klaust pas seseles,gal ten irgi koki seifuka turi daiktu saugojimui.. Drauge mano esa patyrus taip nuostoliu.kompa paliko eidama i tyrima,sake palaciokes,kad pasaugos.grizo,kompo ner,palaciokes tipo va,pamirsom,kad kompa saugom,nuejom i kavine,grizom,prisiminem kompa,ziurim-jo nebera.stai ir visa istorija..taip ir liko didis klausimas,kur visgi tas laptopas,,,

na dėl to tai taip, bet pasiteirauk slaugytojų gal kol operuos pasaugos kažkur daiktus 4u.gif ir bus ramiau,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucis: 18 sausio 2012 - 16:20
QUOTE(Gucis @ 2012 01 18, 17:04)
o tai visas tas 6 sav šonu ir mynei pėda?? naudojai ta bata specialu? kada pradėjai koją dėti i normalų batą papasakok trumpai jei nesunku, man reikės irgi po 6 sav važiuot pasirodyti  4u.gif
Papildyta:

Man 6sav isviso neleido minti kojos sokynejau ant vieno arba su ramentais vaiksciojau.Spec bato nenaudojau ir gailiuosi kad ji nusipirkau nes neprireike o i batus iskarto po apziuros ir uzsidejau aisku reikia placiu nesiauru ir minstesniu nes koja vistiek dar tins i kroksus nebandziau bet paskaiciau kad daug kas i juos neitilpo as nusipirkau tuos tokius placius zieminius batus placius ugsai ar kaip jie ten vadinasi labai patogus ir niekur nespaudzia smile.gif 4u.gif aisku pora sav slubavau nes buvau pamirsusi kaip jau normaliai koja statyti bet poto savaime gavosi ir seip norejosi slubuoti nes kai mini jau visa peda ir kai pirstas lenkesi tai skaudedavo ir labai nemalonus jausmas buvo tai kol pirstas nepriprato tai slubavau.Gydytojas dar menesi kazkur neleis ant pirstu pasistiepti kad maziau fizinio kruvio butu nebegioti.Va kazkuria diena pabandziau ant pirstu galiuku pasistiepti truputi tai neskaudejo ir tikiuosi kad nieko blogo nepadariau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juka0368 @ 2012 01 18, 17:57)
Man 6sav isviso neleido minti kojos sokynejau ant vieno arba su ramentais vaiksciojau.Spec bato nenaudojau ir gailiuosi kad ji nusipirkau nes neprireike o i batus iskarto po apziuros ir uzsidejau aisku reikia placiu nesiauru ir minstesniu nes koja vistiek dar tins i kroksus nebandziau bet paskaiciau kad daug kas i juos neitilpo as nusipirkau tuos tokius placius zieminius batus placius ugsai ar kaip jie ten vadinasi labai patogus ir niekur nespaudzia smile.gif  4u.gif aisku pora sav slubavau nes buvau pamirsusi kaip jau normaliai koja statyti bet poto savaime gavosi ir seip norejosi slubuoti nes kai mini jau visa peda ir kai pirstas lenkesi tai skaudedavo ir labai nemalonus jausmas buvo tai kol pirstas nepriprato tai slubavau.Gydytojas dar menesi kazkur neleis ant pirstu pasistiepti kad maziau fizinio kruvio butu nebegioti.Va kazkuria diena pabandziau ant pirstu galiuku pasistiepti truputi tai neskaudejo ir tikiuosi kad nieko blogo nepadariau. smile.gif

ačiukas už info, aš tai su ramentais pirmas 4-5 dienas o dabar jau šonu minu vaikštau, ir su tuo batu trasioju ,labai gerai jis iš tikro smile.gif oho kaip tu iškentei 6 savaites su ramentais nebent labai jau paženges kauliukas stipriai buvo, man pasakė pirmas tris paras pagrinde lovoj, poto jau pamažu šonu minti,bet gera savaite nemyniau stengiausi su ramentais arba šokliuot, man jau antra savaitė eina bet šonu minu drasiai aišku pavargsta koja pailsi ir vėl gerai smile.gif o pas gydytoja i apžiuūra važiavai jau su normaliais batais ?ar kaip supratau tik po apžiūros užsidėjai? man tai sunkiausia tas gyjimo laikas kad ilgais sportuot negalėsi... o šiaip jau viskas oki, tik dar idomu kaip ka daryt ko ne, o pas gydytoja tik po 4 savaičiu dar toloka unsure.gif

nes kaip supratau biliotenis 6 savaitės būtinas, jokio vairavimo jei mašina ne automatas, jokio fizinio krūvio, tik šonu mynimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucis: 18 sausio 2012 - 17:13
Man rytoj dvi savaites.Minu irgi tik sonu.Bet pagrinde vaikstau tik namie,nes jauciu,kad dar iki parduotuves negaleciau nueiti...O kokius atstumus jus nueinate?Labai idomu ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na ka pasigirsiu ka nusipirkau. Labai dvejojau ar pades,bet jau dabar matau,kad padeda ir negaila tu pinigu sumoketu. Pirkau kremuka nuo randu,bet pirkau brangiausia,kuris buvo vaistineje. Jis vadinasi DERMATIX ULTRA. Tepuosi jau antra diena,siandien bus trecia ir zinokit as jau matau pasikeitimus,kad randas mazeja,svieseja. As jau po operacijos 2 men. Jis kainuoja 148lt. bet su euro vaistines kortele mokejau 140 lt.
Koja vakarais mano buna,kaip kalade istinusi. Tikiuosi iki vasaros praeis patinimas.

O as kaip tik tik i Crocs batus ilindau. Aisku pirkau 2 ismerom didesnius. Yra i kuriuos neitilpau,bet i tokius juodus su baltu padu ilindau,nes jie placiausi is visu crocsu.

o jums sake,kada jau galesit su aukstakulniais vaiksciot?
as dabar nusipirkau ant kulniuko (su platforma) vaikstau tik i darba ir atgal. Nes man reikia buti su kostiumeliu,tai su crocs geda vaiksciot, biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kaip kaimietuke atrodyciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif darbe persiaunu i paprastus ant lygaus pado,bet vistiek istinsta koja.
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2012 01 18, 18:03)
ačiukas už info, aš tai su ramentais pirmas 4-5 dienas o dabar jau šonu minu vaikštau, ir su tuo batu trasioju ,labai gerai jis iš tikro smile.gif oho kaip tu iškentei 6 savaites su ramentais nebent labai jau paženges kauliukas stipriai buvo, man pasakė pirmas tris paras pagrinde lovoj, poto jau pamažu šonu minti,bet gera savaite nemyniau stengiausi su ramentais arba šokliuot, man jau antra savaitė eina bet šonu minu drasiai aišku pavargsta koja pailsi ir vėl gerai smile.gif o pas gydytoja i apžiuūra važiavai jau su normaliais batais ?ar kaip supratau tik po apžiūros užsidėjai? man tai sunkiausia tas gyjimo laikas kad ilgais sportuot negalėsi... o šiaip jau viskas oki, tik dar idomu kaip ka daryt ko ne, o pas gydytoja tik po 4 savaičiu dar toloka  unsure.gif

nes kaip supratau biliotenis 6 savaitės būtinas, jokio vairavimo jei mašina ne automatas, jokio fizinio krūvio, tik šonu mynimas...

Jo seip biliotenis kazkur 6 sav jei masina neautomatas tai nepatartina vairuoti as po sesiu savaiciu pabandziau vairuoti tai ir taip buvo sumku dar jautesi.Man seip dare ant vienos kojos dvi operacijas ir ant didelio ir ant maziuko.Maziuka tvirtino su kazkokia langete o dideli su dviem varztukais todel ir neleido vaikscioti ir dar gipsas buvo pas mane,tai niekaip nebuciau galejusi pavaikscioti.As tai bilioteni sedejau tris savaites nes pas mane sedimas darbas tai leido man i darba eiti. smile.gif bet geriau buciau neejusi verysad.gif nes buvo sumku i antra auksta uzlipti laiptais blush2.gif su ramentais. smile.gif
Papildyta:
As ir norejau paklausti ar bus galima vaikscioti aukstakulniais is viso nors retkarciais?Ir kaip operacija jau padare ar negali atsinaujinti po kiek nors laiko ?(pvz kai pradesi aukstakulnius nesioti ar siaurus batus kaip sako kad ir nuo ju pasidaro taip)kazkaip gydytoja net nepaklausiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2012 01 19, 19:04)
Man rytoj dvi savaites.Minu irgi tik sonu.Bet pagrinde vaikstau tik namie,nes jauciu,kad dar iki parduotuves negaleciau nueiti...O kokius atstumus jus nueinate?Labai idomu ax.gif  bigsmile.gif

man jau irgi dvi savaitės bus pirmadieni, taipogi trauks ir siūlus pirmadienį, bet pastebėjau labai nuvargsta koja,maudžia naktim, vieną kartą kai buvau perrišti koją, tuo pačiu su drauge i parduotuvę užsukom, tai nuvargo koja, tai dabar nebevažiuoju, o vakar pabandžiau i kavine su drauge trumpam nuvažiuot pabūti, tai irgi pavargsta koja, nors aš su batu tuo vaikštau tikrai jis gerai, kiek skaičiau atstoja ir ramentą .. tai va tik tokie atstumai pavargsta iš tikro,o dar šonu mini išvis sanarys žiūriu skaudėt nori doh.gif smile.gif nu nieko ištempsim ar ne taip 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(++++ @ 2012 01 19, 20:58)
Na ka pasigirsiu ka nusipirkau. Labai dvejojau ar pades,bet jau dabar matau,kad padeda ir negaila tu pinigu sumoketu. Pirkau kremuka nuo randu,bet pirkau brangiausia,kuris buvo vaistineje. Jis vadinasi DERMATIX ULTRA. Tepuosi jau antra diena,siandien bus trecia ir zinokit as jau matau pasikeitimus,kad randas mazeja,svieseja. As jau po operacijos 2 men.  Jis kainuoja 148lt. bet su euro vaistines kortele mokejau 140 lt.
Koja vakarais mano buna,kaip kalade istinusi. Tikiuosi iki vasaros praeis patinimas.

O as kaip tik tik i Crocs batus ilindau. Aisku pirkau 2 ismerom didesnius. Yra i kuriuos neitilpau,bet i tokius juodus su baltu padu ilindau,nes jie placiausi is visu crocsu.

o jums sake,kada jau galesit su aukstakulniais vaiksciot?
as dabar nusipirkau ant kulniuko (su platforma) vaikstau tik i darba ir atgal. Nes man  reikia buti su kostiumeliu,tai su crocs geda vaiksciot,  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
kaip kaimietuke atrodyciau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  darbe persiaunu i paprastus ant lygaus pado,bet vistiek istinsta koja.

kiek su daktaru kalbėjau ir poto su kitu chirurgu tie patinimai ilgiau laikosi, taip pat ir maudimai, nes sako ko norėti suaauginėja audiniai, kaulai ir t.t. mano taip pat sutinsta ypač vakare išlenda,

apie tepala mastau ir aš nes pertveriant pamačiau randelis toks neblogas didokas...

na dėl aukštakulnių nebuvau aš jų kasdieninė nešiotoja tiesiog nesugebėčiau, mėgstu lygiu padu, o puoštis labiau su aukštakulniais,,, bet su daktaru kalbėjau aišku dėtis bus galima bet nepiknaudžiauti viskas imanoma išstumti galima vėl kaulą ir t,t, bet.. svarbiausia pabrėžė po operacijos gerai pagydyti pasaugoti tą vietą tada ir nebereiks jokių operacijų.. bet juk nežinosi,

man tebuvo kairė koja, bet dešinė tokia žiūriu lygi bet tas kaulas pats didokas manau po 5-10 metų gali išlyst ir dešinė koja, nenorėčiau... tai pirksiuos ta idėkliuką i tarpupiršti stengsiuos nešiot,,,

Atsakyti
QUOTE(juka0368 @ 2012 01 20, 14:36)
Jo seip biliotenis kazkur 6 sav jei masina neautomatas tai nepatartina vairuoti

o ne trys mėn. biuletenis?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2012 01 21, 19:16)
o ne trys mėn. biuletenis?

na idomu kiek kitos išbuvo ilgiausiai, šiaip 6 savaitės tada pasirodai savam daktarui kuris operavo ir toliau nusprendžia reikia biliotenio ilgiau ar ne. 3 mėnesiai jau išprotėt būtu galima biggrin.gif man dvi savaitės jau košmaras ilgai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2012 01 22, 17:18)
na idomu kiek kitos išbuvo ilgiausiai, šiaip 6 savaitės tada pasirodai savam daktarui kuris operavo ir toliau nusprendžia reikia biliotenio ilgiau ar ne. 3 mėnesiai jau išprotėt būtu galima  biggrin.gif man dvi savaitės jau košmaras ilgai.. smile.gif

prajuokinote!
Atsakyti