QUOTE(tavolaime @ 2012 01 19, 19:04)
Man rytoj dvi savaites.Minu irgi tik sonu.Bet pagrinde vaikstau tik namie,nes jauciu,kad dar iki parduotuves negaleciau nueiti...O kokius atstumus jus nueinate?Labai idomu
man jau irgi dvi savaitės bus pirmadieni, taipogi trauks ir siūlus pirmadienį, bet pastebėjau labai nuvargsta koja,maudžia naktim, vieną kartą kai buvau perrišti koją, tuo pačiu su drauge i parduotuvę užsukom, tai nuvargo koja, tai dabar nebevažiuoju, o vakar pabandžiau i kavine su drauge trumpam nuvažiuot pabūti, tai irgi pavargsta koja, nors aš su batu tuo vaikštau tikrai jis gerai, kiek skaičiau atstoja ir ramentą .. tai va tik tokie atstumai pavargsta iš tikro,o dar šonu mini išvis sanarys žiūriu skaudėt nori

nu nieko ištempsim ar ne taip
Papildyta:
QUOTE(++++ @ 2012 01 19, 20:58)
Na ka pasigirsiu ka nusipirkau. Labai dvejojau ar pades,bet jau dabar matau,kad padeda ir negaila tu pinigu sumoketu. Pirkau kremuka nuo randu,bet pirkau brangiausia,kuris buvo vaistineje. Jis vadinasi DERMATIX ULTRA. Tepuosi jau antra diena,siandien bus trecia ir zinokit as jau matau pasikeitimus,kad randas mazeja,svieseja. As jau po operacijos 2 men. Jis kainuoja 148lt. bet su euro vaistines kortele mokejau 140 lt.
Koja vakarais mano buna,kaip kalade istinusi. Tikiuosi iki vasaros praeis patinimas.
O as kaip tik tik i Crocs batus ilindau. Aisku pirkau 2 ismerom didesnius. Yra i kuriuos neitilpau,bet i tokius juodus su baltu padu ilindau,nes jie placiausi is visu crocsu.
o jums sake,kada jau galesit su aukstakulniais vaiksciot?
as dabar nusipirkau ant kulniuko (su platforma) vaikstau tik i darba ir atgal. Nes man reikia buti su kostiumeliu,tai su crocs geda vaiksciot,
kaip kaimietuke atrodyciau

darbe persiaunu i paprastus ant lygaus pado,bet vistiek istinsta koja.
kiek su daktaru kalbėjau ir poto su kitu chirurgu tie patinimai ilgiau laikosi, taip pat ir maudimai, nes sako ko norėti suaauginėja audiniai, kaulai ir t.t. mano taip pat sutinsta ypač vakare išlenda,
apie tepala mastau ir aš nes pertveriant pamačiau randelis toks neblogas didokas...
na dėl aukštakulnių nebuvau aš jų kasdieninė nešiotoja tiesiog nesugebėčiau, mėgstu lygiu padu, o puoštis labiau su aukštakulniais,,, bet su daktaru kalbėjau aišku dėtis bus galima bet nepiknaudžiauti viskas imanoma išstumti galima vėl kaulą ir t,t, bet.. svarbiausia pabrėžė po operacijos gerai pagydyti pasaugoti tą vietą tada ir nebereiks jokių operacijų.. bet juk nežinosi,
man tebuvo kairė koja, bet dešinė tokia žiūriu lygi bet tas kaulas pats didokas manau po 5-10 metų gali išlyst ir dešinė koja, nenorėčiau... tai pirksiuos ta idėkliuką i tarpupiršti stengsiuos nešiot,,,