Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

sveikos...ar cia visos intesyviai tik ir operuojates...o jei nejautete iki operacijos skausmu???
as siandien isidejau silikoninius tarpupirscius - bet turbut jie nelabai ka, nes tokie minksti, nu bet... ir mastau apie ta naktini itvara. gal bent taip dar pasigerinsiu padeti.

mano giminaite operavosi 50+ budama. nu negi visos tokios jaunos taip masiskai operuojates.... g.gif g.gif
Atsakyti
as naudojau apie 3 menesius toki daiktauser posted image
dienos metu keleta valandu ir nakciai.paryciais kartais pradeda skaudeti,tada nuimu.,Man labai padejo,nebera skausmu,paskutini laika jau buvau pasiruosusi operuotis..bet dabar galvojau...gal atidesiu))Sitas itvaras patogus tuo,kad sone turi sarnira,tai gali aveti ir batus,vaiksciojimui netrukdo,tinka abiem kojom
Atsakyti
Mane operavo Vilniuj Lazdynų ligoninėj gyd. Tomas Sveikata. Vieną koją prieš 6 metus, kitą šiemet. Pirmą kartą dėjo du varžtus, šį kartą ne. Šiemet pooperacinį batą gavau nemokamai, su juo vaikščiojau visai neblogai. Man prieš operacijas tų kauliukų neskaudėjo, bet buvo mazoliai pėdose, kuriuos skaudėdavo ir labai avalynė deformuodavosi. Dėl operacijų nesigailiu. Kol kas dar naujų batų nepirkau, nes operuota koja dar šiek tiek patinusi, pamenu, kad ir praeitą kartą patinimas laikėsi apie pusę metų. Prieš operacijas ir aš bandžiau nešioti tarpupirščius, bet man nepadėjo.
Atsakyti
Merginos, ir aš turiu batuką, tokį:
http://www.orto.lt/i...peracinis-batas
jei kam reikia perleisiu, tik rašykit a.ž. nes temoje nesedžiu blush2.gif
Atsakyti
Uzvakar man padare Halux valgus operacija, per nakti palaike ligoninej, israse vaistu ir dabar esu jau namie, lovoj pastoviai guliu, nes reik ribot vaiksciojima, tiksliau siuolavima ant vienos kojos arba su ramentais biggrin.gif nesitikejau, kad si operacija tokia rimta, daug zmoniu dalyvavo operacijoj, poto seseles vis vaiksciojo ka nors suleist.. Spec bata tai nusipirkau pacioj ligoninej uz 65 lt, o siaip jis tinka ir desinei ir kairei (tik dydi reik atitaikyt, kaip supratau 1 dydziu didesni, nei siaip nesiojant),tai pravers jeigu darysiuos kadanors kitai kojai smile.gif
Koja skaudejo diena kai padare operacija ir sekancia,bet tada leido nuskausminamuosius,tai skausmas greit praeidavo. O dabar 3 diena, tai pilnai uztenka geriamu nuskausminamu, tik labai nemalonus jausmas, kai suoliuojant i tualeta koja per kelias sekundes smarkiai istinsta..
Bet visa tai verta, nes kita vasara jau galesiu nesiot dailias basutes:))
Atsakyti
Sveikutes, turiu ir as tokia bedele tad pirmadieni jau kreipiuosi pirminei konsultacijai pas jurgi gaveli. Gal ka daugiau girdejote apie si gydytoja?
Atsakyti
Labas,as jau po operacijos,galvojau,kad bus viskas paprasciau,bet...Man padarytos dvi siules,nes buvo didelis iskrypimo laipsnis.Jau praejo 3savaites,bet minti negaliu,skauda.Kada galesiu normaliai vaikscioti,net neisivaizduoju.Dabar nesioju ortopedini bata.
Atsakyti
As irgi jungiuosi. Konsultavausi pas GAveli, laukia operacija. Turiu kruva baimiu - kad operuotos kojos nykstys bus trumpesnis, kad tins ilgai, kad sneka graziau nei yra, vaikscioti ilgai normaliai negalesiu. O bendrai tariant, kad gailesiuosi tos operacijos, nes man kol kas skausmu nera, tik nepatogumai su batais ir mintis kad veliau situacija tik sudetinges....
Atsakyti
QUOTE(vvaidute @ 2013 07 28, 15:32)
Labas,as jau po operacijos,galvojau,kad bus viskas paprasciau,bet...Man padarytos dvi siules,nes buvo didelis iskrypimo laipsnis.Jau praejo 3savaites,bet minti negaliu,skauda.Kada galesiu normaliai vaikscioti,net neisivaizduoju.Dabar nesioju ortopedini bata.

viskas bus gerai drasiau mirksiukas.gif po biski po biski nepastibesit kai jau lakstisit mirksiukas.gif

QUOTE(Kosmita @ 2013 07 30, 21:04)
As irgi jungiuosi. Konsultavausi pas GAveli, laukia operacija. Turiu kruva baimiu - kad operuotos kojos nykstys bus trumpesnis, kad tins ilgai, kad sneka graziau nei yra, vaikscioti ilgai normaliai negalesiu. O bendrai tariant, kad gailesiuosi tos operacijos, nes man kol kas skausmu nera, tik nepatogumai su batais ir mintis kad veliau situacija tik sudetinges....

drasiau viskas bus gerai , blogiau tikrai nebus mirksiukas.gif

as noriu operuotis ir antra koja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmita @ 2013 07 30, 21:04)

man nlb patiko sis gydytojas, tokio konkretumo nera tik aki mirkcioja ir viskas. Zodziu apsisprendziau kol skausmo nera neoperuosiu, palauksiu. ir gydytojas nei uz nei pries operacija. Galetu ir patarti kaip geriau o cia as nzn, paziurek kaip pas kitas ir panasiai
Atsakyti
Na as jau po operacijos, operavo treciadieni Gavelis.
Kol kas dar nesijauciu baisiai laiminga, nors kojos neskauda jau, bet labai sunku be vienos kojos biggrin.gif
Man padare Z tipo operacija, galiu priminti kulnu, bet po dvieju dienu tas kulnas ir kai kurie raumenys, kurie iki siol nebuvo naudojami, baisiai pyksta jau, tai tenka juos naudoti minimaliai ax.gif
Basutes visas suslepiau, nes kai galesiu uzsideti, bus rugsejis jau biggrin.gif

Norincios gali pasinaudoti siuo pasiulymu:

http://www.bak.lt/sa...asiulymas-jums/

Tik jau dabar rinkciausi gydytoja Toma Sveikata mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Persikute* @ 2013 08 05, 08:54)
man nlb patiko sis gydytojas, tokio konkretumo nera tik aki mirkcioja ir viskas. Zodziu apsisprendziau kol skausmo nera neoperuosiu, palauksiu. ir gydytojas nei uz nei pries operacija. Galetu ir patarti kaip geriau o cia as nzn, paziurek kaip pas kitas ir panasiai

Jus teisi, tikrai labai nekonkretus gydytojas, i viska ziuri labai jau per pirstus, man tas irgi uzkliuvo. Bet pagalvojau, kad jis su didziule patirtim ir nusprendziau uzsimerkti i jo charakterio ypatumus smile.gif

Pagrindinis mano argumentas UZ operacija buvo tas, kad anksciau ar veliau vis tiek reikes, o jei veliau, tai operacija sudetingesne ir gyjimas ilgesnis 4u.gif

Na ir zinoma nereikes kesti diskomforto iki tos datos "veliau" mirksiukas.gif
Atsakyti
P.S ar cia normalu, kad kartais nutirpsta peda? g.gif
Atsakyti