Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.11, tęsiam

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 12 22, 18:47)
einu nuotraukų žiūrėt laugh.gif
kiek sutarėt?

Kokiu nuotrauku, dar nieko nedariau biggrin.gif Ar nori patikrinti, ar tikrai riebaliuko neturiu lotuliukas.gif
Uz pilva sutarem 6000
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 12 22, 17:58)
Kokiu nuotrauku, dar nieko nedariau  biggrin.gif Ar nori patikrinti, ar tikrai riebaliuko neturiu lotuliukas.gif
Uz pilva sutarem 6000

įkeltų mirksiukas.gif
Atsakyti
Siurbt nereikės ir šeši.. g.gif Jaučiu, kol aš prisiruošiu, arba kaina pakils, arba apmokestins, kaip prabangos prekę biggrin.gif
Neturiu dar visų litų, o nei paskolos, nei lizingo noriu imti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 12 22, 22:16)
Siurbt nereikės ir šeši.. g.gif Jaučiu, kol aš prisiruošiu, arba kaina pakils, arba apmokestins, kaip prabangos prekę biggrin.gif
Neturiu dar visų litų, o nei paskolos, nei lizingo noriu imti. doh.gif

aš dalį lizinguot planuoju, nenoriu laukt. buvau nusiteikus B atsiduot, bet dėl lizingo žvalgysiuos į kauniečius turbūt cool.gif
Atsakyti
laba diena !

apzejau ir as Katrix biggrin.gif vaikiuk,busi super duper po op ,nors mes su Gebene nesidarytume tavo vietoj lotuliukas.gif ir nesupratau kur tu darysies ?Kaune?

as taip B tikejau,buciau davus ranka t.y. pilva jam man nukirst,bet va dabar lojalumas pradejo kirbeti g.gif Ausrytes atvejis kazkaip pasejo nerimo sekla.nes nu mergaitei ten nebuvo ka daryt,paprastesnio pilvuko sunkiai berastum,o jis prikeverzojo nesamoniu g.gif ir tada ,isigilinus ,islenda daug jo padarytu korekciju moterims .nu zodziu nezinau ...

del kainu.as tai blackmailinsiu ,jei klaina kels laugh.gif nes turiu issisaugojus laiskus su skaiciais laugh.gif o jei rimtai,tai galvoju gali ir pakelti g.gif bet as vel rasydama netycia uzsiminsiu ar kaina kaip taremes ar dar ir ant laimingos valandos uztaikiau biggrin.gif

sventes atejo ,moteros gi! prisieskim prisigerkim,jei galima paislaidaukim,o nuo kitu metu griezta dieta visose srityse ,nes TEGU ARTEJANTYS BUNA MUSU METAI (tik be drakonisku pilvu laugh.gif) !
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 12 23, 17:22)
prisieskim prisigerkim,jei galima paislaidaukim,o nuo kitu metu griezta dieta visose srityse ,nes TEGU ARTEJANTYS BUNA MUSU METAI (tik be drakonisku pilvu laugh.gif) !

o čia tai palinkėjimas bigsmile.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 12 23, 18:51)
o čia tai palinkėjimas  bigsmile.gif  friends.gif

labai superinis palinkejimas biggrin.gif
Atsakyti
kažkaip nervas ima...kažin kodėl? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2011 12 26, 20:42)

turbūt prieš didžiuosius pokyčius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 12 23, 18:22)
laba diena !

apzejau ir as Katrix  biggrin.gif  vaikiuk,busi super duper po op ,nors mes su Gebene nesidarytume tavo vietoj  lotuliukas.gif  ir nesupratau kur tu darysies ?Kaune?

as taip B tikejau,buciau davus ranka t.y. pilva jam man nukirst,bet va dabar lojalumas pradejo kirbeti  g.gif Ausrytes atvejis kazkaip pasejo nerimo sekla.nes nu mergaitei ten nebuvo ka daryt,paprastesnio pilvuko sunkiai berastum,o jis prikeverzojo nesamoniu  g.gif  ir tada ,isigilinus ,islenda daug jo padarytu korekciju moterims .nu zodziu nezinau ...

del kainu.as tai blackmailinsiu ,jei klaina kels laugh.gif nes turiu issisaugojus laiskus su skaiciais laugh.gif o jei rimtai,tai galvoju gali ir pakelti  g.gif  bet as vel rasydama netycia uzsiminsiu ar kaina kaip taremes ar dar ir  ant laimingos valandos uztaikiau  biggrin.gif

Darysiu pas K.M. 4u.gif
Del B. zinok man tokios pat mintys g.gif Tiesiog issigandau pas ji daryti, nor minciu buvo blush2.gif

QUOTE(Alvyda @ 2011 12 26, 21:42)

Laikom kumscius, greit busi grazi wub.gif

Merginos, kurios jau dare, sakykit, o kada jus jau galejot issitiesti?
Ir dar, kaip manot, kada realiai galima sugrizti i darba?
Atsakyti
Sveikos, visas su Sventem!!!

Paskaiciau paskutinius postus ir man idomu pasidare ar jus cia del komplikaciju ant B varot? Nes komplikacijos nuo organizmo reakcijos priklauso. Paprasciausias pvz. daugelis moteru nesioja bamboj auskara ir viskas tvarkoj, o mano giminaitei po keliu dieniu istirpo oda ir auskaras iskrito, tiesiog organizmas neprieme ir liko randas. Kaip manot, kas del to kaltas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 27 gruodžio 2011 - 13:56
QUOTE(**Leila** @ 2011 12 27, 11:56)
Sveikos, visas su Sventem!!!

Paprasciausias pvz... Kaip manot, kas del to kaltas?

B g.gif ne? bigsmile.gif biggrin.gif

del B na kuri pas ji buvo be komplikaciju? Ausryte,tada ta ,kurios vardo negaliu rasyti ,daugiau nepamenu kas daresi . na, aisku, nuo organizmo priklauso,bet Kaune irgi tokie patys organizmai lankosi.labiausiai mane suglumino,kad kaikuriuos komplikaciju padarinius jis nezinojo nuo ko pradet tvarkyt.as tiesiog ieskojime dar biggrin.gif bet jusu pavyzdziai gadina B reputacija .t.y. zmoniu pavyzdziai biggrin.gif moteru kurios daresi,paemus procentaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 27 gruodžio 2011 - 17:23