QUOTE(liomi @ 2011 12 27, 18:20)
del B na kuri pas ji buvo be komplikaciju? Ausryte,tada ta ,kurios vardo negaliu rasyti ,daugiau nepamenu kas daresi . na, aisku, nuo organizmo priklauso,bet Kaune irgi tokie patys organizmai lankosi.labiausiai mane suglumino,kad kaikuriuos komplikaciju padarinius jis nezinojo nuo ko pradet tvarkyt.as tiesiog ieskojime dar

bet jusu pavyzdziai gadina B reputacija .t.y. zmoniu pavyzdziai

moteru kurios daresi,paemus procentaliai
Liomi, zodis i zodi ka patik norejau rasyti

O apie tai, kad kiti nepasidomejo, ar rukai... K.M. irgi nepasidomejo, kai rasiau, bet kai atejau konsultuotis - uztrukai virs valandos, nors jis dar nezinojo, ar tikrai noresiu operuotis. Tai kad isaiskina ir pasidomi jis tikrai, nereikia tuo abejoti.
Dar del bambu norejau parasyti, kad pas K.M. paziurejau daugybe nuotrauku prie ir po OP, tai zinokit visokiu bambu yra, labai daug ir tokiu kaip kad B daro. Zodziu ir graziu, ir nelabai yra, visokiu, matyt ne viskas nuo gydytojo priklauso
Del kainos, man atrodo, su tavo budu galima bus nebloga nuolaida gauti

Man pasirode, kad jie labai lanksciai it tai ziuri, man kazkaip nesiseka deretis, bet matesi, kad jie tam pasiruose
Leila, niekas cia nevaro ant B, bet naturalu, kad komplikaciju skacius pas ji vercia abejoti ir nerimauti
Mano pasirinkima leme ir tai, kad planuoju ne tik pilva, skaitau ne tik sia tema. Tai kitoje temoje apie ji nelabai kokiu nuomoniu radau, todel mano pasirinkimas buvo ne jo naudai.