Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.11, tęsiam

O nusiderėti daugiau nei iki 5500 Lt turbūt nebegalima?
Atsakyti
mane dziugintu toks rezultatas ,kaip tavo,Dudute (perziurejau dar syki foto) 4u.gif ir Maslauskas man "tikresnis" gydytojas ,nes Kaikaris toks soumenas,gal nes sieju ji su zmona,na nezinau..

man nesvarbu miestas ar vardas nu bet jomajo nagus nusigrausiu,jei nesamoniu prilipdys doh.gif bamba man dzin,kad tik gytu ir nesigarbanotu i desreles ir auseles su grybais laugh.gif
Atsakyti
Liomi, bet kai numetei svorį, tavo pilvas žymiai geriau atrodo. Ar tau neateina prieštaringos mintys į galvą? Nes aš tai mėtausi.. Apsitempiu korsetą ir niekas net neįtartų, jei pati apie tai nekalbėčiau..
Atsakyti
O mane jau net pyktis ima, kad nezinau pas ka - negaliu issirinkti bash.gif
B-komplikacijos, K.M.- bambos negrazios, V.K. - man ir soumenas kazkodel atrodo ir nzn toks jausmas, kad nelabai ka padarys, G.P. - brangus ir nemacius jo darbu, M.Norkus - negraziai daro..
Papildyta:
QUOTE(ingutia @ 2011 12 28, 23:03)
Liomi, bet kai numetei svorį, tavo pilvas žymiai geriau atrodo. Ar tau neateina prieštaringos mintys į galvą? Nes aš tai mėtausi.. Apsitempiu korsetą ir niekas net neįtartų, jei pati apie tai nekalbėčiau..

O as jei tureciau pinigu - tai daryciausi iskart, nes save - perfekcioniste zinau, kad jei nesioperuociau, tai visa gyvenima (na gal puse jo) galvociau, koks negrazus tas mano pilvas ir kad reikia operuotis, zodziu ramiai negaleciau gyventi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jacke28: 28 gruodžio 2011 - 23:10
nu,taip Ingutia ,nesimato labai,o su korsetu liuks..bet...korsetas trina biggrin.gif ir ant uzpakalio matosi dryziai,nu zodziu nelabai man jis,taciau..nu o jei nepakilsiu nuo op stalo? trys vaikai verysad.gif ..nu baisu man del to..
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 12 28, 13:41)

As ir galvoju apie B., nes jis man bambas grazesnes daro  blush2.gif  Bet kazkaip pas ji komplikaciju daugiau.... Dar galvoju apie Papecki, bet aisku kainos pas ji didesnes ir laukiu kol Monele pasidarys ir pakomentuos  ax.gif

Teks dar palaukti tų komentarų, žadu nukelti tą reikalą vasario mėnesiui 4u.gif Dar konkrečiai nesu sutarusi kada, bet taip planuoju.
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2011 12 28, 23:17)
Teks dar palaukti tų komentarų, žadu nukelti tą reikalą vasario mėnesiui 4u.gif Dar konkrečiai nesu sutarusi kada, bet taip planuoju.

o kodel si gydytoja pasirinkote? Matet jo darbu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 12 29, 00:16)
taciau..nu o jei nepakilsiu nuo op stalo? trys vaikai  verysad.gif ..nu baisu man del to..

O aš kažkaip mažiausiai apie tai galvoju, nors pas mane irgi trys vaikai. Traktuoju tai kaip grožio miegą, o po jo man visada tingisi keltis mirksiukas.gif Labiausia nerimauju dėl galutinio rerzultato, kad nepadarytų blogiau negu yra.

Papildyta:
QUOTE(Jacke28 @ 2011 12 29, 00:20)
o kodel si gydytoja pasirinkote? Matet jo darbu? ax.gif

Nes jis gražiausius (.)(.) daro smile.gif O pilvukų mačiau pas jį kompe, aišku niekas tiksliai nežino ar ten jo ar kolegų darbai. Tik vienas dalykas neramina, labai jau jis savimi pasitiki, tik viens du , padarom, ir matysi kaip bus gražu, kaip bus gerai ir t.t. Nors patirties pas jį tikrai daug, kiek domėjausi.
Prieš tai buvau pas K.M., tai jis toks santūrus, rūpestingas, švelnus... O šitas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MONĖLĖ @ 2011 12 28, 23:27)
Nes jis gražiausius (.)(.) daro smile.gif O pilvukų mačiau pas jį kompe, aišku niekas tiksliai nežino ar ten jo ar kolegų darbai. Tik vienas dalykas neramina, labai jau jis savimi pasitiki, tik viens du , padarom, ir matysi kaip bus gražu, kaip bus gerai ir t.t. Nors patirties pas jį tikrai daug, kiek domėjausi.
Prieš tai buvau pas K.M., tai jis toks santūrus, rūpestingas, švelnus... O šitas doh.gif

Aha, as ir kai pas ji buvau, tai ir sake viens du ir bus labai grazu smile.gif Ir ten nusiurbsiu, ten padailinsiu (nors as tik del pilvo konsultavausi), pakonsultavo per 5 min., bet susidariau nuomone, kad tikrai profesionalas. As ir kiek skaiciau, tai geriausiai (.)(.) daro, o kaip del pilvo neaisku ir kur internete idetas pavyzdys pilvo - tai man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Oi, Liomi, nekalbėk taip.. Aš ir taip baiminuosi, kad galiu neatsikelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 12 28, 23:35)
Oi, Liomi, nekalbėk taip.. Aš ir taip baiminuosi, kad galiu neatsikelti smile.gif

As ir apie ta neatsikelima kazkaip maziausiai galvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacke28 @ 2011 12 29, 00:32)
Aha, as ir kai pas ji buvau, tai ir sake viens du ir bus labai grazu smile.gif Ir ten nusiurbsiu, ten padailinsiu (nors as tik del pilvo konsultavausi), pakonsultavo per 5 min., bet susidariau nuomone, kad tikrai profesionalas. As ir kiek skaiciau, tai geriausiai (.)(.) daro, o kaip del pilvo neaisku ir kur internete idetas pavyzdys pilvo - tai man nelabai  schmoll.gif

drinks_cheers.gif ir man tas pats, sveriu aš ne daugiau 50kg, o siūlėsi riebaliukus dar pasiurbti ir dar kai ką ... Tai man tokie pasiūlymai sugadina nuomonę apie daktarėlį. Aš pas jį gal valandą prasėdėjau. Dabar pagal viską turėčiau pakartotinai konsultacijai užsiregistruoti, nu bet nekyla rankos pasiskambinti verysad.gif
Ir dbr. vyras atsistojo jau eiti miegoti ir prieš nueidamas pasakė: aš kai pagalvoju apie tas tavo operacijas po naujų, tai man baisu darosi, nors šiand. jokios kalbos apie tai nebuvo. Nejaučiu palaikymo unsure.gif , trūksta ryžto man.
Reikia kad kuri nors gražiais pavyzdžiais įkvėptų, o čia paskutinėm dienom neigiamos emocijos apie B. liejasi, nors man tai gražus M.A. pilvukas, ir ištisą maudomuką manau galėtų vilkėti.
Atsakyti