Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras gerai atlikęs cezario pjūvį

QUOTE(laumart @ 2015 01 03, 12:36)
Aš noriu tartis iš anksto tai teks mokėti, kokios dabar kainos? Noriu prašyti CP naturaliai neplanuoju gimdyti.  ax.gif kaip taretes del neplanuoto CP.?


Sveiki, mane irgi labai domina, kaip reikia su gydytoju tartis del cezario, kuris nera planuotas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitexxx @ 2015 01 03, 17:29)
Sveiki, mane irgi labai domina, kaip reikia su gydytoju tartis del cezario, kuris nera planuotas...  g.gif



O kam tartis del neplanuoto CP? CP yra rimta operacija. Joje dalyvauja apie 10 zmoniu. Moteris netenka apie 500-600 ml kraujo. Jei tik leidzia organizmas, sveikata, gimdykit pacios.
Atsakyti
Labai laukiu atsakymo iš tos kurios tarėsi del CP (neplanini) iš anksto ir pas ka? gal galit patarti kažka iš VGN?
Atsakyti
Man aplinkybės ir sveikata suklostė taip, kad teko iš anksto CP planuoti, tai VGN darė Razumas, nieko nesitariau, nuvažiavau 37sav pas vieną gydytoją su siuntimu, ten ji mane paskyrė ateiti dar pakartotinai 39sav ir 40sav užregistravo CP pas budintį gydytoją. Niekam nieko nemokėjau, po visko personalui vyras įteikė gėrybių maišiuką smile.gif Gydytojas labai malonus, buvo užsukęs ir sekančia dieną po operacijos apžiūrėti, paklausti kaip laikomės. Na likau labai patenkinta. Randas gražiai sugijo, gražiai sutvarkė, greit sugijo. Tiesa, po operacijos gydytojas užsiminė, kad teko pavargti, nes stipriai kraujavau, taip ir galvoju ko mane virš geros valandos siuvo... Bet vėgli, kortelėj buvo įrašyta, kad trombocitų vos vos į normą įlenda.

Kiek dabar teko su gydytojais konsultuotis, tai po operacijos man pranešė džiugią žinią, kad antrą jau tikrai galėsiu gimdyti pati, nebent kokios kitos problemos, pvz. sėdės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dotty: 05 sausio 2015 - 15:11
Sveikos 4u.gif Ar yra kuri nors kuriai neseniai CP darė Ramašauskaitė ax.gif pas mane komplikuotas reikalas, man ją rekomendavo, bet gan seniai žiūriu apie ją žinių jokių blush2.gif
Atsakyti