QUOTE(fainulkina @ 2011 12 21, 15:17)
Na taip.. Situacija ne iš maloniųjų reikia pripažinti. Sakyčiau apribokite aplamai savo bendravimą su uošviene, bet patikėkite nebūtinai tas metodas problemas išsprendžia. Yra didžiulė tikimybė, kad tada varys ant jūsų kas į galvą šauna jums už nugaros.. Ar ji čia taip asmeniškai į jus taip žiūri ar ir pirmoji žmona įtikti poniai negalejo?

Šiaip, ar nebandėte apie visą tai atvirai, be pykčių su vyru apie visa tai apsikalbėti? Ar jis palamai visame tame jokios bėdos kaip ir namato? Šiaip, žinokita, manau kad didesnioji čia bėda ne dėl jūsų ir mergaitės, o dėl nesusikalbėjimo su vyru ir dar prie viso to anytos kišimosi. Sunku jums taip gyventi namuose - ne namuose, kaip sakant. Šiaip vyro kaip ir pareiga būtų užtikrinti ne tik savo dukrai ir jam patogų gyvenimą, bet patogu turėtų būti ir jums. Gal pabandykite pasiskirstyti pareigas namuose? Pvz; jūs gaminate valgį, jūsų podukra valo dulkes, o vyras tuo metu iššluosto grindis. Na čia gal ir ne visai vykęs darbų paskirstymas, bet mintis tokia. Žodžiu susiskirstote pradžiai pareigas, o visas kitas bėdas stengiatės išspręsti kalbėjimo būdu? O ir tą anytos kišimąsi reikėtų kaip nors išgyvendinti. Ir kodėl kai kurios moterys mano, kad gali žeminti savo vaikų antrąsias puses

Pikta žiauriai pasidarė
uosvienei itikti niekas negali, net vyro sesers vyras jai neitinka, nors yra labai geras zmogus, protingas, baiges mokslus uzsienyje, dirba geram darbe ir t.t. Pirmoji vyro zmona neitiko, bet tam buvo gan suprantamu priezasciu, kaip nesirupinimas vaiku, valgio vaikui nepadarymas, ir to vaikelio pirmais metais net neaugino, nes atseit mokesi.. tai nuo pirmu savaiciu dukryte augino mano vyras..

o as kad ir kaip besiversciau per galva, kad tik itikciau uosvienei - vistiek esu bloga..

uosvienes sesuo pas mus daznai apsilanko, jos tarpusavyje taip pat nesutaria.. vasara, kai atejo pas mus i svecius ir pamate kaip graziai mes susitvarkem namus, kad pilna sodinuku ant palanges (labai megstu sodininkauti

) ir t.t., net nusistebejo, kodel ir as neitinku uosvienei.. bet as jau su tuo susitaikiau, turiu savo tevus, todel antru tevu man tikrai nereikia, nenori su manimi bendrauti - nereikia, ir tikrai neleisiu manes zeminti ir vadinti visokia ...
Su vyru neimanoma pasikalbeti be pykciu aplamai apie bet ka, kas liecia jo dukra.. nezinau kodel jis toks kategoriskas jos atzvilgiu.. galime kalbetis kad ir apie jos mokslus.. jis vistiek ras del ko ant manes supykti.. kartais man atrodo kad jis per daug sureiksmina savo mergaite.. jei kas pasako kad ji negabi (o tokia ir yra), jis supyksta, nors tas zmogus ir nelinki nieko blogo..

suprantu kad nemalonu, bet nereikia del atvirumo ir tiesos pykti.
O pareigas namuose pradejau po truputi skirstyti, kaip pavz vonios, koridoriaus tvarkymas, nes musu miegamojo ar svetaines ir virtuves mergaite niekada netvarko, tai as ir net neprasau, tiek to, rankos nenukris.. o su uosviene vyras bande kovoti, bande sakyti kad nesikistu, bet pastebejau kad jis pats nelabai atsilaiko nuo jos itakos, nes pasako kartais tokias kvailas mintis, kaip del kambario rakinimo, atseit cia labai labai blogai, tai vyras ir patikejo, kad tai yra labai labai blogai.. Nors maniau, kad rakinti reiketu tik kokia savaite ar dvi savaites, per ta laika mergaite gal atprastu kisti savo nosyte kur nereikia..
Papildyta:
QUOTE(butent @ 2011 12 21, 15:32)
na, ginklui laikyti privalomas seifas
bet jūs galite turėti jūsų su vyrų asmeninių daiktų, kurie ne vaikų reikalas
arba kad ir santaupų piniginių, kurios irgi ne vaikų reikalas. o tai atsitinka po to taip, kad visas šeimos santaupas sukčiams išneša atžalos...
jei mergaitė vedasi drauges į namus, tikrai geriau būtų vertingesnius papuošalus ar pinigus laikyti savo miegamajame, kurį užrakintumėte. gal niekuomet ir neatsitiktų nesklandumų, bet aiškintis kas kur prapuolė ir ypač su vaikų draugais labai nemalonus reikalas, tad išvengti jo labai apsimoka. aplamai, ir ko čia ta uošvienė kelia skandalą - juk ne namai buvo užrakinti, o vaikas paliktas kieme...
beje, dar pagalvojau. anksčiau rašėte, kad kosmetiką ir kremus perkate iš savų lėšų, nes vyras mat neskirtų tiek lėšų šioms išlaidų grupėms. vat kai mergaitė prikiša nagus prie jūsų daiktų, švelniai brangiausiajam pasakykite - kad jau panelė pasisavino, man reikia naujo šio daikto ir jis kainuoja tiek ir tiek (juk jums neprivaloma apipirkinėti jo dukterį - vaikų išlaikymas yra jų gimdytojų pareiga). kai gaus duoti pinigų tam brangiam daiktui, gal ir pats vyras susimąstys, jog ne tokia bloga mintis užrakinti miegamąjį
Na neivardijau kur uzrakinti.. atsiprasau

tik norejau rasti palyginima, kokie man yra svarbus mano asmeniniai daiktai..

visada juos labai saugojau, todel tikrai butu nemalonu aiskintis su jos draugemis, jei kasnors dingtu..

o ju musu namuose buna daznai, net tada kai mes net nezinom..
Kai tik pasakau savo vyrui, kad tarkim mano brangus kremas, kuri visai ne pagal paskirti naudoja mergaite jau baigiasi, jis tik sako kad galiu rasti ir pigesniu ir t.t... o jei tik parodau nepasitenkinima, jei tuo kremu naudojasi mergaite, jis pasako, kad esu pavydi ir man atseit gaila.. bet to nejauciu, nera pavydo.. bet negaliu leisti sau per menesi 400 lt kremui (su atsarga mergaitei)

juolab, kad jai to net nereikia.. nupirkau losjona, kuris tik drekina, kad turetu savo krema ir nepavydetu man..
Tikrai jauciuosi nesuprasta vyro ir negerbiama namuose.. nes manau kad mergaite is pavydo ima mano daiktus, o as pykstu, nes tai naturali reakcija. bet po visko pavydi esu padaryta as..

atsiprasau, jei kam pasirodys, jog klystu ir esu neteisi..