Įkraunama...
Įkraunama...

Pykčiai su vyru, dėl jo vaiko

QUOTE(fainulkina @ 2011 12 21, 12:23)
Niekaip nesuprantu, kodėl jūsų vyras toks kategoriškas  g.gif  Nematau nieko blogo, kad norite užsirakinti vieną kambarį kad vaikas nelandžiotų. O kaip jis argumentuoja tą nelogišką nusistatymą?  g.gif Atleiskite, kad paklausiu, bet kieno tas butas? Jūsų ar vyro, ar išviso bendras? Šiaip atrodo iš tikro lyg ne jūsų namai ten būtų iš kai kurių vyro veiksmų.Taip nelabai sąžininga jau jūsų atžvilgiu.
Žinote, na nesigrauškite jūs taip. Svarstote ką darytumėte jei tai būtų jūsų vaikas, manau, kad tą patį. Ir tai tikrai nėra blogai  4u.gif Žinokite tam savo vaikui ir pasakysite kai reikės ne itin jam malonių dalykų, ir subarsite, ir sudrausminsite. Visko dar bus, oi visko.. Bet va ten bus jūsų vaikas, pasibarsite, apsikabinsite ir vėl viskas bus gerai. Čia kiek kitokesnė situacija, todėl ir reaguoja vaiko tėvas truputi neadikvačiai, man taip atrodo. Ir toli gražu aš ne iš piktos valios jums patariau nesikišti į jų santykius. Nes kartais ir jūsų itin geri norai gali būti traktuojami ne itin gerai. Bet iš kitos pusės ir ant galvos sau užsilipti leisti tikrai neverta schmoll.gif

Jis neargumentuoja savo nusistatymo, manau tam itakos turejo jo tevai, nes viena karta buvau uzrakinusi miegamaji, veliau mergaite nuvaziavusi pas jo tevus pasiskunde, kad miegamasis yra rakinamas, tai tokius vejus visi pakele... kad baisu ... doh.gif tai nuo to laiko apie tai kalbeti grieztai draudziama.. gyvename vyro namuose, ir ten, tiesa pasakius, tikrai jauciuosi kaip ne savo namuose, nors remontus darome is bendru pinigeliu, kartais neturiu jokiu teisiu ir negaliu priimti savo sprendimu.. sad.gif
Istikruju, nelinkiu nieko blogo tai mergaitei, ji man labai brangi, jau metai kai gyvenam kartu, todel pamilau ir ja.. aisku, ta meile nera tokia, kokia jausciau savo vaikams, bet geriau paprasta svelni meile, nei nepykanta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurval @ 2011 12 21, 13:52)
Jis neargumentuoja savo nusistatymo, manau tam itakos turejo jo tevai, nes viena karta buvau uzrakinusi miegamaji, veliau mergaite nuvaziavusi pas jo tevus pasiskunde, kad miegamasis yra rakinamas, tai tokius vejus visi pakele... kad baisu ...  doh.gif  tai nuo to laiko apie tai kalbeti grieztai draudziama.. gyvename vyro namuose, ir ten, tiesa pasakius, tikrai jauciuosi kaip ne savo namuose, nors remontus darome is bendru pinigeliu, kartais neturiu jokiu teisiu ir negaliu priimti savo sprendimu.. sad.gif
Istikruju, nelinkiu nieko blogo tai mergaitei, ji man labai brangi, jau metai kai gyvenam kartu, todel pamilau ir ja.. aisku, ta meile nera tokia, kokia jausciau savo vaikams, bet geriau paprasta svelni meile, nei nepykanta...  unsure.gif

doh.gif Ach tai dar uošviai čia trigrašį kiša doh.gif Žinote, geriausia būtų jums kaip nors įtikinti vyrą įsigyti bendrus namus. Kur nebijotumėte spynelės įsidėti ten kur jums reikia ir tvarką įsivesti tokią, kokia jums patinka. Šiaip keldami vėją, vyro giminės pasielgė itin neetiškai schmoll.gif Koks jų reikalas, kokia tvarka pas jus namuose? g.gif O kokie aplamai jūsų santykiai su uošviais? Gal čia jie ir įtakoja nesusikalbėjimą su vyru, jei jau jis jų taip klauso. Aš aplamai nematau nieko blogo užrakinamame viename kambaryje, kai jūsų nėra namie. Pvz, o jei kol jūsų nėra, mergaitė atsves kokių draugų, kurie išeidami išsines pvz kokį jūsų papuošalą, ką tada uošviai jį atpirks g.gif Et.. Aplamai sunku, kai į dviejų gyvenimą kišasi kas netingi.
O dėl mergaitės, nebūkite sau tokia griežta. Jūs aplamai neprivalote jos myleti. Gerbti - taip, o štai myleti - ne. O jei jau mylite, tai esate tikrai šauni 4u.gif Ir sorry, kad temos pradžioje kažkaip nesusikalbejom 4u.gif Kažkaip ne taip buvau jus supratusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2011 12 21, 14:51)
doh.gif  Ach tai dar uošviai čia trigrašį kiša  doh.gif Žinote, geriausia būtų jums kaip nors įtikinti vyrą įsigyti bendrus namus. Kur nebijotumėte spynelės įsidėti ten kur jums reikia ir tvarką įsivesti tokią, kokia jums patinka. Šiaip keldami vėją, vyro giminės pasielgė itin neetiškai  schmoll.gif Koks jų reikalas, kokia tvarka pas jus namuose?  g.gif O kokie aplamai jūsų santykiai su uošviais? Gal čia jie ir įtakoja nesusikalbėjimą su vyru, jei jau jis jų taip klauso. Aš aplamai nematau nieko blogo užrakinamame viename kambaryje, kai jūsų nėra namie. Pvz, o jei kol jūsų nėra, mergaitė atsves kokių draugų, kurie išeidami išsines pvz kokį jūsų papuošalą, ką tada uošviai jį atpirks g.gif Et.. Aplamai sunku, kai į dviejų gyvenimą kišasi kas netingi.
O dėl mergaitės, nebūkite sau tokia griežta. Jūs aplamai neprivalote jos myleti. Gerbti - taip, o štai myleti - ne. O jei jau mylite, tai esate tikrai šauni  4u.gif  Ir sorry, kad temos pradžioje kažkaip nesusikalbejom  4u.gif  Kažkaip ne taip buvau jus supratusi  blush2.gif

Na mano uošviai labai įdomūs žmonės... unsure.gif su jais nesutariu ne tik aš, bet ir mano vyras. Tiksliau su jo mama, nes tėtis geras žmogus, bet labai neryžtingas, bijo žodį pasakyti savo žmonai.. tai viską sprendžia uošvienė. Jie net mūsų vestuvėse nedalyvavo, nes kaltino mano vyra visokiais melavimais ir t.t. Kiek suprantu, mano uošvienei tikrai reikalinga psichiatro pagalba, nes su savo vaikais nebesusikalba.. net mergaitė, kuri gyvena su mumis, nebenori pas juos važiuoti.. sad.gif o uošvienė jaučia teisę kištis net ten, kur jai mažiausiai turėtų rūpėti, pvz kodėl aš dažausi plaukus, turiu per daug kosmetikos, jei pamato pas mane spintelėje arbatą "figūra 1 " išvadina mane nenormalia ir t.t. vyras nusipirko striukę odinę, madinga su kailiukais, tai iškart išpeikė, atseit negraži.. ir taip visur ir visada. doh.gif Aš irgi nematau nieko blogo, jei vienas kambarys, kuris juolab naudojamas tik vyro ir žmonos miegojimui, yra rakinamas.. juk jei turėtumem ginklą irgi norėtumėm užrakinti nuo vaikų... tiesiog taip apsaugočiau ne tik savo daiktus, bet būtų ramybė namuose.. dabar ištikrųjų, būna taip, kad nerandu kokio savo daikto tai iškart pirma mintis, kad mergaitė paėmė.. unsure.gif verysad.gif o vėliau randu tą daiktą ir jaučiuosi blogai dėl savo minčių, bet nieko negaliu padaryti, kai pasitikėjimas dingo, žiūrėjo man į akis ir pažadėjo nebelysti, o po to kelis kartus pamačiau savo daiktus jos kambaryje.. verysad.gif
Dėl temos pradžios... viskas gerai smile.gif sunku suprasti vienai kitą, kai nematome emocijų ir informacijos yra per mažai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurval @ 2011 12 21, 15:02)
Na mano uošviai labai įdomūs žmonės...  unsure.gif  su jais nesutariu ne tik aš, bet ir mano vyras. Tiksliau su jo mama, nes tėtis geras žmogus, bet labai neryžtingas, bijo žodį pasakyti savo žmonai.. tai viską sprendžia uošvienė. Jie net mūsų vestuvėse nedalyvavo, nes kaltino mano vyra visokiais melavimais ir t.t. Kiek suprantu, mano uošvienei tikrai reikalinga psichiatro pagalba, nes su savo vaikais nebesusikalba.. net mergaitė, kuri gyvena su mumis, nebenori pas juos važiuoti.. sad.gif o uošvienė jaučia teisę kištis net ten, kur jai mažiausiai turėtų rūpėti, pvz kodėl aš dažausi plaukus, turiu per daug kosmetikos, jei pamato pas mane spintelėje arbatą "figūra 1 " išvadina mane nenormalia ir t.t. vyras nusipirko striukę odinę, madinga su kailiukais, tai iškart išpeikė, atseit negraži.. ir taip visur ir visada.  doh.gif  Aš irgi nematau nieko blogo, jei vienas kambarys, kuris juolab naudojamas tik vyro ir žmonos miegojimui, yra rakinamas.. juk jei turėtumem ginklą irgi norėtumėm užrakinti nuo vaikų... tiesiog taip apsaugočiau ne tik savo daiktus, bet būtų ramybė namuose.. dabar ištikrųjų, būna taip, kad nerandu kokio savo daikto tai iškart pirma mintis, kad mergaitė paėmė..  unsure.gif  verysad.gif  o vėliau randu tą daiktą ir jaučiuosi blogai dėl savo minčių, bet nieko negaliu padaryti, kai pasitikėjimas dingo, žiūrėjo man į akis ir pažadėjo nebelysti, o po to kelis kartus pamačiau savo daiktus jos kambaryje..  verysad.gif
Dėl temos pradžios... viskas gerai smile.gif sunku suprasti vienai kitą, kai nematome emocijų ir informacijos yra per mažai..  4u.gif

Na taip.. Situacija ne iš maloniųjų reikia pripažinti. Sakyčiau apribokite aplamai savo bendravimą su uošviene, bet patikėkite nebūtinai tas metodas problemas išsprendžia. Yra didžiulė tikimybė, kad tada varys ant jūsų kas į galvą šauna jums už nugaros.. Ar ji čia taip asmeniškai į jus taip žiūri ar ir pirmoji žmona įtikti poniai negalejo? g.gif Šiaip, ar nebandėte apie visą tai atvirai, be pykčių su vyru apie visa tai apsikalbėti? Ar jis palamai visame tame jokios bėdos kaip ir namato? Šiaip, žinokita, manau kad didesnioji čia bėda ne dėl jūsų ir mergaitės, o dėl nesusikalbėjimo su vyru ir dar prie viso to anytos kišimosi. Sunku jums taip gyventi namuose - ne namuose, kaip sakant. Šiaip vyro kaip ir pareiga būtų užtikrinti ne tik savo dukrai ir jam patogų gyvenimą, bet patogu turėtų būti ir jums. Gal pabandykite pasiskirstyti pareigas namuose? Pvz; jūs gaminate valgį, jūsų podukra valo dulkes, o vyras tuo metu iššluosto grindis. Na čia gal ir ne visai vykęs darbų paskirstymas, bet mintis tokia. Žodžiu susiskirstote pradžiai pareigas, o visas kitas bėdas stengiatės išspręsti kalbėjimo būdu? O ir tą anytos kišimąsi reikėtų kaip nors išgyvendinti. Ir kodėl kai kurios moterys mano, kad gali žeminti savo vaikų antrąsias puses gun_bandana.gif Pikta žiauriai pasidarė
Atsakyti
QUOTE(jurval @ 2011 12 21, 16:02)
Aš irgi nematau nieko blogo, jei vienas kambarys, kuris juolab naudojamas tik vyro ir žmonos miegojimui, yra rakinamas.. juk jei turėtumem ginklą irgi norėtumėm užrakinti nuo vaikų... tiesiog taip apsaugočiau ne tik savo daiktus, bet būtų ramybė namuose..

na, ginklui laikyti privalomas seifas mirksiukas.gif
bet jūs galite turėti jūsų su vyrų asmeninių daiktų, kurie ne vaikų reikalas blush2.gif
arba kad ir santaupų piniginių, kurios irgi ne vaikų reikalas. o tai atsitinka po to taip, kad visas šeimos santaupas sukčiams išneša atžalos...
jei mergaitė vedasi drauges į namus, tikrai geriau būtų vertingesnius papuošalus ar pinigus laikyti savo miegamajame, kurį užrakintumėte. gal niekuomet ir neatsitiktų nesklandumų, bet aiškintis kas kur prapuolė ir ypač su vaikų draugais labai nemalonus reikalas, tad išvengti jo labai apsimoka. aplamai, ir ko čia ta uošvienė kelia skandalą - juk ne namai buvo užrakinti, o vaikas paliktas kieme...

beje, dar pagalvojau. anksčiau rašėte, kad kosmetiką ir kremus perkate iš savų lėšų, nes vyras mat neskirtų tiek lėšų šioms išlaidų grupėms. vat kai mergaitė prikiša nagus prie jūsų daiktų, švelniai brangiausiajam pasakykite - kad jau panelė pasisavino, man reikia naujo šio daikto ir jis kainuoja tiek ir tiek (juk jums neprivaloma apipirkinėti jo dukterį - vaikų išlaikymas yra jų gimdytojų pareiga). kai gaus duoti pinigų tam brangiam daiktui, gal ir pats vyras susimąstys, jog ne tokia bloga mintis užrakinti miegamąjį tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butent: 21 gruodžio 2011 - 15:39
QUOTE(fainulkina @ 2011 12 21, 15:17)
Na taip.. Situacija ne iš maloniųjų reikia pripažinti. Sakyčiau apribokite aplamai savo bendravimą su uošviene, bet patikėkite nebūtinai tas metodas problemas išsprendžia. Yra didžiulė tikimybė, kad tada varys ant jūsų kas į galvą šauna jums už nugaros.. Ar ji čia taip asmeniškai į jus taip žiūri ar ir pirmoji žmona įtikti poniai negalejo?  g.gif Šiaip, ar nebandėte apie visą tai atvirai, be pykčių su vyru apie visa tai apsikalbėti? Ar jis palamai visame tame jokios bėdos kaip ir namato? Šiaip, žinokita, manau kad didesnioji čia bėda ne dėl jūsų ir mergaitės, o dėl nesusikalbėjimo su vyru ir dar prie viso to anytos kišimosi. Sunku jums taip gyventi namuose - ne namuose, kaip sakant. Šiaip vyro kaip ir pareiga būtų užtikrinti ne tik savo dukrai ir jam patogų gyvenimą, bet patogu turėtų būti ir jums. Gal pabandykite pasiskirstyti pareigas namuose? Pvz; jūs gaminate valgį, jūsų podukra valo dulkes, o vyras tuo metu iššluosto grindis. Na čia gal ir ne visai vykęs darbų paskirstymas, bet mintis tokia. Žodžiu susiskirstote pradžiai pareigas, o visas kitas bėdas stengiatės išspręsti kalbėjimo būdu? O ir tą anytos kišimąsi reikėtų kaip nors išgyvendinti. Ir kodėl kai kurios moterys mano, kad gali žeminti savo vaikų antrąsias puses  gun_bandana.gif  Pikta žiauriai pasidarė

uosvienei itikti niekas negali, net vyro sesers vyras jai neitinka, nors yra labai geras zmogus, protingas, baiges mokslus uzsienyje, dirba geram darbe ir t.t. Pirmoji vyro zmona neitiko, bet tam buvo gan suprantamu priezasciu, kaip nesirupinimas vaiku, valgio vaikui nepadarymas, ir to vaikelio pirmais metais net neaugino, nes atseit mokesi.. tai nuo pirmu savaiciu dukryte augino mano vyras.. unsure.gif o as kad ir kaip besiversciau per galva, kad tik itikciau uosvienei - vistiek esu bloga.. doh.gif uosvienes sesuo pas mus daznai apsilanko, jos tarpusavyje taip pat nesutaria.. vasara, kai atejo pas mus i svecius ir pamate kaip graziai mes susitvarkem namus, kad pilna sodinuku ant palanges (labai megstu sodininkauti ax.gif ) ir t.t., net nusistebejo, kodel ir as neitinku uosvienei.. bet as jau su tuo susitaikiau, turiu savo tevus, todel antru tevu man tikrai nereikia, nenori su manimi bendrauti - nereikia, ir tikrai neleisiu manes zeminti ir vadinti visokia ... ax.gif schmoll.gif
Su vyru neimanoma pasikalbeti be pykciu aplamai apie bet ka, kas liecia jo dukra.. nezinau kodel jis toks kategoriskas jos atzvilgiu.. galime kalbetis kad ir apie jos mokslus.. jis vistiek ras del ko ant manes supykti.. kartais man atrodo kad jis per daug sureiksmina savo mergaite.. jei kas pasako kad ji negabi (o tokia ir yra), jis supyksta, nors tas zmogus ir nelinki nieko blogo.. doh.gif suprantu kad nemalonu, bet nereikia del atvirumo ir tiesos pykti.
O pareigas namuose pradejau po truputi skirstyti, kaip pavz vonios, koridoriaus tvarkymas, nes musu miegamojo ar svetaines ir virtuves mergaite niekada netvarko, tai as ir net neprasau, tiek to, rankos nenukris.. o su uosviene vyras bande kovoti, bande sakyti kad nesikistu, bet pastebejau kad jis pats nelabai atsilaiko nuo jos itakos, nes pasako kartais tokias kvailas mintis, kaip del kambario rakinimo, atseit cia labai labai blogai, tai vyras ir patikejo, kad tai yra labai labai blogai.. Nors maniau, kad rakinti reiketu tik kokia savaite ar dvi savaites, per ta laika mergaite gal atprastu kisti savo nosyte kur nereikia.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(butent @ 2011 12 21, 15:32)
na, ginklui laikyti privalomas seifas mirksiukas.gif
bet jūs galite turėti jūsų su vyrų asmeninių daiktų, kurie ne vaikų reikalas blush2.gif
arba kad ir santaupų piniginių, kurios irgi ne vaikų reikalas. o tai atsitinka po to taip, kad visas šeimos santaupas sukčiams išneša atžalos...
jei mergaitė vedasi drauges į namus, tikrai geriau būtų vertingesnius papuošalus ar pinigus laikyti savo miegamajame, kurį užrakintumėte. gal niekuomet ir neatsitiktų nesklandumų, bet aiškintis kas kur prapuolė ir ypač su vaikų draugais labai nemalonus reikalas, tad išvengti jo labai apsimoka. aplamai, ir ko čia ta uošvienė kelia skandalą - juk ne namai buvo užrakinti, o vaikas paliktas kieme...

beje, dar pagalvojau. anksčiau rašėte, kad kosmetiką ir kremus perkate iš savų lėšų, nes vyras mat neskirtų tiek lėšų šioms išlaidų grupėms. vat kai mergaitė prikiša nagus prie jūsų daiktų, švelniai brangiausiajam pasakykite - kad jau panelė pasisavino, man reikia naujo šio daikto ir jis kainuoja tiek ir tiek (juk jums neprivaloma apipirkinėti jo dukterį - vaikų išlaikymas yra jų gimdytojų pareiga). kai gaus duoti pinigų tam brangiam daiktui, gal ir pats vyras susimąstys, jog ne tokia bloga mintis užrakinti miegamąjį tongue.gif

Na neivardijau kur uzrakinti.. atsiprasau blush2.gif 4u.gif tik norejau rasti palyginima, kokie man yra svarbus mano asmeniniai daiktai.. ax.gif visada juos labai saugojau, todel tikrai butu nemalonu aiskintis su jos draugemis, jei kasnors dingtu.. doh.gif o ju musu namuose buna daznai, net tada kai mes net nezinom..
Kai tik pasakau savo vyrui, kad tarkim mano brangus kremas, kuri visai ne pagal paskirti naudoja mergaite jau baigiasi, jis tik sako kad galiu rasti ir pigesniu ir t.t... o jei tik parodau nepasitenkinima, jei tuo kremu naudojasi mergaite, jis pasako, kad esu pavydi ir man atseit gaila.. bet to nejauciu, nera pavydo.. bet negaliu leisti sau per menesi 400 lt kremui (su atsarga mergaitei) doh.gif juolab, kad jai to net nereikia.. nupirkau losjona, kuris tik drekina, kad turetu savo krema ir nepavydetu man..
Tikrai jauciuosi nesuprasta vyro ir negerbiama namuose.. nes manau kad mergaite is pavydo ima mano daiktus, o as pykstu, nes tai naturali reakcija. bet po visko pavydi esu padaryta as.. verysad.gif atsiprasau, jei kam pasirodys, jog klystu ir esu neteisi.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurval: 21 gruodžio 2011 - 16:54
QUOTE(jurval @ 2011 12 21, 16:44)
uosvienei itikti niekas negali, nes vyro sesers vyras jai neitinka, nors yra labai geras zmogus, protingas, baiges mokslus uzsienyje, dirba geram darbe ir t.t. Pirmoji vyro zmona neitiko, bet tam buvo gan suprantamu priezasciu, kaip nesirupinimas vaiku, valgio vaikui nepadarymas, ir to vaikelio pirmais metais net neaugino, nes atseit mokesi.. tai nuo pirmu savaiciu dukryte augino mano vyras..  unsure.gif  o as kad ir kaip besiversciau per galva, kad tik itikciau uosvienei - vistiek esu bloga..  doh.gif  uosvienes sesuo pas mus daznai apsilanko, jos tarpusavyje taip pat nesutaria.. vasara, kai atejo pas mus i svecius ir pamate kaip graziai mes susitvarkem namus, kad pilna sodinuku ant palanges (labai megstu sodininkauti  ax.gif ) ir t.t., net nusistebejo, kodel ir as neitinku uosvienei.. bet as jau su tuo susitaikiau, turiu savo tevus, todel antru tevu man tikrai nereikia, nenori su manimi bendrauti - nereikia, ir tikrai neleisiu manes zeminti ir vadinti visokia ...  ax.gif  schmoll.gif 
Su vyru neimanoma pasikalbeti be pykciu aplamai apie bet ka, kas liecia jo dukra.. nezinau kodel jis toks kategoriskas jos atzvilgiu.. galime kalbetis kad ir apie jos mokslus.. jis vistiek ras del ko ant manes supykti.. kartais man atrodo kad jis per daug sureiksmina savo mergaite.. jei kas pasako kad ji negabi (o tokia ir yra), jis supyksta, nors tas zmogus ir nelinki nieko blogo..  doh.gif  suprantu kad nemalonu, bet nereikia del atvirumo ir tiesos pykti.
O pareigas namuose pradejau po truputi skirstyti, kaip pavz vonios, koridoriaus tvarkymas, nes musu miegamojo ar svetaines ir virtuves mergaite niekada netvarko, tai as ir net neprasau, tiek to, rankos nenukris.. o su uosviene vyras bande kovoti, bande sakyti kad nesikistu, bet pastebejau kad jis pats nelabai atsilaiko nuo jos itakos, nes pasako kartais tokias kvailas mintis, kaip del kambario rakinimo, atseit cia labai labai blogai, tai vyras ir patikejo, kad tai yra labai labai blogai.. Nors maniau, kad rakinti reiketu tik kokia savaite ar dvi savaites, per ta laika mergaite gal atprastu kisti savo nosyte kur nereikia..  unsure.gif

Aš kaip suprantu jūsų vyras iš tų žmonių, kuriems jau JO vaikas pats pačiausias ir kas mano kitaip, paprasčiausiai nieko neišmano, arba nori jo vaikui pakenkti. Yra tokių žmoniu, žinokite, ir nelabai čia jau ką ir padarysi. Todėl ir sakiau, kad leiskite jūs jam su ta dukra tvarkytis kaip jo tėviška fantazija leidžia. Neužvedinėkite pernelyg daug temų apie jo dukrą, kai norės sužinoti jūsų nuomonę, jis pats pasiklaus. Aš suprantu, jums skaudu, kad vyras pats to nesuprandamas, jus tarsi atskiria nuo podukros ir jo toks požiūris ne jungia, o skaldo šeimą. Bet jei jis jūsų nesiklauso, vienintelė išeitis, palikti jį ramybėje ir leisti jam vienam mėginti kovoti su paauglės dukros iššūkiais. Jūs neakcentuokite, kad pvz tavo dukra nedaro to ar ano namie. Jūs jos darbus prašykite padaryti vyro. Lai jis pats prašo, kad jo madam pajudintų užpakalį nuo sofkutės. O šiaip mergaitė didelė, greitai išvažiuos studijuoti.. Tada gal visos emocijos aprims. Iš kitos pusės, ramybė įsivyraus tada, kai jūsų vyras pakeis požiūrį. Liausis vadovautis savo mamelės pezesiais ir atsisuks į savo šeimą - t.y jus.
Papildyta:
Šiaip tos mergaitės nepažįstu, bet nemanau, kad ji susimąsto, kiek kainuoja jūsų kremas. Ima, nes jai jūs gal graži moteris atrodote, ir mano kad naudodama tai ką naudojate jūs savo grožiui tikrai ne tik kad nepakenks, o dar šimteriopai padės bigsmile.gif Žinoma, gal ji yra kokia piktybinė, mes čia negalime gi žinoti, su ja negyvename. Bet tikimybė kad ji net nesusimąsto, kaip jus skriaudžia finansiškai - didžiulė 4u.gif Šiaip iš esmės labai nesmagu, kai imami jums asmeniški daiktai.Ir labai keista tai, kad mergaitė paprašyta liautis sėkmingai ignoruoja jūsų prašymą. Gal, kad jaučia tėvo užnugarį ir žino, kad ji išlips sausa iš vandens 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurval @ 2011 12 21, 17:53)
Kai tik pasakau savo vyrui, kad tarkim mano brangus kremas, kuri visai ne pagal paskirti naudoja mergaite jau baigiasi, jis tik sako kad galiu rasti ir pigesniu ir t.t...

įdomus tas jūsų vyras... o jo mergaitei netinka pigesni kremai? g.gif
na, užjaučiu jus 4u.gif , panašu kad papuolėte į komplikuotą situaciją... ir net ne dėl mergaitės čia viskas, o dėl jos tėčio požiūrio.
Atsakyti
Bet ir bjauriu babciu cia yra. fe. Kabinejates prie zodziu, alia labai protingos. Jei suauges sudrausmins vaika kai jis blogai elgiasi tai nuo to niekam blogiau nebus. O kai paaugliai meto petardas po masinom ir visi aplink bijo juos pamokyt (zodziu), priverst susimastyt.. zmoniu abejingumas yra valstybes nelaime.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 22, 01:58)
Bet ir bjauriu babciu cia yra. fe. Kabinejates prie zodziu, alia labai protingos. Jei suauges sudrausmins vaika kai jis blogai elgiasi tai nuo to niekam blogiau nebus. O kai paaugliai meto petardas po masinom ir visi aplink bijo juos pamokyt (zodziu), priverst susimastyt.. zmoniu abejingumas yra valstybes nelaime.

Klausyk, o pati tuos paauglius puoli mokyti, ar bijai gauti į nosį ir tyli g.gif Nes viena yra drausminti kas antrą sutiktą paaugli, ir visai kas kita čia rėkauti kaip žmonių abejingumas griauna valstybę bigsmile.gif Gal visų pirma pati tapk nacionaline vertybe didžiule, po to jau aiškink kokie visi aplinkui bjaurūs, o tu tokia čia nuostabi lotuliukas.gif
Atsakyti

Kol kas į bjaurią babcę labiau panėšėjat tamsta. bigsmile.gif
Suaugęs gali sudrausmint vaiką, jei vaikas blogai elgiasi. O kas, jei suaugusio to blogo elgesio interpretacija yra tokia..švelniai tariant, neadekvati? Va, tamstos tipo babūtei autobuse nepatinka garsiai čiauškantys vaikai, ana ir šoka tuoj jų drausmint, pakeliui dar ir motiną jų aprėkdama jūsų žodžiais apie visuomenės abejingumą valstybinės nelaimės mąstu.
Jinai automatiškai teisi, nes jinai suaugusi? Aha, kurgi ne. bigsmile.gif
Nebūkim abejingi, bet lazdos perlenkimas bet kuriai pusei nėra normalu.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2011 12 21, 17:16)
Aš kaip suprantu jūsų vyras iš tų žmonių, kuriems jau JO vaikas pats pačiausias ir kas mano kitaip, paprasčiausiai nieko neišmano, arba nori jo vaikui pakenkti. Yra tokių žmoniu, žinokite, ir nelabai čia jau ką ir padarysi. Todėl ir sakiau, kad leiskite jūs jam su ta dukra tvarkytis kaip jo tėviška fantazija leidžia. Neužvedinėkite pernelyg daug temų apie jo dukrą, kai norės sužinoti jūsų nuomonę, jis pats pasiklaus. Aš suprantu, jums skaudu, kad vyras pats to nesuprandamas, jus tarsi atskiria nuo podukros ir jo toks požiūris ne jungia, o skaldo šeimą. Bet jei jis jūsų nesiklauso, vienintelė išeitis, palikti jį ramybėje ir leisti jam vienam mėginti kovoti su paauglės dukros iššūkiais. Jūs neakcentuokite, kad pvz tavo dukra nedaro to ar ano namie. Jūs jos darbus prašykite padaryti vyro. Lai jis pats prašo, kad jo madam pajudintų užpakalį nuo sofkutės. O šiaip mergaitė didelė, greitai išvažiuos studijuoti.. Tada gal visos emocijos aprims. Iš kitos pusės, ramybė įsivyraus tada, kai jūsų vyras pakeis požiūrį. Liausis vadovautis savo mamelės pezesiais ir atsisuks į savo šeimą - t.y jus.
Papildyta:
Šiaip tos mergaitės nepažįstu, bet nemanau, kad ji susimąsto, kiek kainuoja jūsų kremas. Ima, nes jai jūs gal graži moteris atrodote, ir mano kad naudodama tai ką naudojate jūs savo grožiui tikrai ne tik kad nepakenks, o dar šimteriopai padės  bigsmile.gif Žinoma, gal ji yra kokia piktybinė, mes čia negalime gi žinoti, su ja negyvename. Bet tikimybė kad ji net nesusimąsto, kaip jus skriaudžia finansiškai - didžiulė  4u.gif Šiaip iš esmės labai nesmagu, kai imami jums asmeniški daiktai.Ir labai keista tai, kad mergaitė paprašyta liautis sėkmingai ignoruoja jūsų prašymą. Gal, kad jaučia tėvo užnugarį ir žino, kad ji išlips sausa iš vandens  4u.gif

Taip, jau ir as supratau, kad visos problemos issisprestu, jei mano vyras pakeistu savo poziuri. Kaip as galiu suarteti su mergaite, kai jis pats mus skiria? sad.gif man keista, kai jis taip perdetai vertina savo vaika, o paskui nusisukes vel rekauja ant jos, vadina "debile, gluse, kvaile" ir t.t. doh.gif verysad.gif negaliu klausytis tada... iseinu i kita kambari.. sad.gif man gaila tos mergaites.. noreciau susvelninti situacija, bet nieko negaliu padaryti. Jei turesim savu vaiku, tikrai neleisiu jam taip ju aukleti.. zeminti, skaudinti, o paskui ginti nuo visu zmoniu, kurie net nenori nieko blogo. schmoll.gif
Net nesusimasciau apie tai.. ACIU! tikrai gali buti, kad ji ima mano kosmetika, nes nori buti panasi i mane.. ji daug kartu man taip sake, kokia as jai tobula ir t.t. kaip noretu tureti ta ir ta, ka turiu as, kokia grazi oda ir pan. Vargsele.. sad.gif na sestadieni pirtyje busim dviese, tada su ja pasikalbesiu ir paaiskinsiu, kad visa tai tikrai ne nuo priemoniu, kad viskam savas laikas, kad jai dabar to nereikia, o kai reikes as nupirksiu ir jai smile.gif Jauciu, kad ji manimi pasitiki, turime ir savu paslapteliu, kuriu nezino mano vyras smile.gif .. bet jos vaikiski elgesiai, kartais taip iskaudina ir izeidzia.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(butent @ 2011 12 21, 22:08)
įdomus tas jūsų vyras... o jo mergaitei netinka pigesni kremai? g.gif
na, užjaučiu jus 4u.gif , panašu kad papuolėte į komplikuotą situaciją... ir net ne dėl mergaitės čia viskas, o dėl jos tėčio požiūrio.

Na jei tureciau ir pigu krema, manau vistiek mergaite ji imtu smile.gif nes ji mano.. zinot kaip vyrai galvoja apie tuos kremus?? doh.gif juk nesupranta, kuo skiriasi pigus nuo brangesniu, galvoja kad nera ten uz ka moketi tokiu pinigu.. kai pradejome buti kartu, as jam nupirkau spec. kremus veidui, paakiams ir t.t. jis niekada nebuvo ju turejes, nors jam jau virs 30m, oda atrode pavargusi ir paakiai patamseje ir raukslytes jau atsiradusios.. dabar veidelis net svyti.. smile.gif suzinotu ju kaina, turbut nugriutu biggrin.gif
Papildyta:

zmones dabar viskam tampa abejingi.. net kitu zmoniu nelaimems... unsure.gif
Atsakyti