Įkraunama...
Įkraunama...

Pykčiai su vyru, dėl jo vaiko

QUOTE(virga @ 2012 09 12, 19:31)
Nesakau, kad tai tiesioginis pavydas. Gal, ta mergaite yra kaip gyvas priekaistas, kad jos tetis, turejo kita moteri. O, ji yra ju bendras vaikas. O, gal tiesiog jusu bio laukai nesutampa. Pav. mano vyras yra letas, ir jei aplinkiniai yra judrus, izulus tai jis irgi blogai jauciasi. Sako, net vienos seimos nariai, t.y. broliai, tevai su kai kuom is savu jaucia diskomforta. Linkiu jums rasti ta aukso viduri. Ir, dar truputi nuotaikai pakelti, zinot, kad vaikai uzauga. Uzaugs ir sita mergaite. Gal, kada nors jus busit geros drauges. Linkiu jums sito.  biggrin.gif

gerai cia paraset. tik va idomu,kaip jums atrodo, kada tie vaikai uzauga? Kazkaip man atrodo,kad jie neuzauga kol tevai gyvi g.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2012 09 13, 00:15)
gerai cia paraset. tik va idomu,kaip jums atrodo, kada tie vaikai uzauga? Kazkaip man atrodo,kad jie neuzauga kol tevai gyvi  g.gif

Oi, atsiprasau, neparasiau normalus vaikai, o ne tie kurie niekada neuzauga. doh.gif Dar ir daina prisiminiau: Vaikai uzauga namus palieka...
Vat ir ta mergaite, apie kuria rase zinutes autore, isaugs i dailia panele, ir i namus ne taip daznai sugrys. Kurs savo namus, gimdys vaikus, kurie irgi kada nors iseis is namu. biggrin.gif O, kad sirdy vaikai tevams liks visada vaikais, su tuo sutinku. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 12 rugsėjo 2012 - 23:00