Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Negaliu patikėti, kad jau pabaigiau. Sėkmingai ir su dideliu džiaugsmu. biggrin.gif
Linkiu visoms sėkmės, kas dar neapsigynė. Nebijokite ir naktų bemiegių neaukokite schmoll.gif schmoll.gif viskas bus gerai (kitaip ir negali būti). Yeach - labai geras jausmas.
Atsakyti
QUOTE(Meredaitė @ 2012 05 31, 20:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Negaliu patikėti, kad jau pabaigiau. Sėkmingai ir su dideliu džiaugsmu. biggrin.gif
Linkiu visoms sėkmės, kas dar neapsigynė. Nebijokite ir naktų bemiegių neaukokite  schmoll.gif  schmoll.gif viskas bus gerai (kitaip ir negali būti). Yeach - labai geras jausmas.

Sveikinimai ir tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 05 31, 16:39)
Sveikinimai kuo dideliausi  4u.gif
Mūsų dar laukia bemiegės naktys iki gynimo doh.gif

Jooo, bemiegės naktys dar visą savaitę su trupučiu doh.gif Pavargau jau nuo to lėkimo ir laukimo. ERVInga, darbą jau pridavei? Aš ryt vežu...
Visoms, kas dar laukia gynimų-kantrybės ir laikykimės, o kas apsigynė - kuo geriausios kloties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2012 05 31, 23:12)
Jooo, bemiegės naktys dar visą savaitę su trupučiu doh.gif Pavargau jau nuo to lėkimo ir laukimo. ERVInga, darbą jau pridavei? Aš ryt vežu...
Visoms, kas dar laukia gynimų-kantrybės ir laikykimės, o kas apsigynė - kuo geriausios kloties 4u.gif

Aš pirmadienį dar pas vadovę varau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 01, 04:29)
Aš pirmadienį dar pas vadovę varau... smile.gif

Nu bet ir ankstyva blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2012 06 01, 17:59)
Nu bet ir ankstyva blink.gif

Rašo žmonės tokiu laiku, rašo ... užtat laukiu nesulaukiu jau smartass.gif miegosiu, miegosiu, miegosiu.... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinu baigusias merginas šį vargelį 4u.gif
Linkiu sėkmės dar besigynsiančiom 4u.gif
Pavydžiu baltu pavydu ax.gif
Šiandien ir man turėjo būt gynimas, bet deja deja.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif neturėjau ką gintis, darbo nespėjau pristatyt verysad.gif
Ar apskaitos merginoms buvo sunku gintis? ar labai bandė "parklupdyt" ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2012 06 01, 19:33)
Sveikinu baigusias merginas šį vargelį 4u.gif
Linkiu sėkmės dar besigynsiančiom 4u.gif
Pavydžiu baltu pavydu ax.gif
Šiandien ir man turėjo būt gynimas, bet deja deja.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  neturėjau ką gintis, darbo nespėjau pristatyt verysad.gif
Ar apskaitos merginoms buvo sunku gintis? ar labai bandė "parklupdyt" ? blush2.gif

mes keliom dalyvavom apskaitos bakalauru gynime. hm...kaip cia pasakius.tiesa sakant matesi kas rase, kas ne:D kas tvirtai snekejo lengvai ir praejo, kas neturejo ka pasakyti...
bet is esmes labai dziaugiuosi nuejus pasiziureti kaip viskas vyksta. isivaizdavau daug baisiau, o reliai pas Vaitkeviciu buvo sudetingiau darba turbut padaryti ir ji apsiginti. as rimtai rolleyes.gif bet apskaitos katedroje aplamai ten ramybe, labiau visi atsipute.
paziurejus kaip mes specialybinius apskaitos dalykus mokomes ir kaip kokie finansistai, tai kaip diena ir naktis.
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Tai jūs vis dėl to apskaitą pasirinkot smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2012 06 02, 08:32)
ačiū 4u.gif
Tai jūs  vis dėl to apskaitą pasirinkot smile.gif  smile.gif

aha. ir labai tuo dziaugiuosi. jauciuosi sedinti savo rogese ir kazkaip tie mokslai sviesesni pasidare:D
pries pasirenkant buvo svarstymu ar finansus ar apskaita, dziaugiuosi kad i pastaraja nuejau.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2012 06 01, 21:46)
mes keliom dalyvavom apskaitos bakalauru gynime. hm...kaip cia pasakius.tiesa sakant matesi kas rase, kas ne:D kas tvirtai snekejo lengvai ir praejo, kas neturejo ka pasakyti...
bet is esmes labai dziaugiuosi nuejus pasiziureti kaip viskas vyksta. isivaizdavau daug baisiau, o reliai pas Vaitkeviciu buvo sudetingiau darba turbut padaryti ir ji apsiginti. as rimtai rolleyes.gif bet apskaitos katedroje aplamai ten ramybe, labiau visi atsipute.
paziurejus kaip mes specialybinius apskaitos dalykus mokomes ir kaip kokie finansistai, tai kaip diena ir naktis.

Na taip, finansistus tai PURTE JUODAI smile.gif
bet man pasiseke, manes taip ziauriai nepurte smile.gif svarbu tiksliai ir uztikrintai atsakinet, be abejoniu, tai komisija atlegsta smile.gif)))youhooooo, man jau baigta, o kitoms DIDELES SEKMES. ir tikrai, bukite ramios, viskas bus gerai smile.gif patikekit manim
Atsakyti
QUOTE(k2paulla @ 2012 06 02, 17:14)
Na taip, finansistus tai PURTE JUODAI smile.gif
bet man pasiseke, manes taip ziauriai nepurte smile.gif svarbu tiksliai ir uztikrintai atsakinet, be abejoniu, tai komisija atlegsta smile.gif)))youhooooo, man jau baigta, o kitoms DIDELES SEKMES. ir tikrai, bukite ramios, viskas bus gerai smile.gif patikekit manim

sveikinu:)smagu kad jau pasibaige.
as irgi laukiu kitu metu, bet tuo paciu ir bus labai gaila, jau dabar artinantis galui liudna:)

o siaip tai nesu as nemiegojus naktim ar pan, kai viska isanskto susiplanuoji ir sistemingai prie to eini, nekelia tas problemu. tikiuosi taip bus ir toliau. biggrin.gif
Atsakyti