Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(k2paulla @ 2012 06 02, 18:14)
Na taip, finansistus tai PURTE JUODAI smile.gif
bet man pasiseke, manes taip ziauriai nepurte smile.gif svarbu tiksliai ir uztikrintai atsakinet, be abejoniu, tai komisija atlegsta smile.gif)))youhooooo, man jau baigta, o kitoms DIDELES SEKMES. ir tikrai, bukite ramios, viskas bus gerai smile.gif patikekit manim

Sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2012 06 02, 18:39)
sveikinu:)smagu kad jau pasibaige.
1)as irgi laukiu kitu metu, bet tuo paciu ir bus labai gaila, jau dabar artinantis galui liudna:)

2)o siaip tai nesu as nemiegojus naktim ar pan, kai viska isanskto susiplanuoji ir sistemingai prie to eini, nekelia tas problemu. tikiuosi taip bus ir toliau. biggrin.gif

1)vat aš ir galvoju baigus mokslus kuo reiks užsiimti smile.gif

2)na pas mane bemiegės naktis tikrai ne dėl to, kad atidėliojau paskutinei minutei viską cool.gif .Kai yra darbas, šeima galų gale vaikas kuris neleidžia sėdėti prie kompo ramiai - lieka ramios naktys book.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 02, 17:48)
Sveikinimai  4u.gif

2)na pas mane bemiegės naktis tikrai ne dėl to, kad atidėliojau paskutinei minutei viską  cool.gif .Kai yra darbas, šeima galų gale vaikas kuris neleidžia sėdėti prie kompo ramiai - lieka ramios naktys  book.gif ...

kadangi pas mane vaikas atsirado jau mokslam prasidejus, tai kazkaip iskart kitaip deliojosi. na taip gaunasi mokytis vakarai, bet ne naktys. va 8 vaikas lovoje ir iki 12 laiko yra:) as nebemoku jau dienom ir mokytis, nebeiseina, galvon neina. o vakare prisedus atrodo viskas aisku pasidaro:D

o siaip mokslu kaip tokiu turbut pasiilgsiu del geros kartu besimokancios kompanijos. kai esam is kito miesto, visos tos keliones, susibegimai. toliau bendraujant vistiek to nebebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 02, 18:48)
Sveikinimai  4u.gif

2)na pas mane bemiegės naktis tikrai ne dėl to, kad atidėliojau paskutinei minutei viską  cool.gif .Kai yra darbas, šeima galų gale vaikas kuris neleidžia sėdėti prie kompo ramiai - lieka ramios naktys  book.gif ...

1) šeštadieniais pramogauti biggrin.gif
2) naktimis pagaliau miegoti biggrin.gif

smagu kad pasibaigėt, aš irgi to laukiu, tik dabar jau nebežinau kada baigsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2012 06 02, 19:16)

o siaip mokslu kaip tokiu turbut pasiilgsiu del geros kartu besimokancios kompanijos. kai esam is kito miesto, visos tos keliones, susibegimai. toliau bendraujant vistiek to nebebus rolleyes.gif

drinks_cheers.gif va čia tas tiesa.... labiausiai gaila bus šaunios kompanijos unsure.gif

QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2012 06 02, 19:46)
1) šeštadieniais pramogauti biggrin.gif
2) naktimis pagaliau miegoti biggrin.gif

smagu kad pasibaigėt, aš irgi to laukiu, tik dabar jau nebežinau kada baigsiu doh.gif

O tai tau dabar kada ginimas nusimato? Vasaros pabaigoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 02, 19:25)
drinks_cheers.gif va čia tas tiesa.... labiausiai gaila bus šaunios kompanijos  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 02, 18:48)
Sveikinimai  4u.gif

1) As tai eisiu į pirmą klasę, nes kiek matau nelabai nori mano mažius mokytis
2) del antro tai sutinku- reikia mokslams ramybės
3) Va kompanijos, susibėgimų tai pasiilgsiu
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 02, 20:25)
drinks_cheers.gif va čia tas tiesa.... labiausiai gaila bus šaunios kompanijos  unsure.gif
O tai tau dabar kada ginimas nusimato? Vasaros pabaigoje? g.gif

tikriausiai po metų, pirmadieni klausiu savo vadovo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2012 06 02, 21:32)
tikriausiai po metų, pirmadieni klausiu savo vadovo verysad.gif

O ne rudenį?
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 06 02, 17:48)
Sveikinimai  4u.gif

lotuliukas.gif kaaaaaaaaaaa??????????? atsisesi darbe,kavos puodas,knyga rankoj,M-1 groja,saldainiai burnoj tirpsta lotuliukas.gif netures ji matai ka veikti lotuliukas.gif dziaugsies brangioji,as dabar kai prisimenu,kad kiekviena birzeli 5 metus sesijoj sedejau blink.gif OMG koks relaksas dabar,kiek laiko vaikams lieka,saves relizavimui,galu gale vasaros atostogoms lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 02 birželio 2012 - 21:14
QUOTE(zuasta @ 2012 06 02, 21:34)
O ne rudenį?

bijau, kad ne, nes iskaitai gauti, turiu per mažai darbo doh.gif na bus matyt, gal vadovas pasigailės.
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2012 06 02, 21:13)
bijau, kad ne, nes iskaitai gauti, turiu per mažai darbo doh.gif na bus matyt, gal vadovas pasigailės.

atsidek kitiems metams ir bus ramu,per vasara turesi daugiau laiko parasyti,pasitarti.daugelis darbus atsideda kitiems metams ir sekmingai apsigina,eina vel su visais kartu,o ne rudeni kaip kokie skolininkai nespeja pristatyti darbus arba juos neapsigyne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2012 06 02, 22:13)

Kokia tema rašai?
Atsakyti