Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

Girdėjau iš vienos mamos.Minėjo, kad laikraštį skaitė.Aš asmeniškai nieko negirdėjau.Mano vaikas nesusirgo, bet tikriausiai nelabai jam gręsia, nes daržely nieko nevalgo apart sriubos... smile.gif
Tikiuosi, kad bus vienetinis atvejis ir neteks daugiau išgirst panašių dalykų. smile.gif
Atsakyti
http://kauno.diena.l...rotrukis-185409
Na va tas pats straipsnis ir Delfyje, ir Kauno dienoje, ir Visuomenės sveikatos Centro pranešime. Vanse teisybė. verysad.gif - 6 vaikai serga.
Atsakyti
Baisu ir tas berniukas kuris gulejo ligonineje is musu lopselinuku grupes,,,,,seip butu smalsu suzinoti tikslia sios ligos susirgimo diagnoze kas kaltas ar maistas,ar tos virtuves darbuotojos nehigieniskumas,,,,,,,,,,,,,
na tik smagu kad jau tas karantinas praejo ir visi vaikai sveiki.....
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2008 11 22, 22:45)
http://kauno.diena.l...rotrukis-185409
Na va tas pats straipsnis ir Delfyje, ir Kauno dienoje, ir Visuomenės sveikatos Centro pranešime. Vanse teisybė. verysad.gif - 6 vaikai serga.

Nieko sau... Atsisake tikrintis virtuves darbuotoja... aggressive.gif lyg dirbtu ne su vaikais ir ne vaikams... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Jurga_ @ 2008 11 18, 14:40)
O ką, jūs į "Pelėdžiukus" einat?

aha, i "Peledziukus" 4u.gif o jus gal irgi ta pacia grupe lankot? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(_Jurga_ @ 2008 11 21, 16:05)
Girdėjau iš vienos mamos.Minėjo, kad laikraštį skaitė.Aš asmeniškai nieko negirdėjau.Mano vaikas nesusirgo, bet tikriausiai nelabai jam gręsia, nes daržely nieko nevalgo apart sriubos...  smile.gif
Tikiuosi, kad bus vienetinis atvejis ir neteks daugiau išgirst panašių dalykų. smile.gif

pas mus analogiska situacija, valgo tik sriuba ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(123OPA @ 2008 11 28, 00:19)
aha, i "Peledziukus"  4u.gif o jus gal irgi ta pacia grupe lankot?  ax.gif

Taip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Jurga_ @ 2008 11 28, 09:36)

ot sutapimas 4u.gif

ir kaip jums aukletojos? galima i a.z. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(123OPA @ 2008 11 28, 12:52)
ot sutapimas  4u.gif

ir kaip jums aukletojos? galima i a.z.  blush2.gif

Man "kiečiausia" tai šeimininkutė. Visada su šypsena, kaip tikra močiutė vaikams. smile.gif
Atsakyti
laba, na mano vaikas dar mazas, bet jau pradejau rupintis darzeliu. uzrasiau i girinuka, nes patiko aplinka, vidus, kad yra masazas, logopedas ir siaip, jusu atsiliepimai. direktore minejo, kad pas juos vaikai "rinktiniai", geru seimu. tik idomu, ka tai reiskia - ar kad pasiturinciu, ar neasocialiu? ir siaip, mamos, kuriu vaikuciai ten eina, ar vyksta kokios rinkliavos, uz ka ir mazdaug kiek?butu idomu apie darzo tvarka siek tyiek suzinoti issamiau.
Atsakyti
QUOTE(vega22 @ 2009 01 21, 11:56)
laba, na mano vaikas dar mazas, bet jau pradejau rupintis darzeliu. uzrasiau i girinuka, nes patiko aplinka, vidus, kad yra masazas, logopedas ir siaip, jusu atsiliepimai. direktore minejo, kad pas juos vaikai "rinktiniai", geru seimu. tik idomu, ka tai reiskia - ar kad pasiturinciu, ar neasocialiu? ir siaip, mamos, kuriu vaikuciai ten eina, ar vyksta kokios rinkliavos, uz ka ir mazdaug kiek?butu idomu apie darzo tvarka siek tyiek suzinoti issamiau.

Kiek vaiko leliukui? Ar reikėjo kopijos gimimo liudijimo? Mes irgi galvojam ten rašytis, bet niekaip mama neprisiruošia nueit doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vega22 @ 2009 01 21, 11:56)

Įdomu, o kaip nustato - šeima rinktinė ar nerinktinė.Juk atėjus užrašyti vaiką į eilę neprašo turto deklaracijos ar pažymos - asociali tu ar ne. g.gif
Vaikų yra visokių: ir turtingų tėvų, ir vidutiniškai gyvenančių.
Asocialios šeimos apskritai juk vaikų į darželius neleidžia.O jei vaikas ten eina, tai todėl, kad tėvai turi dirbti ir nėra kam jį daugiau patikėti.Nemanote?

O tvarka nebloga, viskas prižiūrėta, tvarkinga, rinkliavos čia jau nuo grupės ir tėvų kišenės bei sutarimo priklauso.Nekalbu apie kasmėnesinį mokestį už darželį.
Papildyta:
QUOTE(Kristina2007 @ 2009 01 21, 12:42)
Kiek vaiko leliukui? Ar reikėjo kopijos gimimo liudijimo? Mes irgi galvojam ten rašytis, bet niekaip mama neprisiruošia nueit doh.gif  blush2.gif

Gimimo liudijimo kopijos reikia.Ji lieka darželyje kartu su prašymu.
Atsakyti
QUOTE(Kristina2007 @ 2009 01 21, 12:42)
Kiek vaiko leliukui? Ar reikėjo kopijos gimimo liudijimo? Mes irgi galvojam ten rašytis, bet niekaip mama neprisiruošia nueit doh.gif  blush2.gif

mums 8 men, reikejo gimimo liudijimo kopijos
Papildyta:
QUOTE(_Jurga_ @ 2009 01 21, 15:45)

O tvarka nebloga, viskas prižiūrėta, tvarkinga, rinkliavos čia jau nuo grupės ir tėvų kišenės bei sutarimo priklauso.Nekalbu apie kasmėnesinį mokestį už darželį.
Papildyta:

]

o mazdaug, kokios tos rinkliavos?na man idomu, kad nebutu kas men po kelis simtus. ir koks menesinis darzelio mokestis?
Atsakyti