Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

As irgi uzrasiau savo maziuka,i sita darzeli,siaip buvau pasikalbeti su direktore,tai pasirode tokia grieztoka man,bet tvarka turi buti,ne veltui direktore rolleyes.gif
Atsakyti
O as noreciau pasidometi mamyciu kurios vede savo maziukus i si darzeli,ir buvo giliukuose arba kankoreziuku grupese kokie atsiliepimai apie siu grupiu aukletojas?
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2009 03 21, 12:08)
As irgi uzrasiau savo maziuka,i sita darzeli,siaip buvau pasikalbeti su direktore,tai pasirode tokia grieztoka man,bet tvarka turi buti,ne veltui direktore  rolleyes.gif

Ji griežta, bet teisinga. Retai pasitaiko valstybinėse įstaigose tokių žmonių, kurie rūpintųsi ne tik savo kišene, o ir mūsų ten vedamų vaikų gerove. Kad tik sveikatos jai ir kantrybės pakaktų... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 03 30, 11:37)
Ji griežta, bet teisinga. Retai pasitaiko valstybinėse įstaigose tokių žmonių, kurie rūpintųsi ne tik savo kišene, o ir mūsų ten vedamų vaikų gerove. Kad tik sveikatos jai ir kantrybės pakaktų... thumbup.gif

Gal kas žinot kaip ten su vokeliais su ja sekasi? Labai norėčiau ten užrašyt savo vaikį, bet skambiausi, tai sakė, kad jau nebėra vietų verysad.gif Tik klausimas kada eiti - dabar ar prieš mėn kai jau norėsiu vesti? blush2.gif Gal kam teko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2009 03 30, 23:35)
Gal kas žinot kaip ten su vokeliais su ja sekasi? Labai norėčiau ten užrašyt savo vaikį, bet skambiausi, tai sakė, kad jau nebėra vietų verysad.gif Tik klausimas kada eiti - dabar ar prieš mėn kai jau norėsiu vesti? blush2.gif Gal kam teko ax.gif

Kiek teko girdėti, tai asmeninių vokelių nepriima. schmoll.gif Ir labai supyksta ant duodančių.
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2009 03 30, 22:35)

Musu irgi neprieme is pirmo karto, bet reikia eiti ir prasyti dar. Ir jokiu vokeliu!!! Galit tik pasiulyti parama savo grupes gerovei.
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 03 28, 16:54)
O as noreciau pasidometi mamyciu kurios vede savo maziukus i si darzeli,ir buvo giliukuose arba kankoreziuku grupese kokie atsiliepimai apie siu grupiu aukletojas?

Mūsų lėlytė lankė giliukų grupe wub.gif Tik patys geriausi ir šilčiausi atsiliepimai apie auklėtojas, grupės gerbūvį mirksiukas.gif
Atsakyti
smagu skaityt gerus atsiliepimus apie darzeli i kuri keliaus ir mano mazylis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MANO_manyte @ 2009 04 19, 12:59)
Mūsų lėlytė lankė giliukų grupe  wub.gif  Tik patys geriausi ir šilčiausi atsiliepimai apie auklėtojas, grupės gerbūvį  mirksiukas.gif

Dičkė mano irgi buvo giliukė, o ir mažius dabar giliukas. Iš gilių išauga ąžuolai........ biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Darzelis istiesu labai labai sutvarkytas. Maistas geras ir niekas nenusukineja nuo vaiku(kas manau irgi aktualu). Si darzeli lanke mano vyras, paskui musu sunelis, o dabar gal ir mazoji keliaus:)
Direktore labai maloni moteris ir visada pasiteiraus, kaip sekasi. smile.gif Ji dirba cia daugybe metu ir daro viska, kad sis darzelis butu PATS GERIAUSIAS thumbup.gif Auklytes taip pat labai mielos smile.gif Didelis didelis "dekui" Ausrytei ir Virgutei!!!
Atsakyti
Mes pradesime lankyti nuo birzelio 1d. konkoreziuku grupe wub.gif Gal kas ka nors zinote apie sios grupes auklytes ?
Dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 03 28, 16:54)

Labukas, man atrodo, kad dauguma mūsų "pumpurėlių" keliaus į Giliukus, nes ten geresni atsiliepimai... aš ir savo mažiausią ten užrašiau... ir auklėtoja sakė, kad kol kas visi tik į Giliukus rašo... tai manau visi draugai ten eis smile.gif
Atsakyti