As irgi uzrasiau savo maziuka,i sita darzeli,siaip buvau pasikalbeti su direktore,tai pasirode tokia grieztoka man,bet tvarka turi buti,ne veltui direktore

QUOTE(ligituka @ 2009 03 21, 12:08)
As irgi uzrasiau savo maziuka,i sita darzeli,siaip buvau pasikalbeti su direktore,tai pasirode tokia grieztoka man,bet tvarka turi buti,ne veltui direktore 

Ji griežta, bet teisinga. Retai pasitaiko valstybinėse įstaigose tokių žmonių, kurie rūpintųsi ne tik savo kišene, o ir mūsų ten vedamų vaikų gerove. Kad tik sveikatos jai ir kantrybės pakaktų...

QUOTE(-Mylia- @ 2009 03 30, 11:37)
Ji griežta, bet teisinga. Retai pasitaiko valstybinėse įstaigose tokių žmonių, kurie rūpintųsi ne tik savo kišene, o ir mūsų ten vedamų vaikų gerove. Kad tik sveikatos jai ir kantrybės pakaktų... 

Gal kas žinot kaip ten su vokeliais su ja sekasi? Labai norėčiau ten užrašyt savo vaikį, bet skambiausi, tai sakė, kad jau nebėra vietų

QUOTE(Kurmelis @ 2009 03 30, 23:35)
Gal kas žinot kaip ten su vokeliais su ja sekasi? Labai norėčiau ten užrašyt savo vaikį, bet skambiausi, tai sakė, kad jau nebėra vietų
Tik klausimas kada eiti - dabar ar prieš mėn kai jau norėsiu vesti?
Gal kam teko 

Kiek teko girdėti, tai asmeninių vokelių nepriima.

QUOTE(Kurmelis @ 2009 03 30, 22:35)
Tik klausimas kada eiti - dabar ar prieš mėn kai jau norėsiu vesti?
Gal kam teko 

Musu irgi neprieme is pirmo karto, bet reikia eiti ir prasyti dar. Ir jokiu vokeliu!!! Galit tik pasiulyti parama savo grupes gerovei.
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 03 28, 16:54)
O as noreciau pasidometi mamyciu kurios vede savo maziukus i si darzeli,ir buvo giliukuose arba kankoreziuku grupese kokie atsiliepimai apie siu grupiu aukletojas?
Mūsų lėlytė lankė giliukų grupe

QUOTE(MANO_manyte @ 2009 04 19, 12:59)
Mūsų lėlytė lankė giliukų grupe
Tik patys geriausi ir šilčiausi atsiliepimai apie auklėtojas, grupės gerbūvį 

Dičkė mano irgi buvo giliukė, o ir mažius dabar giliukas. Iš gilių išauga ąžuolai........

Darzelis istiesu labai labai sutvarkytas. Maistas geras ir niekas nenusukineja nuo vaiku(kas manau irgi aktualu). Si darzeli lanke mano vyras, paskui musu sunelis, o dabar gal ir mazoji keliaus:)
Direktore labai maloni moteris ir visada pasiteiraus, kaip sekasi.
Ji dirba cia daugybe metu ir daro viska, kad sis darzelis butu PATS GERIAUSIAS
Auklytes taip pat labai mielos
Didelis didelis "dekui" Ausrytei ir Virgutei!!!
Direktore labai maloni moteris ir visada pasiteiraus, kaip sekasi.

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 03 28, 16:54)
O as noreciau pasidometi mamyciu kurios vede savo maziukus i si darzeli,ir buvo giliukuose arba kankoreziuku grupese kokie atsiliepimai apie siu grupiu aukletojas?
Labukas, man atrodo, kad dauguma mūsų "pumpurėlių" keliaus į Giliukus, nes ten geresni atsiliepimai... aš ir savo mažiausią ten užrašiau... ir auklėtoja sakė, kad kol kas visi tik į Giliukus rašo... tai manau visi draugai ten eis