QUOTE(Kurmelis @ 2009 03 30, 23:35)
Gal kas žinot kaip ten su vokeliais su ja sekasi? Labai norėčiau ten užrašyt savo vaikį, bet skambiausi, tai sakė, kad jau nebėra vietų

Tik klausimas kada eiti - dabar ar prieš mėn kai jau norėsiu vesti?

Gal kam teko
Su vokeliais čia nepraeisit

ir aš galvojau apie tai, prieš vedant, kad pakliūt. Bet kadangi nei aš, nei vyras nemokam tokių dalykų daryt, nesugebam paprasčiausiai, tai ir nenešiau. Galvojau kaip bus taip. Ir patekom. Tik po to išgirdau daug atsiliepimų, kad labai netoleruoja vokelių.
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 03 28, 17:54)
O as noreciau pasidometi mamyciu kurios vede savo maziukus i si darzeli,ir buvo giliukuose arba kankoreziuku grupese kokie atsiliepimai apie siu grupiu aukletojas?
QUOTE(Boruzyte2 @ 2009 04 22, 20:56)
Mes pradesime lankyti nuo birzelio 1d. konkoreziuku grupe

Gal kas ka nors zinote apie sios grupes auklytes ?
Dekinga
Auklėtojos ir šeimininkutė konkorėžiukuose nerealios. Labai džiaugiamės, kad mums pasisekė pas jas lankyti šiuos tris metus. Jau anksčiau savo poste rašiau, kad jos labai rūpestingos, mėgstančios tvarką ir siekiančios, kad tokia būtų grupėje (kalbu ne tik apie dulkių nuvalymą ar grindų išplovima, kalbu apie viską. ten absoliuti tvarka). Griežtos, mylinčios, rūpestingos, vaikams su jomis yra smagu žodžiu tikros mamos

Aš tuos tris metus jaučiau, kad mano dukra yra ten saugi, prižiūrėta, ja puikiai pasirūpinta. Ten nėra apsiribojama tik priežiūra, vyksta visapusiškas lavinimas. Vaikai pas jas yra drausmingi, tvarkingi ir savarankiški. Tikimės, kad mes dar birželį eisim į konkorėžiukus, norisi dar atsibūti su auklėtojom iki galo

o nuo rudens i Voveriukus

ruošimės mokyklai

O pas auklėtojas tikimės grįžti dar su mažiuku

Labai tikiuosi, kad mums tai pavyks