vakar prsivedžiau savo mažiukę su įkasta rankyte, ir vėl
dar pirmoji vieta kur buvo įkasta matosi, o dabar ir vėl ....ir vėl tas pats vaikutis...

QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 06 15, 11:57)
vakar prsivedžiau savo mažiukę su įkasta rankyte, ir vėl
dar pirmoji vieta kur buvo įkasta matosi, o dabar ir vėl ....ir vėl tas pats vaikutis...

Sveika, Waiworyksciuke,
žinau, kad labai skaudu, kai tavo vaiką skariaudžia kiti vaikai. Buvo ir mano vyresnėlio grupėj toks berniukas, kurio auklėtojos negalėjo sutramdyti, ir maniškis skųsdavosi, kad įkando, įdrėskė, užgavo. Stengdavausi vaikui išaiškinti, kad jis prie to berniuko net artyn neitų, su juo nebendrautų ir žaistų kioj grupės pusėj, nei anas. Po kiek laiko sužalojimai aprimo. Aš tikrai nuoširdžiai manau, kad auklėtojos stengiasi vaikus gerai prižiūrėti, bet burnos neužklijuos "šuniukui". Gal pabandyk su to vaiko tėveliais pasikalbėti, gal jie vaikui pajėgs išaiškinti, kad kandžiojasi tik šunys.
Linkiu, kad tavo mažylė iš darželio gryžtų sveika ir linksma.

šiandien tarpduryje susitikau tą besikandžiojantį vaikiuką su močiute, tai pritupiau prie jo sakau, būk gerutis nekandžiok daugiau Deimantėlės, tai jis taip vagšiukas išsigando, kad nžn, net susinepatoginau, o tikrai nei šaukiau , nei piktai tai pasakiau, kaip tik manyčiau dar per švelniai, bet jis taip kažkaip susigraudino lyg, nu žodžiu dabar jau aš kalta jaučiuos , vaikų užpuldinėtoja tipo

Ir be reikalo...
Ir aš drausminau savo vaiko skriaudiką, tik jis nebuvo toks jautrus ir reikėjo ne vieno karto...
Manau, kad tavo dukrytės bėdos tuo ir turėtų pasibaigti.

Manau, kad tavo dukrytės bėdos tuo ir turėtų pasibaigti.

Sarune, norejau paklaust, o darzelinukai(ta prasme nuo 3metu) irgi pietu miega iki 16val?maniskis tai nuo puses dvieju iki 15val ismiega ir jam gana, o tai ka jis veiks ta valanda lovoj, jei keltis neleidzia ? po to sakys nenoriu miegot eit, zinodamas kad gulet ramiai reiks......
nu va kaip ir prognozavo auklėtojos maniškei atsibodo eiti į darželį, kaip anksčiau duodavo bučiuką ir lėkdavo žaisti, tai dabar : mamyte, tu manęs nepaliksi? Ir į ašaras, ir taip jau 4 dieną ... oi nežinau ką daryti, taip gaila verkiančią mažiukę palikti, vakar išėjusiai iš grupės pačiai ašaros pradėjo kauptis
Šiandien sakau , kad jei neverksi važiuosim i zoosodą, nu tai lyg ir susitarusios buvom, bet kai reikėjo išeiti, tai net nebeprisiminė kur tarėmės eiti

Šiandien sakau , kad jei neverksi važiuosim i zoosodą, nu tai lyg ir susitarusios buvom, bet kai reikėjo išeiti, tai net nebeprisiminė kur tarėmės eiti

Ice-T,
ir darželinukai, ne tik lopšiukai miega iki 16 val. Auklėtoja sakė, kad mano vyresnėlis dažnai anksčiau laiko nubunda, bet ką tuo metu veikia - niekad ir nepaklausiau. Gal kartais nebemiegantiems leidžia keltis... Nežinau... O šiaip tai miega vaikai gan neblogai, nes kolektyvas, veikla duoda savo - vaikai labiau pavargsta.
Waiworyksciuke,
nepergyvenk, būna ir taip, kad vaikiukas pradžioj labai noriai eina, o po to ateina laikas, kai nebenori. Praeis kelios dienelės ir vėl atsiras noras. Gal dabar mažiau veiklos, mažiau vaikų, dėl to ir nelabai nori į darželį eiti...
ir darželinukai, ne tik lopšiukai miega iki 16 val. Auklėtoja sakė, kad mano vyresnėlis dažnai anksčiau laiko nubunda, bet ką tuo metu veikia - niekad ir nepaklausiau. Gal kartais nebemiegantiems leidžia keltis... Nežinau... O šiaip tai miega vaikai gan neblogai, nes kolektyvas, veikla duoda savo - vaikai labiau pavargsta.
Waiworyksciuke,
nepergyvenk, būna ir taip, kad vaikiukas pradžioj labai noriai eina, o po to ateina laikas, kai nebenori. Praeis kelios dienelės ir vėl atsiras noras. Gal dabar mažiau veiklos, mažiau vaikų, dėl to ir nelabai nori į darželį eiti...
Sarune, tavo Jokubas eis i darzeli nuo rugsejo, ane? maniskis irgi nuo 09 01d, o i kuria grupe patartum? gal kartu eitu musiskiai? pasitikiu tavo nuomone ir smagu butu
p.s zinok varda tavo maziaus jau pasisavinau savo mazyliui(na dar pilveli jis)

p.s zinok varda tavo maziaus jau pasisavinau savo mazyliui(na dar pilveli jis)

Sveiki, gaila, kad neturiu laiko dažniau parašyti. Aš labai patenkinta ir laiminga, kad mano abu "vyrai" lanko Girinuką. Darbe visos esam panašaus amžiaus, vaikai darželinukai tad dažniausiai kalba sukasi apie juos. Kai pasiklausau kitų tai pati stebiuosi, kiek mano vaikai daug išmoko, yra savarankiški, moka ne tik galybę eilėraščių dainelių, bet ir žino didžiųjų miestų pavadinimus, pagrindinius politikus, pažįsta raides, bando skaityti, skaičiuoti, mandagiai elgiasi yra savarankiški. Patikėkit, po darbo būnu pavargusi ir tikrai neturiu laiko. Kai nuvažiuojam į svečius visi stebisi, o vaikai atsako auklėtoja išmokė. Abiejų sūnelių auklėtojos nuostabios. Neįsivaizduoju kaip jos viską suspėja. Grupės abi labai gražios, daug žaislų, o kai būna programėlės tėveliams, tai tikrai galima drąsiai rodyti per televiziją. Dėl traumų irgi nors berniukai ir tikrai judrūs, bet viskas laimingai. Namie keletą kartų buvo apsibrozdinę. Manau kad mano šeimynai tikrai pasisekė. Labai pasitikiu auklėtojom ir visas darželio kolektyvas šaunus. Jam sumaniai vadovauja vedėja. Artėja atostogos. Žinau, kad po kelių dienų vaikai ims zyzti: kada eisim į darželį? Tai tiek. Sėkmės.
Elana, labai smagu girdet tokius zodzius...nors dar mes tik i darzeli eisim, bet dar ne karto neisgirdau apie ji blogo, smagu
o darzelio grupes kaip supratau yra tik 2? ar svarbu i kokia papult, t.y gal kuri aukletoja gersene, ar vienodai?
o darzelio grupes kaip supratau yra tik 2? ar svarbu i kokia papult, t.y gal kuri aukletoja gersene, ar vienodai?
dar norejau paklaust, ar verta eit i darzeli su vaiku pries kokia sav?apsiziuret, aukletoja gal pasirinkt? nes tik nuo rugsejo eisim, sakau gal reik anksciau atvest?ar dirbs ten kas?
As galvoju, kad eisiu anksciau pasidairyt, suzinot, kokius ten popierius (nors Waiworyksciuke jau rase kokius)pristatyt, kokius daiktelius supirkt, juk tikriausiai reikia indeliu kokiu ir pan. (kituose darzeliuose reikia). be to galvoju, jei rugsejo 1-ai visi naujokai sueis, tai kazin kaip ten su mamu pabuvimu bus - juk netupes ~10 mamu. Net nezinau.. Ech... kaip greit jau i ta darzeli