Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

nu va buvom siandien darziukyje, apsiuostem, grupe apziurejom, su aukletojom susipazinom. Mes eisim nuo rugsejo 19...
Siap viskas gal ir nieko, svarbiausia mazajai tiktu, tik grupe man mazute pasirode.. anksta tokia, o juk dar vaiku bus kruva (dabar tik aukletojos tvarkesi), tai is vis veitos ten mazai labai man atrodo. Ir dar - is miegamojo yra durys tiesiai i lauka (jei teisingai nuziurejau) g.gif Tai kaip cia dabar... ir tokios anaiptol ne patikimos... taigi trauks ten per visus galus... Kazko neuspratau
Atsakyti
Sveikos, mes nuo rugsėjo 1 dienos turėjome pradėti eiti, ale su gydytojais užstrigome, tai va eisim truputį vėliau, o kiek žinau į "Geros pradžios" ar kaip ten vadinasi grupę ar kryptį.................ai net nežinau kas tai yra, pagyvensim pamatysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2005 08 30, 16:18)
nu va buvom siandien darziukyje, apsiuostem, grupe apziurejom, su aukletojom susipazinom. Mes eisim nuo rugsejo 19... 
Siap viskas gal ir nieko, svarbiausia mazajai tiktu, tik grupe man mazute pasirode.. anksta tokia, o juk dar vaiku bus kruva (dabar tik aukletojos tvarkesi), tai is vis veitos ten mazai labai man atrodo. Ir dar - is miegamojo yra durys tiesiai i lauka (jei teisingai nuziurejau) g.gif  Tai kaip cia dabar...  ir tokios anaiptol ne patikimos... taigi trauks ten per visus galus... Kazko neuspratau

jo ten durys į lauką, taip išvėdina kai vaikai būna lauke... o del tos vietos trūkumo, tai nžn man neužkliuvo... O mes jau ryt žygiuosim , dabar tai sako, kad nori, bet , kad nebūtų taip kaip ir liepos men., iš pradžiu tai viskas ciki, o po to mamyte, tu manes nepaliksi???
Atsakyti
Mes irgi jau ryt i darzeli zygiuosim, tikiuosi viskas bus gerai....man taip neramu, atrodo kaip pries kazkoki egza as rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 08 31, 11:44)
jo ten durys į lauką, taip išvėdina kai vaikai būna lauke... o del tos vietos trūkumo, tai nžn man neužkliuvo... O mes jau ryt žygiuosim , dabar tai sako, kad nori, bet , kad nebūtų taip kaip ir liepos men., iš pradžiu tai viskas ciki, o po to mamyte, tu manes nepaliksi???

ir as taip pagalvojau, kad ten vedinimui tos durys, bet kazin ziema pro jas evjai nepucia g.gif
o del vietos, tai man tikriauisia taip pasirode, nes kiek buvusi as darzeliuose (turim giminej pora ten dirbanciu) tai erdvesnes grupes buvo, bet ten darzeliai naujesnes statybos matyt. na nesvarbu cia ta vieta, juk tilps vaikuciia, be to gal lengviau juos priziuret, kai visi vienoj vietoj.

Tai iki pasimatymo po poros savaiciu, Waiworyksciuke.

o Ice-T, tai tirkiausiai i darzeline grupe eisit?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2005 09 01, 09:23)

Tai iki pasimatymo po poros savaiciu, Waiworyksciuke.

Ikiux...

O aš šiandien nuvedžiau ir labai nustebau , nes buvo tik 1 vaikutis, tai dar mano ir tas kur įkando tuoj atejo, tai 3 vaikučiai grupėj, tai net pati auklėtoja sakė , kad nustebus, na bet gal po mano išėjimo dar atėjo ax.gif Ir jei nesulauksiu skambučio , mažiukė liks nakvoti, na bet bendrai gal paskambinsiu ,nes jei ji viena liks nakvoti doh.gif daugiau tikrai neitų...
Atsakyti
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 09 01, 08:09)
Ikiux...

O aš šiandien nuvedžiau ir labai nustebau , nes buvo tik 1 vaikutis, tai dar mano ir tas kur įkando tuoj atejo, tai 3 vaikučiai grupėj, tai net pati auklėtoja sakė , kad nustebus, na bet gal po mano išėjimo dar atėjo  ax.gif Ir jei nesulauksiu skambučio , mažiukė liks nakvoti, na bet bendrai gal paskambinsiu ,nes jei ji viena liks nakvoti  doh.gif  daugiau tikrai neitų...

\
nu geras, tikrai keista. NEs ir musm aukeltoja sake, kad jau rugsejo 1 tai buna laabai triuksminga. Bet gal cia del to, kad siandein kevirtadienis, tau daugeli mamos ves nuo pirmadienio...
Sekmes jums.
O aukletojos paskambina jei kas, ar ne?
Atsakyti
Tai vat pasiskambinau , sake 6 vaikučiai iš viso ir nei vienas , išskyrus mano, nelieka nakvoti, tai nubėgau ir parsivedžiau... ryt ir gi taip pat padayriu, bet pirmadienį jau nebegalėsiu pasiimti verysad.gif nžn kažką reikės sugalvoti, na bet gal daugiau pirmadienį liks vaikučių nakvoti g.gif
O auklėtojos turi telefonus ir skambina, man neskambino, bet kito vaikučio mamai tai pati mačiau kaip skmabino, kai nėjo jo nuraminti...
man neskambina, nes pati paskambinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Waiworyksciuke: 01 rugsėjo 2005 - 12:07
QUOTE(Giedrė @ 2005 08 30, 23:41)
Sveikos, mes nuo rugsėjo 1 dienos turėjome pradėti eiti, ale su gydytojais užstrigome, tai va eisim truputį vėliau, o kiek žinau į "Geros pradžios" ar kaip ten vadinasi grupę ar kryptį.................ai net nežinau kas tai yra, pagyvensim pamatysim  smile.gif

Gal i peledziuku grupe ? Maniske tai siandien pirma diena i Peledziuku grupe nuejo, adaptuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Na, mes jau po primos dienos darzelyje, sakyciau viskas ok, einam i 'Meskiuku' grupe. vedeja taip paskyre, leido ir peledziuku apziuret, bet maniske grupe erdvesne pasirode. musu grupej buvo 14vaiku...daug sakyciau, ir visi nemoka apsirengt, pavalgyt(beveik visi) . aukletojos jaunos, auklyte irgi jauna, malonios. maniskis net nesuprato turbut kur papuole-tuoj nusiave batus ir po zaislus daves(kaip vaiku kambary) , po to i lauka ejo, ten nelabai man patiko, nes su smeliu pilstesi vieni kitiems ant galvu....
dvi sav dar nemigdau, pratinames rolleyes.gif
gal kas dar eina i sia grupe?(darzelinuku?)
Atsakyti
klasykit, o vaikiukai kaip apsirenge miega? ar reik pizamytes?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2005 09 02, 08:19)
klasykit, o vaikiukai kaip apsirenge miega? ar reik pizamytes?

Kol silta, miega su triusikiukais ir maikytem, ziemai teks detis pizamytes
Atsakyti