Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

QUOTE(Tynka @ 2005 09 02, 08:19)
klasykit, o vaikiukai kaip apsirenge miega? ar reik pizamytes?

Aš tą mėnesiuką, kai vedžiau buvau atnešusi ir pižamytę, bet auklėtoja pasakė, kad nereikia net žiemą , nes būna per šilta su pižamytėm rolleyes.gif
Tiesa, susitvarkykit su gydytojų pažymėle reikalus, nes ji labai svarbi ir tik atėjus jos paprašė.... beje, manoji netiko (ta prasme laikinai paėmę buvo) , nes senos formos, liepė atnešti naujos formos, tai paskambinau gydytojai, sakau netinka Jūsų išrašyta pažyma, tai kaip dėjo nervuotis, kad naujos formos pažymos išduodamos tik mokykloms ir tegul čia neišsigalvoja, sako duok jai (auklėtojai) mano telefoną, tegul ji man pasako, kad jai netinka tokios formos pažyma. Nu tai taip susinepatoginau, nueinu į tą darželį savo mergaitę pasiimti ir sakau, kad skambinau gydytojai, tai ji man užbėgo už akių ir sako, jau viską išsiaiškinom, vakar kilo skandalas, net direktorė aiškinosi su gydytojais ir prieita išvada, kad nereikalinga ta naujos formos pažyma ir nekreipkit dėmesio, tinka ir senoji.Nu tai lengviau atsipučiau. doh.gif
Atsakyti
Waiworyksciuke, acha su tom pazymom jau mane perspejo.. Nu ziuresim

aciu uz info

o kuo vaikiukai vaiksot grupeje aspiave? Tapkutem ar basutem, nes manaji tai reiketu su basutem vaiksciot
Atsakyti
o, tai gerai, kad su tom pazymom isisaiskino, o tai musu irgi sena, netiko.... o grupej mazius mano su tapkutem eina, bet maciau, kiti su basutem
Atsakyti
QUOTE(argiedre @ 2005 09 01, 13:44)
Gal i peledziuku grupe ? Maniske tai siandien pirma diena i Peledziuku grupe nuejo, adaptuojasi  biggrin.gif

Va dar nežinau kaip ji ten vadinsis, manau pirmadienį plačiau sužinosiu, bet dar vistiek nevesiu, nes tik pirmadienį medicininius reikalus tvarkysimės, tai kai tik sužinosiu pranešiu, bus smagu su jumis mamos pabendrauti šiuo reikalu mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2005 09 03, 22:15)
o, tai gerai, kad su tom pazymom isisaiskino, o tai musu irgi sena, netiko.... o grupej mazius mano su tapkutem eina, bet maciau, kiti su basutem

Oi, merginos, o basi , na su kojinėmis) vaikai vaikšto ar ne, nes manoji tapkutes dedasi tik žiemą doh.gif Na jei bus reikalas. pratinsim ir prie šito, tai va turėsim dar vieną mini galvos skausmelį.
O jūsų trimečiai patys valgyti moka, ant klozeto sėstis moka, ar užmiegant reikia kokio nors daikto (kaip pvz.: maniškei čiulptukas yra labai svarbus, nežinau kaip nuo jo atsikratysim, jau tiek išbandyta atsikratymo variantų, na gal darželyje pavyks) , ar apsirengti moka g.gif
Atsakyti
ziuriu mano mergyte maziausia - tik spali 2 metai bus, nenoriu dar jo sleist i darzeli, bet kad reikia sad.gif

Giedre, o gal darzelyje vaikscios su tapkutem, kita aplinka, o ir vaikuciai kiti pavyzdi rodys
Atsakyti
QUOTE(argiedre @ 2005 09 01, 13:44)
Gal i peledziuku grupe ? Maniske tai siandien pirma diena i Peledziuku grupe nuejo, adaptuojasi  biggrin.gif

Nu va , mes šiandien buvom užsukusios pasidairyti, tai tikrai, eisim pas pelėdžiukus. Viena mergaitė taip gailiai verkė, vis prašė auklytės, kad jai langą namų parodytų, o ta vis kantriai ją guodė.
Atsakyti
Ei, kolegos laugh.gif kur pradingot, pasakokit įspūdžius smile.gif
Atsakyti
Na mums kol kas viskas gerai, nori eiti ir be ašarų pasilieka... tik vat dėl miego... jau kelinta dieną koks nors vaikas pažadina visus savo verkimu... pvz/: vakar miegojo tik 40 min... o manoji namuose išparpia net iki 3 valandų...
Tynka, manoji vaikšto su basutėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2005 09 05, 14:10)
Nu va , mes šiandien buvom užsukusios pasidairyti, tai tikrai, eisim pas pelėdžiukus. Viena mergaitė taip gailiai verkė, vis prašė auklytės, kad jai langą namų parodytų, o ta vis kantriai ją guodė.

Ar jau taviske pradejo eiti ? Manoji Kotryna tai pritapo labai gerai, vakare net namo nenori eiti cry.gif As ja sunkiai pakeliu rytais, nors nuvedu tik pries devinta, o pasiimu is karto po vakarienes. Tai tai ateinu pasiimti, tai lygtai manes nemato, turiu kelis kartus ja kviesti eiti namo. Tikuosi, kita sav. bus tevu susirinkimas, tai susipazinsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Argiedre, aha jau šiandien pradėjo eiti, bet tik iki pietų buvom, tai jai labai patiko, kitą savaitę dar keletą dienų pavesiu iki pietų, o paskui paliksiu visai dienai, bet mes turim vieną bėdą, be čiulptuko neužmiegam, tai nežinau turbūt neleis jo atsinešt, bet vardan kitų vaikų ramaus miego galėtų leisti, nes išbandyta tūkstantis būdų, kad atsikratyti šios ydos doh.gif Tai va man dėl to jau "dalampački", o kaip auklėtojai bus, pasižiūrėsim.....jei nenori skandalo, tai gal leis laugh.gif
Atsakyti
maniskis irgi gerai jaucias darzeli, bet namie... zirzia, nervingas, ima verkt ko negauna, vis iesko manes kambaruose ir saukia 'mamyte'.... ryte eina noriai i darzeli ir aukletoja sako, kad aktyvus vaikas, neverkia. jauciu stresas jam vistiek yra, o dar net nepalikau miegot jo. o kaip jusiskiai namie elgias, viskas kaip anksciau?
kaip jums patinka darzelio meniu? pavakariams viena diena sokoladukas tik, kita duona kepta su cesnaku.... ar cia maistas? negi jogurtas ar surelis negeriau?reik manau per susirinkima tevu pasakyt?kaip manot?
Atsakyti