Neseniai Kaune urmo bezeje maciau pirkti , tik tiksliai neatsimenu kur. Bet tikrai ne naujai perdadytame sandelyje.
As tai girdejau kad kartais ir i gariunus is ukrainos atveza, bet kainuoja apie 100 Lt (as bent jau kalbu ne apie leketrine, o tokias kaip dviguba keptuve, kuri dedasi ant kaitlentes ir kepi sau, tokios sunkios labai)
O tai ant leketriniu irgi iskepa tokie ploni beveik permatomi traskus vafliai? Askazkaip galvojau kad ant ju galima tik storus kept?
Kazkada norfoj buvo nevatai akcija bet ten visai zaislines tokios aliuminines buvo...
O tai ant leketriniu irgi iskepa tokie ploni beveik permatomi traskus vafliai? Askazkaip galvojau kad ant ju galima tik storus kept?
Kazkada norfoj buvo nevatai akcija bet ten visai zaislines tokios aliuminines buvo...
Cia ne i tema, bet norejau paklausti anksciau buvo tokios keptuves kastonams kepti (ar riesutams), veliau i vidu idara is kondensuoto pieno padarai, idedi riesutuka, suklijuoji is dvieju daliu - kaip skanu.
Gal kas zinot kur tokia keptuve galima gauti? Labai, labai noriu.
Gal kas zinot kur tokia keptuve galima gauti? Labai, labai noriu.
labai noreciau isigyti vafline
Gal kas turite uzsilikusia kaime ar namie ir nenaudojate. Maloniai priimciau as ja i savo namus

Beje, jei nuspresit parduoti, parasykit i AZ

Mano sesuo prieš porą metų iš Vokietijos parvežė tėvams vaflinę, skirtą kepti vaflius ant krosnies
Tokią diiiiidelę, vartomą
Aš labai apsidžiaugiau, kai ji rado turguj tą vaflinę, nes dar iki šiol labai gerai atsimenu, kaip močiutė kepdavo tokius vaflius, niam niam
Juokingiausia tai, kad nupirko už kelis eurus ir jos visas vidus buvo padengtas pasidabruotu sluoksniu
Čia tikriausiai, kad gražiau atrodytų
Tai mano mama nepagalvojusi puolė kepti vaflius, gavosi pasidabruoti vafliai
Paskui nušveitė tą 'sidabrą' ir dabar kiekvieną kartą atvažiavusi pas juos reikalauju VAFLIŲ

Juokingiausia tai, kad nupirko už kelis eurus ir jos visas vidus buvo padengtas pasidabruotu sluoksniu

AŠ TURIU
PIRKTA Baltarusijoj,supakuota, su dokumentais. Pirko liaudis pardavimui, bet viena užsiliko, vieną naudojam. Tai va, tikra tikkriausia 'Tarybinė". Jei kas pasiūlys gerą kainą, tai gal ir parduočiau. Tik su kolektyvu reiktų pasitart

QUOTE(bliamba @ 2005 11 04, 13:46)
Gal ir paskubėjau parašyti, nes reikia, kaip minėjau su šeima pasitarti,ar mes ja galim parduoti... o gal dovanai kam laikom

brashke 77, pasitark su seimyna ir pranesk jei gali i AZ
As vaflines ieskau net per 3 miestus ir niekur nerandu
, o taip noreciau issikept vafliuku per savo gimtadieni ir prisimint senus gerus laikus

As vaflines ieskau net per 3 miestus ir niekur nerandu

Panos, patarkit, kiek gali kainuoti tokia tarybine vafline? nu kiek gi prasyyyyt?
susidomejusiu yra, tai gal ir parduosim, nusprende komitetas. Palaiminima gavau
Ji supakuota, net neatydaryta , su viskuo zodziu. Mes tai Kaune:) Jei nepatarsit, kiek gali kainuoti, tai skelbiu aukciona!!!

Mama nusipirko papigiai vafline is kazkurio prekybos centro, tai irgi viena blyna kepe 20 min. prasikeike ir nuejusi i rusi issitrauke tokia senovine kur ant duju , o su ta kaip ant sviesto