*Karambisita*, nieko tragiško nematau
mano tikrai buvo žymiai blogesnis vaizdelis
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 07, 10:47)
Noreciau pamatyt
Karambisita, man tavo nosyte visai nieko.Tavo vietoje, gerokai apgalvociau, ar verta darytis op .
QUOTE(*Karambisita* @ 2012 01 07, 11:00)
Siunčiu nuotraukytes į mūsų paštą
QUOTE(Sigitara @ 2012 01 07, 11:49)
Karambisita, man tavo nosyte visai nieko.Tavo vietoje, gerokai apgalvociau, ar verta darytis op .
Nu geda, ale prazliumbiau snd su mamka telefonu koki gera pusvalandi del savo nosies
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 05, 18:46)
bet yra vienas bet kadangi dirbu airijoje ir ketinu isteketi liepos 7 diena galiu i lt grysti tik viena karta op ir vestuems tai palnuoju darytis birzelio pirmom dienom op tik bijau kad iki vestuviu liepos 7 dar galiu nekaip atrodyt o vestuves visdelto sarbi svente ..
drasi esi, jau vien manydama, kad gali darytis op likus men iki vestuviu...
jokiu budu nesidaryk, nebent noresi matyti frankensteino sypsena nuotraukose
po 1 men:
lupa buna virsutine aptirpusi neimanoma graziai sypsotis
galiukas sutines
patinimai dar vietomis veide ir gali dar buti kraujosruvu, jei sunkiai issivaiksto, nuo organizmo priklauso
ir siaip galvoje pasikeicia mintys, jos sukasi vien apie nosi ir visas neleimes susijusias su ja
darykis po vestuviu, arba dabar iskarto
QUOTE(Koarlete @ 2012 01 06, 23:00)
Man SV patiko, as pas ji dariausi, ir nors nosis gavosi ganetinai riesta, sako kad laikui begant ji issitieisins. Bet rezultatu jau dabar esu patenkinta. Galiuka suformavo tikrai graziai, konsultacijos metu ir po op likau labai juo patenkinta.
Veliau imesiu i pasta nuotraukas po op 4 men.
Veliau imesiu i pasta nuotraukas po op 4 men.
Na as pa SV ir darysiu nesiblaskysiu
As nesidaryciau likus menesiui iki vestuviu, as dar beveik pusmeti negalejau placiai sypsotis, nebent be nuotrauku vestuves bus... nes vaizdas gali buti ne koks koki tiketina, niekas nera garantuotas, kad nebus kokia kraujosruva aki ar dar kas nors islis... galeciau pasakyti, tai butu kiek kvailokas poelgis, nebent tai butu vestuves tik su seimos nariais viskas kukliai))
Nugi apziurejau nuotraukytes, maniau bus daugiau, bet kiek maciau - rezultatai vis gi grazyn
Upo nenumuse op
Sirenaa, as kaip ir kitos merginos, tikrai nesidaryciau tiek trumpai likus iki veseilios, "a vdrug"
kiek supratau tikrasis pastovusis graziausias vaizdas nusistovi tik po metu, taip kad arba lukter su op arba atidek vestuves
Sirenaa, as kaip ir kitos merginos, tikrai nesidaryciau tiek trumpai likus iki veseilios, "a vdrug"
Sveikos visos 
Na, kiek žiūrių visų fotkių, tai tos, kurios žada darytis op ar bent nori, tai tikrai normalios nosytės ir nežinau, ar jums verta prasidėti su tom op. Aišku, jei viskas gerai pasiseka, tai džiugu. Ir aišku, suprantu, kaip jaučiatės, kai atrodo, kad jūsų nosis pati baisiausia iš visų
)
Kas norit pažiūrėti, kaip atrodytų tam tikro ilgumo, riestumo nosytės, galiu padaryti su photoshop'u
Atsiųskit savo foto į vilte90@yahoo.com
Na, kiek žiūrių visų fotkių, tai tos, kurios žada darytis op ar bent nori, tai tikrai normalios nosytės ir nežinau, ar jums verta prasidėti su tom op. Aišku, jei viskas gerai pasiseka, tai džiugu. Ir aišku, suprantu, kaip jaučiatės, kai atrodo, kad jūsų nosis pati baisiausia iš visų
Kas norit pažiūrėti, kaip atrodytų tam tikro ilgumo, riestumo nosytės, galiu padaryti su photoshop'u
Labuka
Man musu nosys kazkuom panasios
Siunciu jau db
aciu
QUOTE(vilte90 @ 2012 01 08, 01:04)
Man musu nosys kazkuom panasios
Siunciu jau db
Sveikos,
uzmeciau aki i Karamsitos foto, tai jei as tokia nosi tureciau, manau net negalvociau apie jokias korekcijas
ir .code nosyte buvo labai grazi pries op 
ir Sigitara, kaip suprantu kraujosruvos net akyse gali buti po op?? maniau tik uztinimai apie akis ir viskas
uzmeciau aki i Karamsitos foto, tai jei as tokia nosi tureciau, manau net negalvociau apie jokias korekcijas
ir Sigitara, kaip suprantu kraujosruvos net akyse gali buti po op?? maniau tik uztinimai apie akis ir viskas