Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 19 tema

.code. tavo nosyte buvo irgi grazi pries, bet dabar atrodo super is viso! pas ka dareisi? as kazko panasaus noreciau g.gif
Atsakyti
Tikrai grazi nosyte 4u.gif
Atsakyti
Blogyte, neatsiziuriu i taviskius pasikeitimus thumbup.gif pasvelneje veido bruozai ax.gif
Ievoolia, lb daili nosyte is profilio, nesuprantu kam op g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karambisita* @ 2012 01 09, 21:07)
Blogyte, neatsiziuriu i taviskius pasikeitimus  thumbup.gif  pasvelneje veido bruozai  ax.gif
Ievoolia, lb daili nosyte is profilio, nesuprantu kam op  g.gif

per riesta ji man nors tu ka doh.gif ir noretusi siauresnes. aisku cia tie pageidavimai gali but beribiai, bet.. kaip ir kiekvienai kazkas nepatinka.
idomu pas ka .code. daresi, nes irgi jos buvo nosyte pakankamai grazi pries unsure.gif
Papildyta:
galvojau kad daugiau merginu bus atsiuntusiu savo nuotraukas smile.gif
Paneles, pasidalinkit savo patirtimi, visoms labai idomu, tuo paciu padesit pasirinkti g.gif
Atsakyti
Sveikos,
pries pora metu buvau konsultacijoj pas Radzeviciu del nosies korekcijos, po to pradejau lauktis, tuo mano operacija ir baigesi. Dabar noriu atnaujint si reikala. Gal girdejot kokiu atsiliepimu apie ji? Bandziau ieskoti forume, bet nelabai ka radau..
M.
Atsakyti
QUOTE(*Karambisita* @ 2012 01 09, 20:07)
Blogyte, neatsiziuriu i taviskius pasikeitimus  thumbup.gif  pasvelneje veido bruozai  ax.gif
Ievoolia, lb daili nosyte is profilio, nesuprantu kam op  g.gif

Kur jau čia nepašvelnės, kai tokią kuprą nuėmė biggrin.gif

QUOTE(Monikos123 @ 2012 01 09, 21:14)
Sveikos,
pries pora metu buvau konsultacijoj pas Radzeviciu del nosies korekcijos, po to pradejau lauktis, tuo mano operacija ir baigesi. Dabar noriu atnaujint si reikala. Gal girdejot kokiu atsiliepimu apie ji? Bandziau ieskoti forume, bet nelabai ka radau..
M.

Senose temose turėtų būti, nebent tos temos panaikintos g.gif kiek mačiau jo darbų, tai jis toks natūralistas, bent jau man pasirodė. Daro nosytes naturalias, daug nieko nekeičia. Tiesa 1 atvejį mačiau nekokį...bet tą op jis darė prieš daug metų.
Atsakyti
As pries pora metu kapsciausi siame forume, rinkausi pas ka daryt, tai Radzeviciu issirinkau atmetimo principu, t.y. atmeciau tuos, apie kuriuos radau blogu atsiliepimu,o apie Radzeviciu nieko blogo neradau..tiesa, dar pas Vitku noreciau, bet kaina nelabai priimtina man. Jeigu kaip tu sakai Radzevicius per daug nieko nekeicia, tada irgi rizika, ar nebus taip, kad nesimatys rezultato.. Kai buvau konsultacijoj, sake reikia truputi patrumpint, pasiaurint ir nuleist, idomu kas tas truputis. O jo darbu as cia nerasiu tikriausiai? Tik atskiram mail'e saugot? Ar ir ten nera? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikos123 @ 2012 01 09, 22:34)
As pries pora metu kapsciausi siame forume, rinkausi pas ka daryt, tai Radzeviciu issirinkau atmetimo principu, t.y. atmeciau tuos, apie kuriuos radau blogu atsiliepimu,o apie Radzeviciu nieko blogo neradau..tiesa, dar pas Vitku noreciau, bet kaina nelabai priimtina man. Jeigu kaip tu sakai Radzevicius per daug nieko nekeicia, tada irgi rizika, ar nebus taip, kad nesimatys rezultato.. Kai buvau konsultacijoj, sake reikia truputi patrumpint, pasiaurint ir nuleist, idomu kas tas truputis. O jo darbu as cia nerasiu tikriausiai? Tik atskiram mail'e saugot? Ar ir ten nera?  unsure.gif

Kad mūsų pašte beveik nieko nėra, nebent iš senų temų rastum mergaites, kurios pas jį darėsi ir su jomis susisiektum g.gif
Apie Vitkų irgi manau skaitei, kad buvo šiame forume viena mergaitė, kuriai sugadino nosį, o reikėjo tik minimalių pokyčių...gaila ji čia nebesilanko, nes atrodo turėjo taisyti savo darbą Vitkus g.gif
Nerasim tokio gydytojo, kuris neturės blogai pasitaikiusio atvejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 10 sausio 2012 - 14:57
Laba diena, ilgai nebuvau prisijungus. Neparasiau. Tai ir net keli puslapiukai prisikaupe...

QUOTE(*Karambisita* @ 2012 01 06, 12:29)
Tiesa, pries kokius 6 metus buvau konsultacijos pas Papecky.

Visa laime, kad tada tu pas jį nenuėjai ir nesusigadinai nosies...

QUOTE(Blogytė @ 2012 01 06, 17:10)
Aha ruošiuosi  ax.gif dėl to planuoju kuo anksčiau pasidaryti tą mažą korekciją  smile.gif
Man lyg tai ir po mėnesio buvo kažkiek tos slogos  g.gif

Super naujienos smile.gif Kaip faina kad išteki. Nematau jokio guzelio pas tave ar dar ko nors. Beje, taksiukas fainas smile.gif Taviškis?
š irgi dvi turiu. Ilgaplaukes smile.gif

QUOTE(Blogytė @ 2012 01 07, 09:47)
*Karambisita*, nieko tragiško nematau  4u.gif mano tikrai buvo žymiai blogesnis vaizdelis  biggrin.gif

Va va, aš irgi nieko blogo nematau. Nesidaryčiau operacijos sut okia nosimi.
Ievos vietoje irgi nesidaryčiau. nu nebent turėčiau daug pinigų ir neturėčiau kur jų dėti. tada biški biški pakoreguočiau tą riestumą.

QUOTE(Sigitara @ 2012 01 08, 15:00)
O taip, kraujosruvos buna ne visoms, bet gan daznai.Man abi akys perpus raudonos buvo  doh.gif , dabar, praejus 24 dienoms, jau praktiskai ju nebera.

Gal įmestum foto kaip dbr atrodai?
Kaip jautiesi?

QUOTE(.code. @ 2012 01 09, 11:01)
user posted image

Pastebejau, kad pas ja padaryta nelabai idealiai op, bet cia kaip guziukas tas? nes anksciau nepastebejau pas ja sito, gal su laiku "uzaugo?"  g.gif

Nu bet jūs tai nerealiai viską matot. Aš žiūriu į jos nosį. Aišku, netobula. Man kitokia labiau patiktų. Bet nėr prie ko prikibti. Tikrai. Tokią nosį turėčiau, gyvenime apie op negalvočiau...

Code, tavo labai graži nosytė dabar.
Blogyte, man tavo tavo smaili nosis kai buvo. Iš priekio tokia siaura. Na iš šono tai būtų norėjęsi pokyčių. Bet iš priekio man patiko kiek mačiau smile.gif

Viltės vietoj daryčiaus tikrai. Vilte, aš tau gal nusiųsi į emailą savo foto ir parodysi ką gero moki smile.gif Nors man ir vyras su ps bandė padaryti bet nieko gero neišėjo...
Papildyta:
Beje, kol kas ne visas temas tesu perskaičiusi, bet pas Radzevičių darėsi Arkana. Bet neatsimenu ar patenkinta rezultatu.
Pas Kaikarį pagal mane tik trys mergaitės. Žemuogė, Sigitara ir Rūta turi darytis sausį. Kada?
Man labai smalsu Kaikario, Aštrausko darbai.
Vikšraitis čia populiariausias. Mažai jo darbų mačiau bet tikrai visų riestokos nosytės. Iš pradžių vien dėl jo patyrimo norėjau pas jį darytis. Bet dabar atkrenta tas variantas. nes nenoriu riestos nosies.

Kaži kaip citrutės nosis? pas Aštrauską darėsi prieš metus... Nebesilanko čia ane?
Atsakyti
QUOTE(ievoolia @ 2012 01 09, 15:06)
.code. tavo nosyte buvo irgi grazi pries, bet dabar atrodo super is viso! pas ka dareisi? as kazko panasaus noreciau g.gif

Pas V.J. dariau, as nerinkau visiskai, jis buvo is Klp, tai ir dariau pas ji, zinojau, kad blogiau nebus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Em@ @ 2012 01 10, 16:22)

Nu bet jūs tai nerealiai viską matot. Aš žiūriu į jos nosį. Aišku, netobula. Man kitokia labiau patiktų. Bet nėr prie ko prikibti. Tikrai. Tokią nosį turėčiau, gyvenime apie op negalvočiau...

Cia po 2 op tokia nosis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Em@ @ 2012 01 10, 16:22)
Vikšraitis čia populiariausias. Mažai jo darbų mačiau bet tikrai visų riestokos nosytės. Iš pradžių vien dėl jo patyrimo norėjau pas jį darytis. Bet dabar atkrenta tas variantas. nes nenoriu riestos nosies.

As pas S.V. dariausi ir man padare visiskai tiesia. Bet as jau labai akcentavau, kad noriu tiesios.
Papildyta:
QUOTE(.code. @ 2012 01 09, 13:01)
user posted image

Pastebejau, kad pas ja padaryta nelabai idealiai op, bet cia kaip guziukas tas? nes anksciau nepastebejau pas ja sito, gal su laiku "uzaugo?"  g.gif

O kieno cia nuotrauka? Man mergina labai grazi, bet nosis mano manymu per smulki. Nebent iki operacijos labai jau negrazi buvo..
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte** @ 2012 01 10, 15:04)
As pas S.V. dariausi ir man padare visiskai tiesia. Bet as jau labai akcentavau, kad noriu tiesios.
Papildyta:
O kieno cia nuotrauka? Man mergina labai grazi, bet nosis mano manymu per smulki. Nebent iki operacijos labai jau negrazi buvo..

Saulyte, ar butu galima pamatyti kur nors kaip nors jusu nosyte?

nuotraukoje aktore megan fox
Atsakyti