Sirenaa, nuosirdziai patarciau nesidaryti likus 1 men. iki vestuviu. As atsimenu i save net ziuret negalejau, baisiai atrodziau, akyse buvo kraujosruvu, nosis baisi. Patarciau minimum likus pusei metu, o jei metai praeitu butu dar geriau

QUOTE(amaral @ 2012 01 08, 16:06)
Sveikos,
uzmeciau aki i Karamsitos foto, tai jei as tokia nosi tureciau, manau net negalvociau apie jokias korekcijas
ir .code nosyte buvo labai grazi pries op 
ir Sigitara, kaip suprantu kraujosruvos net akyse gali buti po op?? maniau tik uztinimai apie akis ir viskas
uzmeciau aki i Karamsitos foto, tai jei as tokia nosi tureciau, manau net negalvociau apie jokias korekcijas

ir Sigitara, kaip suprantu kraujosruvos net akyse gali buti po op?? maniau tik uztinimai apie akis ir viskas

oj ne buvo ji grazi

.Code., sutinku tavo nosyte ideali tapo po op, geras v.j. darbas
bet ir pries viskas buvo ok mano manymu

QUOTE(amaral @ 2012 01 08, 16:06)
Sveikos,

O taip, kraujosruvos buna ne visoms, bet gan daznai.Man abi akys perpus raudonos buvo

QUOTE(amaral @ 2012 01 08, 15:06)
ir .code nosyte buvo labai grazi pries op 

Man rodos, visos mes matom savas nosis per padidinimo stikla

Papildyta:
Sigitara, dailus pasikeitimai

QUOTE(.code. @ 2012 01 09, 12:01)
Pastebejau, kad pas ja padaryta nelabai idealiai op, bet cia kaip guziukas tas? nes anksciau nepastebejau pas ja sito, gal su laiku "uzaugo?" 

Kur žiūrėti? Nes kai savo tyrinėju, tai viską matau, o kai svetima nosis, tai nematau

Ievoolia, grazi nosyte, as nieko nedaryiau.Nebent tik sitoj foto taip ji atrodo, nes mano ir tam tikru kampu visai nieko atrode.
Papildyta:
Aciu, bet dar toli grazu neatrodau graziai, tarpas tarp akiu patines, nosies galas-bumbuliukas.Zodziu, apsisarvavau kantrybe ir laukiu kol viskas stos i savo vietas
Papildyta:

Pastebejau, kad pas ja padaryta nelabai idealiai op, bet cia kaip guziukas tas? nes anksciau nepastebejau pas ja sito, gal su laiku "uzaugo?"
As sitos moters nezinau, bet matau gumbeli kupreles vietoje.zinoma, butu kur kas dailiau, jei jo nebutu
Papildyta:
QUOTE(*Karambisita* @ 2012 01 08, 22:34)
Aciu, bet dar toli grazu neatrodau graziai, tarpas tarp akiu patines, nosies galas-bumbuliukas.Zodziu, apsisarvavau kantrybe ir laukiu kol viskas stos i savo vietas

Papildyta:
QUOTE(.code. @ 2012 01 09, 13:01)

As sitos moters nezinau, bet matau gumbeli kupreles vietoje.zinoma, butu kur kas dailiau, jei jo nebutu

[quote=Sigitara,2012 01 09, 13:56]
Ievoolia, grazi nosyte, as nieko nedaryiau.Nebent tik sitoj foto taip ji atrodo, nes mano ir tam tikru kampu visai nieko atrode.
Papildyta:
Na ji nera baisi, bet mane nervina tas riestumas, ir kai sypsausi jis dar labiau isryskeja. blogiausiu atveju noreciau tik gala pasitaisyti
Papildyta:
Na ji nera baisi, bet mane nervina tas riestumas, ir kai sypsausi jis dar labiau isryskeja. blogiausiu atveju noreciau tik gala pasitaisyti

QUOTE(Blogytė @ 2012 01 09, 13:26)
Kur žiūrėti? Nes kai savo tyrinėju, tai viską matau, o kai svetima nosis, tai nematau 

is sono desinio, nelygumas

QUOTE(.code. @ 2012 01 09, 14:12)
pradziosj nesimate, tik kai gerai isiziurejau pastebejau. o cia labai didelis skaitosi? idomu kaip is kito sono.