Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 19 tema

Tas laukimas siaubingas, as jau 1,5 mėn. po op, bet dar yra patinimai aplink nosį, viršutinė lūpa dar vis atrodo kaip padidinta smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Taip geranoriskai daktarai atrasineja i el. laiska, net keista bigsmile.gif biggrin.gif
Baigsiu maitint mazaji ir leksiu pas tris konsultacijai. Laukiu be proto...

QUOTE(Sigitara @ 2012 01 11, 11:15)
Zodziu, viskas gerai, bet kantrybes reikia nemazai, tikrai kad nemazai.... smile.gif

Ale kas tie keli menesiai pries visa gyvenima rolleyes.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Indrutė_M @ 2012 01 11, 13:14)
viršutinė lūpa dar vis atrodo kaip padidinta smile.gif

O tavo foto yra paste? g.gif but idomu pasigrozet ax.gif
Del lupu patinimo - tai cia vienintelis pliusas turbut po op biggrin.gif
Atsakyti
idomu ar skiriasi po operacinis gyjimas nuo to ar lauzo kaula ar ne? kai buvau konc. gyd. sake mano aveju lauzyt kaulo nereiktu.. sausio 21 eisiu pas gyd.Maslauska ziuresiu ka jis sakys.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutė_M @ 2012 01 11, 12:14)
Tas laukimas siaubingas, as jau 1,5 mėn. po op, bet dar yra patinimai aplink nosį, viršutinė lūpa dar vis atrodo kaip padidinta smile.gif

Indrute, o tu nenori su mumis pasidalinti nuotraukomis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 11, 15:32)
idomu ar skiriasi po operacinis gyjimas nuo to ar lauzo kaula ar ne? kai buvau konc. gyd. sake mano aveju lauzyt kaulo nereiktu.. sausio 21 eisiu pas gyd.Maslauska ziuresiu ka jis sakys.. g.gif

Mano manymu turetu but zymiai lengvesnis gijimas g.gif bet tai tik mano nuomone smile.gif Butinai issiaikink visa tai su gydytoju, tuomet galesi lengviau apsisprest, rizikuot su menesiu iki vestuviu ar ne smile.gif
Atsakyti
Pabandysiu vakare šiandien įkelti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 11, 13:32)

Skiriasi smile.gif

Indrute, lauksiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal žinot,kiek kainuoja konsultaciją pas v.j ? g.gif
Nes nosytės korekcija,viena iš svajonių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarantina: 11 sausio 2012 - 17:22
QUOTE(Tarantina @ 2012 01 11, 17:22)
Sveikos  4u.gif

Gal žinot,kiek kainuoja konsultaciją pas v.j ?  g.gif
Nes nosytės korekcija,viena iš svajonių  rolleyes.gif

Sveika,
kiek žinau tai nemokamai 4u.gif parašyk jam laišką, jis visada atrašo į visus klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2012 01 11, 18:40)
Sveika,
kiek žinau tai nemokamai  4u.gif parašyk jam laišką, jis visada atrašo į visus klausimus  smile.gif

bigsmile.gif Dėkui,parašiau kartu ir jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2012 01 11, 17:31)
Mano manymu turetu but zymiai lengvesnis gijimas g.gif bet tai tik mano nuomone  smile.gif Butinai issiaikink visa tai su gydytoju, tuomet galesi lengviau apsisprest, rizikuot su menesiu iki vestuviu ar ne smile.gif

jau apssiprendziau , menesi pries vestuves nesidarysiu tikrai bijau rizikuot , mastau darytis pavasari.. blush2.gif
Atsakyti
Ikeliau savo foto pries ir po op smile.gif
Atsakyti