QUOTE(Em@ @ 2012 01 10, 15:22)
Laba diena, ilgai nebuvau prisijungus. Neparasiau. Tai ir net keli puslapiukai prisikaupe...
Visa laime, kad tada tu pas jį nenuėjai ir nesusigadinai nosies...
Super naujienos

Kaip faina kad išteki. Nematau jokio guzelio pas tave ar dar ko nors. Beje, taksiukas fainas

Taviškis?
š irgi dvi turiu. Ilgaplaukes
Papildyta:
Beje, kol kas ne visas temas tesu perskaičiusi, bet pas Radzevičių darėsi Arkana. Bet neatsimenu ar patenkinta rezultatu.
Pas Kaikarį pagal mane tik trys mergaitės. Žemuogė, Sigitara ir Rūta turi darytis sausį. Kada?
Man labai smalsu Kaikario, Aštrausko darbai.
Vikšraitis čia populiariausias. Mažai jo darbų mačiau bet tikrai visų riestokos nosytės. Iš pradžių vien dėl jo patyrimo norėjau pas jį darytis. Bet dabar atkrenta tas variantas. nes nenoriu riestos nosies.
Kaži kaip citrutės nosis? pas Aštrauską darėsi prieš metus... Nebesilanko čia ane?
Taip maniškis

antras jau taksas pas mane, norėčiau du iškart auginti, bet kol kas neturiu tiek laiko, tai atidedu svajones

žiūriu visur taksus auginančių žmonių atrandu, net ir čia
Aš dabar jei reiktų rimtos korekcijos, tai rinkčiausi Kaikarį, patiko jo darbai ir kaip žmogus labai fainas, be to jis ir praktikos turi daugiau, nei Jankūnas. Tai vat man Jankūnas 2 vietoje
Arkana buvo labai patenkinta rezultatu, tikrai labai gražiai padarė, gavosi tokia nosis kaip jos, tik mažesnė kopija
QUOTE(ievoolia @ 2012 01 10, 16:54)
man neramu, kad dauguma rasu del tu gumbeliu atsirandanciu, gal galit placiau? del jo jie ir pan.
Gumbeliai atsiranda ne visoms. Esmė ta, kad reikia langetę teisingai uždėti, kaulą skelti kad būtų kuo mažesnė jėga, nes kuo stipresnis smūgis tuo kaului blogiau ir kraujo neturi užsilikti, turi susiurbti, cia iš visokių rusų forumų surinkau info.
Mano atveju buvo labai stiprus kraujavimas per op, tai gali būti, kad nespėjo visko sutvarkyti tinkamai, tai ir gavosi gumbelis.
QUOTE(.code. @ 2012 01 10, 17:10)
Kaip as zinau, Blogyte turi gumbeli ir as

bet pas mane jis nesimato tik uzciopti galima
Ausrie turi, tai jai leido gelį ir viskas, Radzevičiaus viena mergaitė turi (neminėsiu nicko, nes asmeniškai bendravom), tai jai darė pakartotinę ir nuėmė tą gumbelį, kol kas kiek žinau ji patenkinta darbu, beje jai atsirado gumbelis ne iš karto. Viena Kaikario mergaitė irgi turėjo tokį gumbelį.
Kiek supratau, tai juos, jei nedideli, tai leidžia gelio, o jei didesni tai siūlo šalinti.