Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame namus Kalėdoms :)

šiaip ar taip čia puošimo idėjų tema ir nesvarbu tos idėjos įkeltos gruodį, kovą ar liepą, a[pie kada puošti temą žemiau 4u.gif
Atsakyti
Ką gi, per anksti ir man. Šiandien. Bet nesiruošiu kritikuoti tų, kam ne per anksti. Pati save abiem rankom ir koja primynus laikau, kad iškentėčiau bent iki advento pradžios. O jau sekmadienį tikrai kabinsiu girliandas. Na, eglutės - dar ne, bet girliandas languose - tikrai. Nu jau taip man švieselių reik, kad negaliu.
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2012 11 29, 11:29)
šiaip ar taip čia puošimo idėjų tema ir nesvarbu tos idėjos įkeltos gruodį, kovą ar liepą, a[pie kada puošti temą žemiau  4u.gif

Būtent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2012 11 28, 19:17)
Labai gražu! Tai čia dėl tų pačių burundukų ir vokeliai taip aukštai  biggrin.gif Beja, o kas juose?

Jo burundukai biggrin.gif vokuose sokoladiniai punigeliai ir milka sokoladukai didziajam ir teciui (priskirtam prie vaiku gimines ) lotuliukas.gif

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 29, 09:12)
pries menesi laiko  blink.gif ? as labai nemegstu tokio kaledu laukimo, kai pries menesi visi puosiasi, parduotuves is tolo rekia , kad jau kaledos, po dvieju savaiciu bloga nuo visu egluciu ir ziasliuku buna  doh.gif

Mes puosiames kaledoms rimtai tik po 18 d, nes reik atsvest sunaus gimtadieni, nes nesinori vaikui suplakt dvieju svenciu i viena ax.gif Bet dekoracijos man netrukdo

Parodau musu pernykscia eglute puosta maximos zaisliukais, seip rodau nes visoms noriu rekomenduot eglutes is eglutes.eu nes nu nereali kokybe, nebyra, spygliai minksti neduria, labai veslios mes jau du metai jomis puosiames tai nepakartojamas dalykas auginantiems mazus vaikus ir neturintiems laiko rupintis eglute

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurrutte: 29 lapkričio 2012 - 11:03
QUOTE(RoyalBlue @ 2012 11 29, 00:58)
Mes jau pasiruose 

tai kad ciucikas pusė eglutės uždengia bigsmile.gif

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 29, 10:01)
nedarau..bet ir nemegstu , kai visi negali palaukt kazkiek ir jau ziurek zybsi kas antram lange lemputes 

užsimerkit iki Kalėdų biggrin.gif

O man gražu, kai languose dega švieselės, iš tų namų sklinda šiluma, laukimas, ir pačiai nuotaika pakyla rolleyes.gif

Asmeniškai mūsų šeimoje eglutė puošiama per Kūčias, bet kelios mažos dekoracijos atsiranda gruodžio vidury ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 11 29, 12:05)
tai kad ciucikas pusė eglutės uždengia  bigsmile.gif
užsimerkit iki Kalėdų  biggrin.gif

O man gražu, kai languose dega švieselės, iš tų namų sklinda šiluma, laukimas, ir pačiai nuotaika pakyla  rolleyes.gif

Asmeniškai mūsų šeimoje eglutė puošiama per Kūčias, bet kelios mažos dekoracijos atsiranda gruodžio vidury  ax.gif

mes puošim dirbtinę eglę balkone ( gal žinot kur prekiauja eglėmis tinkančiomis kieme?) ir kabinsim lemputes jau šį savaitgalį... tikrą- 24 gruodžio d. man visai gražu žybsinčios lemputės, nes ta rudeninė dargana depresiją varo 4u.gif
Atsakyti
o tai paprasta dirbtinė netinka lauke? nemanau, kad subyrės nuo šalčio, nebent jau tokios prastos kokybės plastmasė turi būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 11 29, 12:15)
o tai paprasta dirbtinė netinka lauke? nemanau, kad subyrės nuo šalčio, nebent jau tokios prastos kokybės plastmasė turi būti g.gif

gal ir tiktų, gal kuri patirties turi, nes mes pirmi metai sumąstėm eglę lauke puošti...
Atsakyti
Aciu kas pagyret 4u.gif as tikrai manau cia kiekvienam savo kada puostis , man asmeniskai lb smagu bei jauku namuose o ir kaledu laukiu labiau kai namuose kaledomis kvepia.. is tiesu as galeciau ja visus metus laikyt man lb patinka blush2.gif niekada nesperkiu kitu kurie velai ar anksti puosiasi namus kekvieno asmeninis reikalas , o ir nesupratu ko cia smerkt g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2012 11 29, 14:54)
Aciu kas pagyret  4u.gif  as tikrai manau cia kiekvienam savo kada puostis , man asmeniskai lb smagu bei jauku namuose o ir kaledu laukiu labiau kai namuose kaledomis kvepia.. is tiesu as galeciau ja visus metus laikyt man lb patinka  blush2.gif niekada nesperkiu kitu kurie velai ar anksti puosiasi namus kekvieno asmeninis reikalas  , o ir nesupratu ko cia smerkt  g.gif  4u.gif

niekas cia nieko ir nesmerkia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2012 11 28, 23:58)
Mes jau pasiruose  4u.gif  tik aisku viskas gyvai atrodo graziau nes lemputes zypsi, ir seip neina perteikt visko ant foto taip kaip gyvai..

Labai labai gražu . Ir šunelis labai žavingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2012 11 29, 01:58)
Mes jau pasiruose  4u.gif  tik aisku viskas gyvai atrodo graziau nes lemputes zypsi, ir seip neina perteikt visko ant foto taip kaip gyvai..

Net ir foto-labai labai gražu wub.gif
Kalbinsiu MB ir aš, kad kitą savaitgalį pirktume eglutę. Man patinka Kalėdos, patinka jų laukti, ruoštis, patinka spalvos, eglutės kvapas, ir t.t. wub.gif
Ir, kad ir kaip anksti eglutę papuošiam, nupuošti ją visada gaila būna.
Atsakyti
šventiniam laikotarpiui mes visada su mergom piešiam ant langų su guašu. tai snaiges krentančias, tai eglutę ir ją papuošiam tikrais mažais žaisliukais, blizgučiai (priklijuojam su lipnia juostele). piešėm kalėdų senį, kuris neša maišą dovanų.
aišku būna ir papuošta eglutė. nederinu jokių žaisliukų ar blizgučių. puošia merginos, kaip jos sumąsto taip, nesikišu.
dar pakabinam ant lango lemputėmis švytinti meškiuką.
šį kartą po eglute kišim seną tarybinį namelį, kurį įjungus mirksi lemputės esančiame langelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 29 lapkričio 2012 - 16:07