Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(Rasytee @ 2011 12 14, 18:13)
nupirkau vaikui i kambari lempa bet jum nerodysiu  lotuliukas.gif  biggrin.gif  nes dar pamatysit plasmasine eglute vaiko kambari  cool.gif

Pas mano maze irgi plasmasine.

QUOTE(vida777 @ 2011 12 14, 18:33)
Na Rytine Kava, juk parasiau, kad kalbu abstrakciai, nebutinai apie tave. O labiausiai tai turejau omenyje, kad nereikia visiskai pasikliauti kitu nuomone.

As nieko neparodysiu, nes nuo sestadienio esu Londone ir grysiu tik po Nauju. Sutaupiau eglutei ir namu dekoravimui (laikas, pinigai  tongue.gif ). Padekoravau tik langus, kur i kaimynu puse  blush2.gif .

Bet ir mane turejai omeny tongue.gif .
Man kitu nuomone padeda, tikrai ja nepasikliauju.
O kodel langus buten tuos, kur i kaimynu puse? Kad kaimynai dziaugtusi biggrin.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 12 14, 18:38)
RK, va tau paveiksliukas tualete  mirksiukas.gif

user posted image

O kaip atrodys veidrodis vienokio remo ir salia paveikslas kitokio remo g.gif . Su tuo pasportu gerai atrodo. Aciu!
Gal tos lentyneles as ten nebekabinsiu, nes ka as ten padesiu g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 14, 19:43)
O kaip atrodys veidrodis vienokio remo ir salia paveikslas kitokio remo g.gif . Su tuo pasportu gerai atrodo. Aciu!
Gal tos lentyneles as ten nebekabinsiu, nes ka as ten padesiu g.gif ...

ten dar antra paveiksliuka imeciau - papildzia posta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 14 gruodžio 2011 - 17:45
RK gali buti kaledu dekoracijos ir miegamam ir tualete, tik man kazkaip nelabai to reikia, kaip ir paveikslu tulike, bet cia jau kiekvienos skonis skirtingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2011 12 14, 20:22)
RK gali buti kaledu dekoracijos ir miegamam ir tualete, tik man kazkaip nelabai to reikia, kaip ir paveikslu tulike, bet cia jau kiekvienos skonis skirtingas  smile.gif

bigsmile.gif sako nenutrukstama investicija i save neprosal-tad tulike kodel neisireminus pasaulio atlaso su sostinem ar kokia knygu lentynele/enciklopedijom papildoma mirksiukas.gif ant didelio reikalo besedint ......ko nepastudijuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianai440: 14 gruodžio 2011 - 19:31
QUOTE(Dipsis @ 2011 12 14, 21:22)
RK gali buti kaledu dekoracijos ir miegamam ir tualete, tik man kazkaip nelabai to reikia, kaip ir paveikslu tulike, bet cia jau kiekvienos skonis skirtingas  smile.gif

Esme ne tame, kad jei tulikas be paveikslo, tai jis jau ne tulikas. Esme tame, kad jei toje vietoje kazko truksta, tai reikia ta tustuma uzpildyti, jei nieko netruksta, tada siukstu neapkrauti. Kitaip ir vienu, ir kitu atveju bus paprasciausiai negrazu. Pas RK toje vietoje taip viskas issidelioje, kad toje vietoje tikrai kazko truksta. O puosti normalu, juk perkame kilimukus, kuriu is principo daznai nelabai ir reikia, dedame plyteliu dekorus, sienu apvadus. Grazu ne atskirai paveiksliukai ar plyteles, grazu, kai visuma grazi, kiekvienas elementas atskirai nieko nevertas, kad ir koks jis butu grazus. Na, bet jei geriau tureti neisbaigta vaizda, nei paveiksliuka tualete, tada taip ir bus tongue.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 14 gruodžio 2011 - 20:42
QUOTE(Cobre @ 2011 12 14, 17:28)
Sito nelabai suprantu kas ten viduje, bet ideja su sakelem, kaspineliu, visai grazi

user posted image

cia paradiniu duru "skambutis" iremintas, dailu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 14, 18:20)

Nebent kazkas nutapytu musu foto. Man kazkaip nereikia miegamajam svetimu zmoniu biggrin.gif

na jau foto tai nenutapys niekas taip, kad tau ziurint i darba patiktu, renesanso laikai baigesi, o su jais ir didieji menininkai verysad.gif
o kas sako kad paveiksle ne jus? isivaizduok save su brangiausiu dviese vaikstant...

man kazkada tokia fix ideja buvo trenkus akto paveiksla arba isvis koki atvirai arotini pasikabint, paskui pamaniau ka vaikai pagalvos...ir atsisakiau tos minties
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2011 12 14, 19:22)

As manau, jog ar tualete, ar kokioje kitoje patalpoje skoningai sudelioti akcentai, suteikia jaukumo, uzbaigtumo... Tad paveikslelis tualete, siuo atveju, vonios kambaryje, tik dar labiau pagyvina erdve... smile.gif Juk siose patalpose gana daznai tenka lankytis kiekvienam, tad kodel nesusikurus akiai ir sirdziai mielo vaizdo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 12 14, 18:13)
nupirkau vaikui i kambari lempa bet jum nerodysiu  lotuliukas.gif  biggrin.gif  nes dar pamatysit plasmasine eglute vaiko kambari  cool.gif

Rasytee, mano egle irgi plastmasine, ir ka..man mano plastmasine grazesne negu 2/3 gyvu blush2.gif
..nors is tikro norejau gyvos, bet pas mane bute tada jinai turi bent 2,5 m, o tokia gyva rast grazia sunku:(
be to cia apie tas erkes priraset...o pas mane vaikis mazas, baisu man ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 12 14, 22:27)
cia paradiniu duru "skambutis" iremintas, dailu  bigsmile.gif
Papildyta:
na jau foto tai nenutapys niekas taip, kad tau ziurint i darba patiktu, renesanso laikai baigesi, o su jais ir didieji menininkai  verysad.gif
o kas sako kad paveiksle ne jus? isivaizduok save su brangiausiu dviese vaikstant...

man kazkada tokia fix ideja buvo trenkus akto paveiksla arba isvis koki atvirai arotini pasikabint, paskui pamaniau ka vaikai pagalvos...ir atsisakiau tos minties

ALE skambutis, del grozio biggrin.gif , bet toki tikrai noriu ant savo graziuju duru pasikabint, o ir vainika butu kur pakabint Kaledoms. Lietuviai nelabai supras kas cia do daiktas kabo biggrin.gif

Tada foto gal ant drobes g.gif .
O apie kokio lygio ta erotini galvojei? Mestelk koki pvz. As tai savo foto kokiu kazkada zadu pasikabint, bet ne kokiu ten poslu, o tiesiog nekasdieniniu. Su malonumu noreciau kokiu blush2.gif ... su MB, bet kad MB pasirasytu kokiai rimtai tokia fotosesijai, tai zeme turetu turbut apsiverst lotuliukas.gif

COBRE, viskas aisku, bus virs kluziko paveiksliukai, kol kas linkstu prie mazu sudetu i eile, bet cia jau kai kas kris i aki, tada pirksiu. Gerai kad ir nekabinau lentyneles, nes vis kirbejo mintis, kad dar nereikia skubet.
Tos miegamojo veidrodzio medines raides priklauso stovet ant tos lentyneles kur rodziau, tai gal virs miegamojo lovos pakabint laikinai, kol kazka sugalvosiu su paveikslu kokiu ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(dianai440 @ 2011 12 14, 20:30)
bigsmile.gif sako nenutrukstama investicija i save neprosal-tad tulike kodel neisireminus pasaulio atlaso su sostinem ar kokia knygu lentynele/enciklopedijom papildoma mirksiukas.gif ant didelio reikalo besedint ......ko nepastudijuot

Ai ne, jau koks zemelapis tik i darbo koki kambari, ofisa ax.gif . Tada jau geriau kokiu zurnalu i specialu krepsi pridet, vyrisku/moterisku biggrin.gif

QUOTE(laPerlla @ 2011 12 14, 23:37)
As manau, jog ar tualete, ar kokioje kitoje patalpoje skoningai sudelioti akcentai, suteikia jaukumo, uzbaigtumo... Tad paveikslelis tualete, siuo atveju, vonios kambaryje, tik dar labiau pagyvina erdve...  smile.gif Juk siose patalpose gana daznai tenka lankytis kiekvienam, tad kodel nesusikurus akiai ir sirdziai mielo vaizdo.  smile.gif

Gal kitiems neiprasta puost tulikus... bet vat musu mazes vonioj bus iremintos 2 foto, ji prie juros ir ji juroj su teciu, o remeliai apklijuoti kriauklytem. Musu vonioj bus didelis paveikslas su kriauklem. Kazkada dejau foto abieju, bet ateity, kai kabes, vel parodysiu...

RASYTEE, rodyk gi lempa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 12 14, 15:51)
Del neigiamu komentaru apie Rytine Kava kojines ant sienos, tiesa pasakius buvau lengvai sokiruota. Juk tai kaledine dekoracija, pati tinkamiausia siam metui ir sakyciau originaliai rasta vieta joms - viena Rytinei Kavai, kita jos brangiausiajam. LOWE taip pat nei kiek netrukdo. Juk kiekvieniems namams reikia ir siek tiek individualumo, intymumo, pagaliau sentimentu.

Man is tiesu keista, kai zmogus (tai nebutinai liecia tik Rytine Kava) klausia kitu nuomones ar patarimo beveik del kiekvieno mazmozio. Pirmiausia kazkaip norisi isgirsti paties zmogaus nuomone, o ne vien tik "pasakykit, ko cia reikia".
Jau prirasyta tiek patarimu, pamokymu, gairiu, belieka pasikliauti intuicija bei logika ir daryti kazka savarankiskai. Tiesiog kurti SAVO namus, SAVO gyvenima. Be abejo kartais galima ar net reikia ir "pasitikrinti", ir pasitarti.
Kita vertus visa tai gaunasi tarsi idomus kolektyvinis zaidimas, bet, mano nuomone, del to truputi nukencia zmogaus individualumas.

Kuo labiau pazystu Rytines Kavos buda, tuo panasiau, kad uoliai dirbti - bandyti, keisti ir vel bandyti (beveik ta pati  smile.gif ), ji tikrai netingi, bet isigilinti i to darbo esme - nelabai.

ax.gif ax.gif ax.gif

Jei mes visos zinotume kada, kaip, ir kur viska daryt, tai, manau, ir sios temos nebutu....
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 12 15, 00:33)
ax.gif  ax.gif  ax.gif

Jei mes visos zinotume kada, kaip, ir kur viska daryt, tai, manau, ir sios temos nebutu....

nemanau, kad kas nors zino viska, todel si tema yra ir bus ax.gif .
Atsakyti
[quote=Cobre,2011 12 14, 18:28]

Sito nelabai suprantu kas ten viduje, bet ideja su sakelem, kaspineliu, visai grazi

user posted image

Cia toks ant laikiniu duru, kur barskinti i duris.
Kaip tik pries kelias dienas ciupinejau toki Ermitaze, apie 35lt kainuoja.
Masciau, gal pakabint ant duru, bet ar as girdesiu kai kals kas nors, pvz 2aukste sededama... g.gif
Pagalvojau, gal del grozio imt pakabint? g.gif
Atsakyti