Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(ingapoc @ 2012 05 17, 10:24)
Va, pas mane lygiai tas pats..
ir sakot Aqua 'nenubega', neblizga T zona?
tuomet ji bus mano pudru sarase  drinks_cheers.gif

T zona neblizga, laikosi puikiai visa dieną, labai naturaliai ant veiduko atrodo, lengvutės tekstūros, vasarai riebiaodėms, mišriaodėms labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 05 17, 10:24)
Nu aš taip nepasakyčiau, turiu šitokius user posted image  tai derngiasi ir "pasikabina" kuo puokiausiai  unsure.gif  Jei gerai pabrūžinčiau, tai tikrai būtų jau perdozuota ant veido  unsure.gif

gal pas jus spalva tamsesnė. man tikrai su jais nelengva 4u.gif
Atsakyti
Spalva tarp persiko ir rožinės- Reflex.... Tikrai ne tamsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 05 17, 14:55)
Spalva tarp persiko ir rožinės- Reflex.... Tikrai ne tamsi  rolleyes.gif

mano šviesiai ružava 68 rose ecrin. Jusu reflex man atrodo yra labiau iš tamsesniu, palyginus su kitais chanel skaistalais. kokiu šepetėliu tepate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 17 gegužės 2012 - 14:13
QUOTE(style18 @ 2012 05 17, 15:08)
mano šviesiai ružava 68 rose ecrin. Jusu reflex man atrodo yra labiau iš tamsesniu, palyginus su kitais chanel skaistalais. kokiu šepetėliu tepate?

Na jo, ne pati šviesiausia, bet ir ne tamsi... biggrin.gif Buvo stende žymiai tamsesnių ir intensyvesnių spalvų...
Tepu su RT blush teptuku va tokiu user posted image

QUOTE(style18 @ 2012 05 17, 15:27)
jau užpirkau šitą gėrį wub.gif

Ir kaip? bigsmile.gif Kiek pas mus kainavo?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 05 17, 10:24)
Va, pas mane lygiai tas pats..
ir sakot Aqua 'nenubega', neblizga T zona?
tuomet ji bus mano pudru sarase  drinks_cheers.gif

Neblizga, dienos pabaigoj visas veidas tolygiai atrodo. Bet siulyciau isbandyti parduotuveje ja, paziureti kaip jum laikysis, nes ir oda pas visus skirtinga, ir dieninius kremus skirtingus naudojam 4u.gif

QUOTE(style18 @ 2012 05 17, 13:19)
gal pas jus spalva tamsesnė. man tikrai su jais nelengva 4u.gif

As taip pat naudoju siuos skaistalus, tik pas mane spalvyte Pink explosion
user posted image
Man irgi jie labai lengvai tepasi, gerai pasikabina. Tepu ne su tuo pridetu sepetuku, bet su kitu skaistalu sepetuku. Tiktai reikia daznai plauti sepetukus, nes tie "kepti" seseliai ar skaistalai gali apsidengti riebalu plevele nuo sepetuko, tada ir pasunkeja ju pakabinimas. Bet mano turima spalvyte irgi nera is sviesiuju (ant veido tai nera labai ryski), gal ir todel neturiu jokio vargo su jais, jau isbaigiau viena dezute iki galo, zadu kita tokia pat imti. Man jie patinka tuo, kad nera blizgus, toki sveika svytejima suteikia.. rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Na matot, as megstu nerysku makiaza, tai daug ir netepu, i ta tamsi tai labai pigmentuota, man patinka pora kartu perbraukti rusva, kampucius akiu su balta ir i trasa biggrin.gif svarbu kad zeri jie, o vat jeigu reiketu ryskaus, tai gal ir butu sunkiau, net nebandziau tiesa sakant g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 05 17, 20:27)
Neblizga, dienos pabaigoj visas veidas tolygiai atrodo. Bet siulyciau isbandyti parduotuveje ja, paziureti kaip jum laikysis, nes ir oda pas visus skirtinga, ir dieninius kremus skirtingus naudojam  4u.gif 
As taip pat naudoju siuos skaistalus, tik pas mane spalvyte Pink explosion
user posted image
Man irgi jie labai lengvai tepasi, gerai pasikabina. Tepu ne su tuo pridetu sepetuku, bet su kitu skaistalu sepetuku. Tiktai reikia daznai plauti sepetukus, nes tie "kepti" seseliai ar skaistalai gali apsidengti riebalu plevele nuo sepetuko, tada ir pasunkeja ju pakabinimas. Bet mano turima spalvyte irgi nera is sviesiuju (ant veido tai nera labai ryski), gal ir todel neturiu jokio vargo su jais, jau isbaigiau viena dezute iki galo, zadu kita tokia pat imti. Man jie patinka tuo, kad nera blizgus, toki sveika svytejima suteikia..  rolleyes.gif  4u.gif

idomu kuriam laikui uztenka siu skaistalu? naudoju puse metu, net nesimato, kad panaudota.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 05 18, 10:25)
idomu kuriam laikui uztenka siu skaistalu? naudoju puse metu, net nesimato, kad panaudota.

Sunku pasakyti, neprisimenu kada tiksliai juos pirkau, bet tikrai daugiau nei pries du metus, gal pries kokius 2,5 ar 3. Bet naudoju kasdien. Patiko tai, kad jie nesutrupejo (kiti tureti Chanel kai jau nedaug liko buvo suskile i gabaliukus, o sie taip labai graziai issibaige).
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 05 16, 16:37)

Kadangi jus norejote labiau maskuojancios pudros, konsultante galejo pasiulyti  Perfection Lumiere, nes ji labiau maskuojanti nei aqua ir tikrai pakankamai ilgai islaikanti matiskuma. Idomu, kodel jums jos nepasiule, manau butu atitikusi jusu lukescius mirksiukas.gif

man parode kad spalvu pasirinkimas menkas perfection lumiero, tai ir nelabai ziurejau i ja, nes as sviesios ieskojau, dabar dar nusipirkau dior forever 010 ir maisau jas abi, gaunasi nebloga spalva ir ilgiau islieka 4u.gif
dabar idomu bus ir sita ismeginti blush2.gif
o kaip chanel tusai? mano favoritas dior iconic, ar chanel turi kazka panasaus? nes norisi naujo ismegint biggrin.gif
Atsakyti
Yotube labai išgirtas prausiklis. Ar jis tinkamas mišriai odai?
Atsakyti
Apie kokį prausiklį klausiate? Parašykit tikslų pavadinimą...
Atsakyti