Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Apie šią priemonę smile.gif Chanel Mousse Douceur Foaming Cleanser

user posted image
Atsakyti
Asmeniškai nesu bandžius, bet aprašymas priemonės būtų toks: A rinse-off foaming mousse cleanser and makeup remover for normal-to-combination skin with the de-polluting power of Tulip Tree Extract and the emollient properties of Mallow Extract. Gently purifies while respecting skin's eco-balance, with moisturizing effects. 4u.gif Skamba viliojančiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamyy @ 2012 05 27, 22:07)
o kaip chanel tusai? mano favoritas dior iconic, ar chanel turi kazka panasaus? nes norisi naujo ismegint biggrin.gif

Mano vienas is favoritu taip pat Dior Iconic, bet po jo esu turejusi Chanel Sublime de Chanel tusa. Jo sepetelis taip pat guminis, labai patiko efektas, man atrodo ji kelis kartus is eiles pirkau. Dazo panasiai kaip iconic, bet kiek prisimenu daugiau apimties suteikia. Graziai issukuoja, ilgina, tankina, nebyra.
Sioj temoj kazkur jau rasiau apie visus turetus Chanel tusus. mirksiukas.gif Dar Inimitable patiko, (irgi guminis sepetelis).
O del pudros, as taip pat sviesiaode, naudoju sveisiausia Perfection Lumiere numeriuka 10 beige. Jus raset kad jums Aqua tiko atspalvis, tai jis toks pats kaip ir Perfection sviesiausias. Nes as juos abu turiu, ant rankos dabar uztepiau abu, tai beveik identiski, tik aqua labiau susigeria, labiau permatomas, maziau maskuojantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 30 gegužės 2012 - 16:16
Gal kuri galetu palyginti MUFE matte loose powder su Chanel libre universelle?
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 05 30, 17:05)
O del pudros, as taip pat sviesiaode, naudoju sveisiausia Perfection Lumiere numeriuka 10 beige. Jus raset kad jums Aqua tiko atspalvis, tai jis toks pats kaip ir Perfection sviesiausias. Nes as juos abu turiu, ant rankos dabar uztepiau abu, tai beveik identiski, tik aqua labiau susigeria, labiau permatomas, maziau maskuojantis.

As bandziau abi sitas, tai labiau patiko Perfection lumiere.. wub.gif nors ir Aqua labai patiko.. sios abi pudros labiau patiko nei pvz tureta Chanel Vitalumiere (nes svytejo per daug) arba Guerlain parure aqua, nes sausuma ryskina.. verysad.gif turiu dar Estee lauder double wear light, tai tiem vakaram, kai reik stabilaus pagrindo naudoju ja :bigsmil
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 09 birželio 2012 - 13:08
Apie Chanel šešėlių ir skaistalų kiekio skirtumą UK ir USA doh.gif :
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Atsakyti
Bet tai kaip sutalpinti i tokio pacio dydzio dezute 5 kartus didesni kieki seseliu? Gal cia kazkokia klaida.. Ant mano seseliu irgi raso 1,2 g, ant skaistalu 4 g.
Atsakyti
Tiesiog Amerekietiski seseliai visai kitokie, jie yra pudriniai, todel manau ir svoris yra didesnis. as turiu ir Europietiska ir Amerekietiska versija, tai galiu pasakyti, kad atrodo jie visiskai skirtingai. Vilniuje Amereketiskas seseliu versijas maciau Akropolio Kristianoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2012 08 14, 10:00)
Tiesiog Amerekietiski seseliai visai kitokie, jie yra pudriniai, todel manau ir svoris yra didesnis. as turiu ir Europietiska ir Amerekietiska versija, tai galiu pasakyti, kad atrodo jie visiskai skirtingai. Vilniuje Amereketiskas seseliu versijas maciau Akropolio Kristianoje. smile.gif

Sveiki, gal galetumet daugiau skirtumu parasyti 4u.gif Ikeltam video Wayne Goss sako, kad Amerikietiskoji versija labiau pigmentuota g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pretori: 15 rugpjūčio 2012 - 08:13
QUOTE(Pretori @ 2012 08 15, 09:12)
Sveiki, gal galetumet daugiau skirtumu parasyti  4u.gif Ikeltam video Wayne Goss sako, kad Amerikietiskoji versija labiau pigmentuota g.gif

Tikrai nepasakyciau, bet 2 vienodu seseliu paleciu amerekietiskos ir europietiskos versijos neturiu, tad palyginti negaliu. smile.gif
turiu amerekietiska versija lagons 58
user posted image

nieko ispudingo tikrai nepastebejau, ir pigmentavimo ispudingo irgi... viena is prasciausiu paleciu...gal del to, kad spalvos labai sviesios. reikes pabandyti amerieketiskas versijas kitu seseliu...
Papildyta:
user posted image

i Lietuva jau atkeliavo nauja rudens kolekcija.kaip ispudziai, gal kazka jau nuziurejote. labai domina atsiliepimai apie skaistaliukus... smile.gif
Atsakyti
Ar galite kas nors palyginti Chanel ir Mac krempudras?
Atsakyti
Atėjau apgiedoti ir apšlovinti Chanel EBLOUI spalvytės šešėlius biggrin.gif wub.gif
user posted image

tekstūra fantastiška,laikosi man irgi puikiai.. Nesubėga (nors man nė vieni šešėliai nesubėga), po 12val matyt dar, tik gal kiek pablunka.
Spalva puikiai tinka ir kasdienai, nes labai paprasta reguliuot intensyvumą. Vakarui - idealiai tinka nuostabiam smokey makiažui wub.gif Naudoju juos kasdien, negaila nė cento biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 23 rugpjūčio 2012 - 21:04