Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Na rodausi ir as savo lenkaicius ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2012 01 07, 14:31)

Gražuoliai Jewel ir Pasadena wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai labai gražu, ritaava wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
pametusi jus buvau ax.gif
Su praejusiom sventem ir daug graziu ziedu visoms linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labai smagu matyt jusu zydincias palanges thumbup.gif:
pas mane lenkaiciai stovi vietoj uzsikonservave unsure.gif gal kist zemen ir laistyt pradet g.gif nes uzkniso jau doh.gif dar va aphrodite isoperuota leido zieda bet nudziuvo ir tas sad.gif nzn ar ji atsigaus man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2012 01 07, 12:31)

Kokie gražūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 01 07, 18:59)
pas mane lenkaiciai stovi vietoj uzsikonservave unsure.gif gal kist zemen ir laistyt pradet g.gif nes uzkniso jau doh.gif 

Supus. Pas mane irgi miega.. Geriau jau ju mieganciu nejudinti. Jeigu nori kad pabustu, dek ant sauletos palanges. Jie nuo silumos pabunda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 07 sausio 2012 - 20:18
Aciukas merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu fainai Jus cia tarp ziedu gyvenat bigsmile.gif thumbup.gif
O pas mane shtilius doh.gif - daugelis velyvai miegot nuejo, kokie penki ziedstiebius vos vos stumia doh.gif Anais metais tokiu laiku kruva zydejo, o dabar ramuma doh.gif Nu kaip nors iskentesiu be ziedu- kad tik veliau ju BUTU thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 sausio 2012 - 12:56
Labai gražūs Jūsų žiedeliai wub.gif Šiandien ir aš apžiūrinėjau savo amarilių svogūnus ir pastebėjau, kad sprekelija leidžia lapelį. Tai jau tikriausiai išmiegojo bigsmile.gif Ar galima ją sodinti?
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 01 09, 20:21)
Šiandien ir aš  apžiūrinėjau savo amarilių svogūnus ir pastebėjau, kad sprekelija leidžia lapelį. Tai jau tikriausiai išmiegojo bigsmile.gif  Ar galima ją sodinti?

Tai matyt..
Atsakyti
Pas mane pražydo antras iš Lenkijos gautas amarilis (Minerva). Jau antras iš penkių ne toks, kokį užsisakiau, laukiu su nekantrumu likusių, gal likę nebus sumaišyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 01 10, 10:56)
Pas mane pražydo antras iš Lenkijos gautas amarilis (Minerva). Jau antras iš penkių ne toks, kokį užsisakiau, laukiu su nekantrumu likusių, gal likę nebus sumaišyti biggrin.gif

Gaila verysad.gif , o tai kas pražydo? Pablukęs raudonas? Pas mane ko gero yra Benfica bigsmile.gif , nes apatinė lapų dalis bordo spalvos, tokio tamsumo thumbup.gif tik gaila, kad pumpuro neleidžia, išleido penkis lapus, bet gal Benficai tai būdinga? Pirma lapai, o po to žiedas g.gif
Atsakyti