Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Oi, GIZZI5, derėkimės per AŽ dėl abaliukų 4u.gif , labai noriu kvepiančio rausviuko wub.gif
O nuotraukos Exotikos bus, tik tegul pilnai įsiskleidžia mirksiukas.gif dar tik vos prasiskleidęs, išmatavau Aphroditės žiedo skersmuo 23 cm, o šito bus 12, ne daugiau, miniukas toks.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 06, 13:06)

Exotikos žiedas turi būti didelis.
Lauksim foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 06 sausio 2012 - 12:20
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 01 06, 12:00)
Obuoliukų pas mane auga, visas tuntas bigsmile.gif

O kaip atrodo tas obuoliukas,koks pavadinimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 01 06, 16:03)
O kaip atrodo tas obuoliukas,koks pavadinimas? blush2.gif

Apple Blossom, paguglink mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad ir nelabai dar prasiskleidė, bet nekantrauju indentifikuot, man tai panašus į Exoticą user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 06 sausio 2012 - 16:22
Sveikinu 4u.gif pati tikriausia Exotica wub.gif nuostabi bigsmile.gif
Ir koks darželis ant palangės thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, ačiū, su Susan nepasisekė, tai nors čia gal pataikyta ax.gif O dėl žiedų dydžio, tai galvoju,kad svogūnas nebeišgali, du dideli žiedstiebiai ir dar trečias lenda, kas iš cibulio liks g.gif aišku gražu, kai tiek žiedų, bet man jau svogūno gaila, ir ko į juos tiek privaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 06, 17:21)
Kad ir nelabai dar prasiskleidė, bet nekantrauju indentifikuot, man tai panašus į Exoticą

http://www.easytogro...ustomgift_1.jpg
http://davesgarden.c...owimage/275000/
Spalva gal panaši, bet forma ne. Gal kiti žiedai bus panašesni
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 06, 17:35)
Ačiū, ačiū, su Susan nepasisekė, tai nors čia gal pataikyta  ax.gif O dėl žiedų dydžio, tai galvoju,kad svogūnas nebeišgali, du dideli žiedstiebiai ir dar trečias lenda, kas iš cibulio liks  g.gif aišku gražu, kai tiek žiedų, bet man jau svogūno gaila, ir ko į juos tiek privaro  doh.gif

Čia aš jau antri metai klausinėju, gal kas žino, kaip pramoniniu būdu amariliu pražydina? Norėčiau ir aš juos taip pafarširuot... biggrin.gif
Aš tai baigiu previcuro bonka isnaudoti jau... pfu.... Atsibodo man jau juos operuoti ir gelbeti...
Man regis pas mane sprekelija pasidarbavo su raudonlige..
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 06, 16:21)
Kad ir nelabai dar prasiskleidė, bet nekantrauju indentifikuot, man tai panašus į Exoticą

Sveikute na grazus derlius pas tave ant palanges thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2012 01 06, 21:30)
Sveikute na grazus derlius pas tave ant palanges thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ai, nesvarbu man tie pavadinimai mirksiukas.gif svarbu, kad žydim žydim, o dar kiek eilėj laukia snapukus iškišę thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(giedre.vilnius @ 2012 01 06, 19:59)
Čia aš jau antri metai klausinėju, gal kas žino, kaip pramoniniu būdu amariliu pražydina? Norėčiau ir aš juos taip pafarširuot... biggrin.gif
Aš tai baigiu previcuro bonka isnaudoti jau... pfu.... Atsibodo man jau juos operuoti ir gelbeti...
Man regis pas mane sprekelija pasidarbavo su raudonlige..

Labai gaila, kad ligos taip užpuolė, tikiuosi nebeplis ir greit išsigydysit, bjauri ta rauronligė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 06, 23:59)
Ai, nesvarbu man tie pavadinimai  mirksiukas.gif svarbu, kad žydim žydim, o dar kiek eilėj laukia snapukus iškišę  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Svarbiausia žiedai šių metų laiku thumbup.gif
Atsakyti