Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Lenkiški dar nežydi,bet labai stengiausi nesumaišyti pavadinimu,iškart surašiau ant indeliu,o tirpaluose laikiau su maišeliais,kad nesusimaišytų biggrin.gif Tai jau žinosim,kas vietoj ko blink.gif
Papildyta:
QUOTE(pavilonyte @ 2012 01 03, 19:07)
Sveikutės, šiandien ryte prasiskleidė dar vienas amarilis iš lenkų- Afroditė, tokią ir užsisakinėjau, taigi lenkai manęs nenuvylė  thumbup.gif

Su naktine programa,visai išjungus šviesą bigsmile.gif Vaizdas visai neblogas,bet kates gaudymas patamsį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 04 sausio 2012 - 10:12
QUOTE(emma @ 2012 01 04, 09:49)
Ar tik ne vietoj Benficos?Nes maniškė Benfica irgi užsakyta su paskutiniu užsakymu iš lenkų.Tikėjaus,kaip Giedrė ir rašė, tamsių- ryškių žiedų,o pražydo net nepanašus.Žiedai  nėr labai dideli nors gyvai nemačius Benficos,tai ir nežinau,kokie jie turi būt. blush2.gif Tiesa ,nors spalva ir neatitinka,ji kažkokia blizgi,kaip aukso dulkelėm vietom paberta g.gif Vakare,po darbo įkelsiu foto.Vienas žiedstiebis jau nužydėjo,dabar leidžia antrą.

na, Benfica tai sunkiai su kitais supainiojama. Tad jeigu spalva "ne i tema", tai reiskia, tai tikrai ne ji. Jau kai Benfica zydi, tai nublanksta viskas. Bent jau man..
Atsakyti
user posted image
user posted image

Ar panašus į benfiką?O gal sumaišė su kokia kita rūšim?Apatiniai žiedlapiai kažkiek šviesesni nei kiti.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2012 01 04, 14:42)
Ar panašus į benfiką?O gal sumaišė su kokia kita rūšim?Apatiniai žiedlapiai kažkiek šviesesni nei kiti.

Tikrai ne Benfika. Nes ana tamsiai bordinė.
Atsakyti
mano amarilis stovejo tamsioje vietoje,bet pastebejau pradejo augti lapukai,ar nest jau svieson,ar dar galima laikyti tamsoje?
Atsakyti
QUOTE(nendrele19 @ 2012 01 04, 15:09)
mano amarilis stovejo tamsioje vietoje,bet pastebejau pradejo augti lapukai,ar nest jau svieson,ar dar galima laikyti tamsoje?

gal laistėt pirma laiko, o gal jau jis išsimiegojo. Neškit į šviesą tik susilaikykit su laistymu kol kas. Jei jau tikrai neleis žiedstiebio -[QUOTE] prižiūrėkit kaip visuomet
Atsakyti
as ju nuo spalio pabaigos nei karto nelaisciau,kol kas lenda lapeliai,lauksiu ir ziedu,nes pernai ziema zydejo.aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės wub.gif 4u.gif Sveikinu visas su praėjusiomis šventėmis 4u.gif
O kol manęs nebuvo namuose pražydėjo dar viena lenkiška g.gif tik neaišku kokia g.gif
Iš kelionės su manim, parkeliavo dar vienas amarilis bigsmile.gif lauksiu žiedelių.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 01 04, 22:38)

Iš kelionės su manim, parkeliavo dar vienas amarilis  bigsmile.gif lauksiu žiedelių.

Koks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 01 04, 22:39)

Didelis hihihi.gif gal nebus paprastutis raudonas g.gif negalėjau praeiti pro tookį gigantą bigsmile.gif , na juk žinai mane irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 01 04, 22:42)
Didelis hihihi.gif gal nebus paprastutis raudonas g.gif negalėjau praeiti pro tookį gigantą bigsmile.gif , na juk žinai mane irnesakyk.gif

Ach Tu biggrin.gif , bet reikėjo dar į etiketę žvilgtelėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 01 04, 22:45)
Ach Tu biggrin.gif , bet reikėjo dar į etiketę žvilgtelėti mirksiukas.gif

Tai, kad ant dėžutės parašyta amaryllis ir jokio pavadinimo ax.gif
Atsakyti