QUOTE(meduolytee @ 2010 02 01, 23:02)
Gal kuri parekomenduotu biskvituka sokoladini, i kuri ieina sviestas, margarinas (g.b. jogurtas ar pienas)
P.s. Bandziau juodaji miska (vienas kepamiausiu) ir naujaji Asseni biskvita( su kuriuo niekaip nesusidraugauju, kazka ne taip matyt darau)
P.s. Bandziau juodaji miska (vienas kepamiausiu) ir naujaji Asseni biskvita( su kuriuo niekaip nesusidraugauju, kazka ne taip matyt darau)
Ekonomiškas šokoladinis biskvitas:
1,5 stiklinės rūgštaus pieno. tai gali būti jogurtas, kefyras (aš darau su pasukomis, kurios lieka darant rikotą iš kefyro)
0,5 st. aliejaus
3 kiaušiniai,
2 stiklinės miltų,
3 valgomi šaukštai kakavos,
2/3 stiklinės cukraus (galima ir daugiau)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (arba 1 arb. š. kepimo miltelių ir 1 arb.š.sodos)
truputį druskos.
(Sumaišome visus sausus ingredientus, supilame skystus ingredientus į šlapius, išmaišome). Taip pagal receptą.
Aš išplaku kiaušinius su cukrumi, pilu aliejų, paplaku ir tada įmaišau visus kitus ingredientus. Aš perpjaunu į tris dalis. Reikia labai atsargiai elgtis nes jis toks mikštutis ir trapus.
Kai kada dalinu į dvi dalis ir kepu du biskvitus, kuriuos perpjaunu per pusę
Kepti apie 35-40 min. 200 C temperatūroje.