Įkraunama...
Įkraunama...

Biskvitas

Brrrrrr... kaip nemegstu unsure.gif
Atsakyti
niu mamytes, kaip tik dabar kepu biskvita, kol kas laaabai gerai gaunasi, viska dariau pagal jusu mamyciu patarimus.Pratesiu kaip gavosi iskepes essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 10 26, 20:36)

1)netinkamos kepimo programos.Reikia nustatyti tokią programą, kad kaitintu ir iš apačios ir iš viršaus griliai ir, kad būtų be vėjelio!,

Taigi rakomenduosiu savo recetą  cool.gif  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif stai kame beda man buvo. Ijungiau veja, ir susmego mano Kirbes meducio biskvitas doh.gif
koki karta bandysiu Jusu biskvita butinai 4u.gif tik reik susigalvot pertepima blush2.gif
Atsakyti
Merginos, mano biskvita visada sukyla į tokį... kalną. Ar čia visom taip būna, ar aš kažką negerai darau? Orkaitė elektrinė.
Atsakyti
Kad tešloj neiškiltų kauburys kepant, reikia kai sukreti tešlą į kepimo skardą, ar tortinę formą, gerai krestelėt į stalą du kartus(aišku ne iš jėgos lotuliukas.gif ) aš pati ankščiau stebėjausi, ar nesusmegs biskvitas, taip bedarant, bet pasirodo ne. thumbup.gif Kadangi labai domiuosi konditerija, tai vienam matytam filmuke, gal per youtube, nebeatsimenu, mačiau kaip kepėjai taip pat daro smile.gif Tikiuosi tai jūs turėjote omenyje sakydama kauburiukas biggrin.gif .. Arba papraščiausiai iškepta biskvita, galima apvertus palaikyti, kad truputi pasiplotų tas kauburiukas lotuliukas.gif Sekmės! bigsmile.gif
Atsakyti
O man kaip tik kartais būna duobė biskvite blush2.gif tai kaip tada?gal kažko trūksta? g.gif ypač kai rafaelo biskvitą kepu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles! Keliu as savo biksvita, gal zinoves gali padeti, kodel man taip iskepa? Daznai taip gaunasi sad.gif Neiskyla kazkaip g.gif Cia torto snikers biskvitas...
user posted image
Atsakyti
O tai čia iš pilnos normos? Nes reikėtu pamatyti pjūvi. O tai jis buna neiškepęs? Nes kitaip tai gal tiesiog skardelės maženės reikia. Juk neišsipus ta tešla kaži kiek biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 28 vasario 2011 - 14:53
Aj, neparasiau svarbiausio doh.gif Cia is puse normos, turi iseit 2 biskvitai. Viduj iskepes, bet jo perpjaut neina normaliai, nes vienam buna kupra verysad.gif
Atsakyti
Tik1 para6iau, ką daryti, kad tos kupros nebūtų ankščiau paskaitykit rolleyes.gif . Bet juk nieko tokio, ta kupra, galit truputi paslėgti ir viskas. Arba uždėkit šitą kupra apačioj, o lygia apačią į viršų ir viskas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 02 01, 22:02)
P.s. Bandziau juodaji miska (vienas kepamiausiu) ir naujaji Asseni biskvita( su kuriuo niekaip nesusidraugauju, kazka ne taip matyt darau)

bigsmile.gif
OOOO
O kuris cia tas naujas Asseni biskvitas bigsmile.gif bigsmile.gif

Kodel as nieko nezinau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 28 vasario 2011 - 18:18
QUOTE(Reduke27 @ 2011 02 28, 17:37)
Aj, neparasiau svarbiausio  doh.gif  Cia is puse normos, turi iseit 2 biskvitai. Viduj iskepes, bet jo perpjaut neina normaliai, nes vienam buna kupra  verysad.gif

pabandykite pirmiausiai kepti 150-160 laipsnių temp. kol pakils. tada kupra nesusidaro, man visad susidarydavo (ir maišymas, ir krestelėjimas biskvito formoje nepadėdavo...),o dabar nebe bigsmile.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti