
QUOTE(Domi95 @ 2009 10 26, 20:36)
1)netinkamos kepimo programos.Reikia nustatyti tokią programą, kad kaitintu ir iš apačios ir iš viršaus griliai ir, kad būtų be vėjelio!,
Taigi rakomenduosiu savo recetą





koki karta bandysiu Jusu biskvita butinai


Merginos, mano biskvita visada sukyla į tokį... kalną. Ar čia visom taip būna, ar aš kažką negerai darau? Orkaitė elektrinė.
Kad tešloj neiškiltų kauburys kepant, reikia kai sukreti tešlą į kepimo skardą, ar tortinę formą, gerai krestelėt į stalą du kartus(aišku ne iš jėgos
) aš pati ankščiau stebėjausi, ar nesusmegs biskvitas, taip bedarant, bet pasirodo ne.
Kadangi labai domiuosi konditerija, tai vienam matytam filmuke, gal per youtube, nebeatsimenu, mačiau kaip kepėjai taip pat daro
Tikiuosi tai jūs turėjote omenyje sakydama kauburiukas
.. Arba papraščiausiai iškepta biskvita, galima apvertus palaikyti, kad truputi pasiplotų tas kauburiukas
Sekmės!






O man kaip tik kartais būna duobė biskvite
tai kaip tada?gal kažko trūksta?
ypač kai rafaelo biskvitą kepu



O tai čia iš pilnos normos? Nes reikėtu pamatyti pjūvi. O tai jis buna neiškepęs? Nes kitaip tai gal tiesiog skardelės maženės reikia. Juk neišsipus ta tešla kaži kiek


Tik1 para6iau, ką daryti, kad tos kupros nebūtų ankščiau paskaitykit
. Bet juk nieko tokio, ta kupra, galit truputi paslėgti ir viskas. Arba uždėkit šitą kupra apačioj, o lygia apačią į viršų ir viskas



QUOTE(meduolytee @ 2010 02 01, 22:02)
P.s. Bandziau juodaji miska (vienas kepamiausiu) ir naujaji Asseni biskvita( su kuriuo niekaip nesusidraugauju, kazka ne taip matyt darau)

OOOO
O kuris cia tas naujas Asseni biskvitas


Kodel as nieko nezinau

QUOTE(Reduke27 @ 2011 02 28, 17:37)
Aj, neparasiau svarbiausio
Cia is puse normos, turi iseit 2 biskvitai. Viduj iskepes, bet jo perpjaut neina normaliai, nes vienam buna kupra 


pabandykite pirmiausiai kepti 150-160 laipsnių temp. kol pakils. tada kupra nesusidaro, man visad susidarydavo (ir maišymas, ir krestelėjimas biskvito formoje nepadėdavo...),o dabar nebe


