Įkraunama...
Įkraunama...

Biskvitas

QUOTE(linanil @ 2010 01 13, 21:48)
g.gif  vat vat, apie tai girdžiu ir girdžiu, bet nė karto nebandžiau... O tai tas siūlas paprastas  siūvimo, mezgino ar koks konditerinis  ax.gif  gėda pelėda  blush2.gif

Yra ir specialus, jie taip pat naudojami visokiausiu mesiuniu vyniuotiniu susukime ir kitokiu mesgaliu rolleyes.gif Bet kuo puikiausiai ir paprasti tinka, tik kad tvirtesni butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2010 01 23, 20:17)
Yra ir specialus, jie taip pat naudojami visokiausiu mesiuniu vyniuotiniu susukime ir kitokiu mesgaliu  rolleyes.gif  Bet kuo puikiausiai ir paprasti tinka, tik kad tvirtesni butu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos konditerės,
sakykit, o kaip jūs laistote tą biskvitą, ar kiekvieną supjaustytą sluoksnį, ar tiesiog dar nepjaustytą? blush2.gif
Dabar kepa, jau pusvalandį, pagal čia pateiktą receptuką - tiesiog nebeišlaikiau... tai toks gražutis atrodo, o kad tik nesukristų kaip visuomet...
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 01 25, 13:53)
Sveikos konditerės,
sakykit, o kaip jūs laistote tą biskvitą, ar kiekvieną supjaustytą sluoksnį, ar tiesiog dar nepjaustytą?  blush2.gif
Dabar kepa, jau pusvalandį, pagal čia pateiktą receptuką - tiesiog nebeišlaikiau... tai toks gražutis atrodo, o kad tik nesukristų kaip visuomet...

Labuka, iš manęs ne kokia jau konditerė, bet šis biskvitas man pasiduoda thumbup.gif Viskas bus thumbup.gif Aš asmeniškai, laistau kai supjaustau kiekvieną sluoksnį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linanil: 25 sausio 2010 - 14:08
Sveikos,
as norejau jusu paklausti, o kas nors kepat atskirai bskvitus? Nes siaip tai man atrodo gan sausoki gaunas, kai ta babka perpjauni i kelias dalis g.gif
Ar irgi minkstuciai ir dregni (nezinau kaip tiksliau apibudinti)?
Nes man kai kepu atskirai, tai nereikia net sulaistyt biskvito, nes jis ir taip buna labai minkstutis ir dregnas g.gif
Bet babka kepti daug greiciau butu, tai idomu man ar skonis toks pats bus g.gif
Atsakyti
La 4u.gif
Na kuomet kepu visa biskvita, tai jis man bet kokiu atveju prašosi laistomas, jį kepu kai norisi daryt tik iš kelių sluoksnių. Vat su atskirai, tai vargstu kepdama vyniotiniams, tortui knygai ir kai daugiau norisi sluoksnių kad turėtų plonų,ir jie tikrai būna gan drėgti ir taip. Bet sulaistymas, man mažiau laiko užima, nei kepti po vieną blush2.gif
Atsakyti
Domi95 super receptas biskvito thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kepiau is puses mases, nes norejau tik 1 sluoksnio maskarpones torto apaciai, bet gavosi nemazas, tai per puse pjoviau, kita seimyna suvare viena, prie arbatos, nereikejo nei pertepimo.. lotuliukas.gif eisiu pasiieskoti skaniu pertipimu ir bandysiu daryt torta koki ax.gif

Bet as dar turiu klausimuka: jei noreciau daryti vyniotini, tai kepciau aisku,kvadratinej formoj, bet kaip man ta biskvita suvynioti, nes man atrodo, kad nelabai jis pasiduos vyniojamas.. blush2.gif Ar karsta bandyt, ar vyniot i plevele ir palaikyt saldytuve? Jauciu labai plonai reikia perpjaut.. Nu cia biski klausimukas man.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 01 29, 12:07)
Bet as dar turiu klausimuka: jei noreciau daryti vyniotini, tai kepciau aisku,kvadratinej formoj, bet kaip man ta biskvita suvynioti, nes man atrodo, kad nelabai jis pasiduos vyniojamas..  blush2.gif Ar karsta bandyt, ar vyniot i plevele  ir palaikyt saldytuve? Jauciu labai plonai reikia perpjaut.. Nu cia biski klausimukas man..  g.gif

Žinai, aš pagal ši nedariau vyniotiniams. Bet man čia viena mergaičiukė paraše, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai miltų ir 4 cukraus,trynius su cukrum išplak, tada miltai ir galia baltimus išplaktus. Ir masę aš ant kepimo popieriaus pilu ir iškepus greitai nulupu ir suvynioju į rankšluostuką, super gaunasi.
Bet g.gif gal ir su šiuo pavyktų, nešovė pamėginti dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2010 01 27, 06:17)
La  4u.gif
Na kuomet kepu visa biskvita, tai jis man bet kokiu atveju prašosi laistomas, jį kepu kai norisi daryt tik iš kelių sluoksnių. Vat su atskirai, tai vargstu kepdama vyniotiniams, tortui knygai ir kai daugiau norisi sluoksnių kad turėtų plonų,ir jie tikrai būna gan drėgti ir taip. Bet sulaistymas, man mažiau laiko užima, nei kepti po vieną  blush2.gif

Labai sudomino tortas knyga blush2.gif galima butu placiau suzinoti? blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri parekomenduotu biskvituka sokoladini, i kuri ieina sviestas, margarinas (g.b. jogurtas ar pienas)


P.s. Bandziau juodaji miska (vienas kepamiausiu) ir naujaji Asseni biskvita( su kuriuo niekaip nesusidraugauju, kazka ne taip matyt darau)
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 01 29, 14:07)
Domi95 super receptas biskvito  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kepiau is puses mases, nes norejau tik 1 sluoksnio maskarpones torto apaciai, bet gavosi nemazas, tai per puse pjoviau, kita seimyna suvare viena, prie arbatos, nereikejo nei pertepimo.. lotuliukas.gif eisiu pasiieskoti skaniu pertipimu ir bandysiu daryt torta koki  ax.gif

Bet as dar turiu klausimuka: jei noreciau daryti vyniotini, tai kepciau aisku,kvadratinej formoj, bet kaip man ta biskvita suvynioti, nes man atrodo, kad nelabai jis pasiduos vyniojamas..  blush2.gif Ar karsta bandyt, ar vyniot i plevele  ir palaikyt saldytuve? Jauciu labai plonai reikia perpjaut.. Nu cia biski klausimukas man..  g.gif



Na šitas receptas, nemanau, kad tiks viniotiniui, nes jis yra gan kietas, su daug miltų ir daug cukraus.. Todėl sukant lužinės. Rekuomenduočiau daryti, pagal kitokį receptą. Pvz, kad ir cipciuko buvo grynai vyniotinio recetėlis mirksiukas.gif http://www.supermama...?...89473&st=96 (sokolada glaima pakeist miltais)
Sekmes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2010 01 29, 11:45)
Žinai, aš pagal ši nedariau vyniotiniams. Bet man čia viena mergaičiukė paraše, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai miltų ir 4 cukraus,trynius su cukrum išplak, tada miltai ir galia baltimus išplaktus. Ir masę aš ant kepimo popieriaus pilu ir iškepus greitai nulupu ir suvynioju į rankšluostuką, super gaunasi.
Bet  g.gif  gal ir su šiuo pavyktų, nešovė pamėginti dar  blush2.gif

QUOTE(Domi95 @ 2010 02 02, 13:00)
Na šitas receptas, nemanau, kad tiks viniotiniui, nes jis yra gan kietas, su daug miltų ir daug cukraus.. Todėl sukant lužinės. Rekuomenduočiau daryti, pagal kitokį receptą. Pvz, kad ir cipciuko buvo grynai vyniotinio recetėlis  mirksiukas.gif http://www.supermama...?...89473&st=96  (sokolada glaima pakeist miltais)
Sekmes  cool.gif

aciu mergaites 4u.gif gerai, kad pasidomejau pries darant, o tai jau buciau sukus paprasta biskvita.. net i galva nesove, kad yra atskiras doh.gif
Atsakyti