
QUOTE(Reduke27 @ 2011 03 01, 18:10)
t.y. iš pRadŽiŲ kepti mažesnėje temp, na, pirmas 15-20 min. paskui pabaigti recepte nurodytoje temp.

QUOTE(Reduke27 @ 2011 02 28, 13:21)
Sveikos kepejeles! Keliu as savo biksvita, gal zinoves gali padeti, kodel man taip iskepa? Daznai taip gaunasi
Neiskyla kazkaip
Cia torto snikers biskvitas...


pas mane ir toks gaunasi biskvitas plonas





Pabandykite išsikepti šį biskvitą,
Paprastas biskvitas
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus (aš dedu mažiau)
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Baltymus išplakti su cukrumi iki standžios masės, po to po vieną dėti trynius ir išmaišyti iki vientisos masės. Tada sudėti miltus sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais ir atsargiai išmaišyti.
Kepti 170 C apie 30-40 min.(priklauso nuo orkaitės)

Nuotraukoje, iškepto biskvito diametras 22 cm, aukštis 5 cm, svoris 0,43 kg,
aš jį perpjoviau į 5 lakštelius. Geriausia pjaustosi pastovėjęs t.y. iškeptas iš vakaro. Pakeiskite paprastą cukrų ruduoju ar karameliniu,turėsite švelnaus skonio karamelinį biskvitą.
Biskvitas iškepa beveik be kuprelės.
Paprastas biskvitas
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus (aš dedu mažiau)
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Baltymus išplakti su cukrumi iki standžios masės, po to po vieną dėti trynius ir išmaišyti iki vientisos masės. Tada sudėti miltus sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais ir atsargiai išmaišyti.
Kepti 170 C apie 30-40 min.(priklauso nuo orkaitės)

Nuotraukoje, iškepto biskvito diametras 22 cm, aukštis 5 cm, svoris 0,43 kg,
aš jį perpjoviau į 5 lakštelius. Geriausia pjaustosi pastovėjęs t.y. iškeptas iš vakaro. Pakeiskite paprastą cukrų ruduoju ar karameliniu,turėsite švelnaus skonio karamelinį biskvitą.
Biskvitas iškepa beveik be kuprelės.
QUOTE(likta @ 2011 03 09, 14:36)
Pabandykite išsikepti šį biskvitą,
Paprastas biskvitas
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus (aš dedu mažiau)
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Baltymus išplakti su cukrumi iki standžios masės, po to po vieną dėti trynius ir išmaišyti iki vientisos masės. Tada sudėti miltus sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais ir atsargiai išmaišyti.
Kepti 170 C apie 30-40 min.(priklauso nuo orkaitės)
Nuotraukoje, iškepto biskvito diametras 22 cm, aukštis 5 cm, svoris 0,43 kg,
aš jį perpjoviau į 5 lakštelius. Geriausia pjaustosi pastovėjęs t.y. iškeptas iš vakaro. Pakeiskite paprastą cukrų ruduoju ar karameliniu,turėsite švelnaus skonio karamelinį biskvitą.
Biskvitas iškepa beveik be kuprelės.
Paprastas biskvitas
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus (aš dedu mažiau)
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Baltymus išplakti su cukrumi iki standžios masės, po to po vieną dėti trynius ir išmaišyti iki vientisos masės. Tada sudėti miltus sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais ir atsargiai išmaišyti.
Kepti 170 C apie 30-40 min.(priklauso nuo orkaitės)
Nuotraukoje, iškepto biskvito diametras 22 cm, aukštis 5 cm, svoris 0,43 kg,
aš jį perpjoviau į 5 lakštelius. Geriausia pjaustosi pastovėjęs t.y. iškeptas iš vakaro. Pakeiskite paprastą cukrų ruduoju ar karameliniu,turėsite švelnaus skonio karamelinį biskvitą.
Biskvitas iškepa beveik be kuprelės.
gavosi



QUOTE
Latimerija.,2011 03 09, 19:27
gavosi
labai aciu uz receptuka. tik cukraus manau ir puses stiklines pakaktu (na bent jau man) iskilo grazei. tik truputi pasmego, bet gal del to kad kelis kart praveriau orkaite
na kadangi mano forma didesne tai man tik 3 lakstai gavosi, bet manau pakaks. begu dabar ieskoti pertepimui receptelio. jau kelios dienos kaip tiramisu torciuko noriu
sekmes visoms kepejelems
gavosi



Smagu, kad gavosi, kitą kartą bent 30 min. net nėra ką žiūrėti, biskvitai jautrūs temperatūros pokyčiams, o pjaustyti geriausia iškeptą iš vakaro, jis subręsta ir manau būtumėte be problemų perpjovusi į 4 lakštelius.
QUOTE(likta @ 2011 03 09, 14:36)
Pabandykite išsikepti šį biskvitą,
Paprastas biskvitas
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus (aš dedu mažiau)
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Baltymus išplakti su cukrumi iki standžios masės, po to po vieną dėti trynius ir išmaišyti iki vientisos masės. Tada sudėti miltus sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais ir atsargiai išmaišyti.
Kepti 170 C apie 30-40 min.(priklauso nuo orkaitės)
Nuotraukoje, iškepto biskvito diametras 22 cm, aukštis 5 cm, svoris 0,43 kg,
aš jį perpjoviau į 5 lakštelius. Geriausia pjaustosi pastovėjęs t.y. iškeptas iš vakaro. Pakeiskite paprastą cukrų ruduoju ar karameliniu,turėsite švelnaus skonio karamelinį biskvitą.
Biskvitas iškepa beveik be kuprelės.
Paprastas biskvitas
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus (aš dedu mažiau)
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Baltymus išplakti su cukrumi iki standžios masės, po to po vieną dėti trynius ir išmaišyti iki vientisos masės. Tada sudėti miltus sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais ir atsargiai išmaišyti.
Kepti 170 C apie 30-40 min.(priklauso nuo orkaitės)
Nuotraukoje, iškepto biskvito diametras 22 cm, aukštis 5 cm, svoris 0,43 kg,
aš jį perpjoviau į 5 lakštelius. Geriausia pjaustosi pastovėjęs t.y. iškeptas iš vakaro. Pakeiskite paprastą cukrų ruduoju ar karameliniu,turėsite švelnaus skonio karamelinį biskvitą.
Biskvitas iškepa beveik be kuprelės.
o sakykit stiklinė kiek ml, jei ta rusiška tai atrodo 200 ml, nes neturiu tokios

Stiklinė 250 ml
QUOTE(Latimerija. @ 2011 03 09, 12:26)
pas mane ir toks gaunasi biskvitas plonas
kazkaip neiskyla jis man. sakau gal per karsta jam ten toj orkaitej? darau is 4 kiausiniu. ir siaip kazkoks labiau i meduoli si karta panasus gavosi. gal cukraus per dauk dejau? kaip manot? dariau pagal kazkoki nusirasyta recepta 4 kiausiniai, 4 saukstai su mazu kaupu miltu ir 4 saukstai su kaupu cukraus. labai noriu issikepti torciuka
ir niekaip tas biskvitas neiseina
vakar klausinejau pas drauge kuri tortus kepa tai ji man nieko konkreciai nepasake, o paskui isvis kazkur dingo
matomai nenori savo paslapciu isduoti
todel kreipiuosi pagalbos pas jus. aciu uz atsakymus ir patarimus





Pas mane Snikerso kiek kepiau, tai visada tokie patys irgi buvo. Jau net demesio nebekreipiu, nupjaunu kepure ir panaudoju kaip biskvito laksta, tik krastuose kremo buna daugiau.
QUOTE(likta @ 2011 03 09, 15:36)
Pabandykite išsikepti šį biskvitą,
Paprastas biskvitas
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus (aš dedu mažiau)
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Baltymus išplakti su cukrumi iki standžios masės, po to po vieną dėti trynius ir išmaišyti iki vientisos masės. Tada sudėti miltus sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais ir atsargiai išmaišyti.
Kepti 170 C apie 30-40 min.(priklauso nuo orkaitės)
Nuotraukoje, iškepto biskvito diametras 22 cm, aukštis 5 cm, svoris 0,43 kg,
aš jį perpjoviau į 5 lakštelius. Geriausia pjaustosi pastovėjęs t.y. iškeptas iš vakaro. Pakeiskite paprastą cukrų ruduoju ar karameliniu,turėsite švelnaus skonio karamelinį biskvitą.
Biskvitas iškepa beveik be kuprelės.
Paprastas biskvitas
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus (aš dedu mažiau)
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės krakmolo
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Baltymus išplakti su cukrumi iki standžios masės, po to po vieną dėti trynius ir išmaišyti iki vientisos masės. Tada sudėti miltus sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais ir atsargiai išmaišyti.
Kepti 170 C apie 30-40 min.(priklauso nuo orkaitės)
Nuotraukoje, iškepto biskvito diametras 22 cm, aukštis 5 cm, svoris 0,43 kg,
aš jį perpjoviau į 5 lakštelius. Geriausia pjaustosi pastovėjęs t.y. iškeptas iš vakaro. Pakeiskite paprastą cukrų ruduoju ar karameliniu,turėsite švelnaus skonio karamelinį biskvitą.
Biskvitas iškepa beveik be kuprelės.
gera vakara,
nu man sitas sakinys kazkaip nepatinka sakyciau-arba as neismanele ir iskart reikejo susiprotet kad su cukrum vargu ar issiplaks iki standziu putu baltymai arba nezinau, turejau nuojauta pries plakant kad reikia pirmiau isplakt baltymus o tik tada deti cukru , nes gavosi ne putu mase o kremo mase, deja, tai dabar ne nezinau ar kas bepavyks man is to biskvito , dakuriau ekspromtu ,kad reikia deti dar papildomai puse saukstelio kep milteliu ir atskirai isplakiau be cukraus iki standziu putu papildomai du baltymus.
prasom mane pataisyt ,jei as klystu kad su cukrum nesiplaka baltymai, arba pataisykit savaji recepta ,kad ateja zalios tortu kepejos nepasimautu kaip as

tai va jau galiu ir rezultata parasyt- iskilo tik dvigubai
, kagi ,bandysim tobulesnio recepto ieskot
