Įkraunama...
Įkraunama...

Biskvitas

QUOTE(Domi95 @ 2009 05 02, 07:05)
Inočkai turiu klausimei. O kai purtai ir kratai ta biskvitą jis nesukrenta?? Nes juk ir miltomai specialai iš lėto įmaišomi, kad biskvitas nesukristu>?

tai daug gi nekratai... as irgi jau baigiu patvirtinti taisykle, kad kelis kart stukletelejus forma su tesla i stala, jis gaunasi be "pilvo"... as dazniausiai is sirdies stukleliu i stala ir pora kart i sonus kresteliu - niekada nesukrenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 02 gegužės 2009 - 09:37
Domi95,
MAMICY jau atsake biggrin.gif
Atsakyti
Teks kada, pabandyti surizikuoti, tikriuosi nesugadinsiu biskvito 4u.gif
Atsakyti
Vat vat, buvau isgirta geriausios mano kritikės Mamos smile.gif
Issikepusi šį biskvitą (Domi95) pasirinkau jogurto pertepimą, dejau daug daug vaisių ir zėlės gabaliukų. Biskvitą sulaiciau truputi pasaldintomis citrinos sultimis, liux , gavosi gaivus ir biskvitas toks tirpstantis burnoje thumbup.gif
Ačių už puiku receptuką 4u.gif
Atsakyti
Labai , labai prasom, labai dziugu, kad patiko ir buvo skanu smile.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 04 24, 20:46)
Sveikos kepejos~! biggrin.gif

Noreciau pristatyti mano mociutes firmini biskvito recepta!

Pats geriausias biskvitas prasom issitikinti pacioms:

user posted image

user posted image

Biskvitas lb skanus.BETO KAI DARAU PAGAL KITUS RECEPTUS BISKVITAS ISKEPES VISADA SUSILEIDZIA PER PUSE, o sis DIDELIS, standus, lengvai pjaustomas ir be galo skanus,  bigsmile.gif

SKIRTA 28cm kepimo skardai.

Mums reikes:

10 kiausiniu.
375 gr miltų(tris stiklines po 275ml )
450 gr cukraus(dvi stiklines po 275ml)

Plakame:

1.Kiaušinius išplakame su cukrumu, pokol mase pabaltes ir padides mazdaug 3 kartus, plakame apie 15 min didziausiu greičiu.
2. Nustatome orkaite iki 175C. 1h 10 min.
3. Miltus per sieteli sijojame į plakinį ir IŠLĖTO maišome mediniu šaukštu, pokol išsijosime visus miltus, tada dar 10 min maišome, kad išsimaišyti visi miltai ir neliktu miltų gumulėlių. Kartoju VISKA DAROME IŠ LĖTO.
4. Kai išmaišome supilame i froma kurios dugna išklojome kepimo popieriumi(šonu niekuo nereikia tepti).
5. Kepame kažkur 45 min, ar iškepes patikriname mediniu pagaliuku, tešla prie jos turi nelipti.

Išsšimama, kraštus su peiliu pravažiuojame ir išimame iš formos. Atvėsiname ir galima sutepti ir papuošti!

LABAI SKANUS BISKVITAS  thumbup.gif

O kokios rusies miltus dedate,paprastus ar EXTRA?
Atsakyti
Siaip dedu auksciausios rusios kvietinius malsenos, ar kitokius, bet ir su ekstra gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 05 02, 10:33)
tai daug gi nekratai... as irgi jau baigiu patvirtinti taisykle, kad kelis kart stukletelejus forma su tesla i stala, jis gaunasi be "pilvo"... as dazniausiai is sirdies stukleliu i stala ir pora kart i sonus kresteliu - niekada nesukrenta

Kiek esu skaičiusi knygose, tai su biskvitu reikia elgtis kaip su kūdikiu ir stengtis net netyčia nekrestelti, net uždarant orkaitės dureles atsargiai. Nes taip gali jis sukristi, jei yra dedama mažiau miltų ir cukraus ir jis yra gležnesnis. Taigi to tikrai nepatarčiau daryti-geriau iš lėto palyginti paviršių su mentele.
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2009 05 18, 18:45)
Kiek esu skaičiusi knygose, tai su biskvitu reikia elgtis kaip su kūdikiu ir stengtis net netyčia nekrestelti, net uždarant orkaitės dureles atsargiai. Nes taip gali jis sukristi, jei yra dedama mažiau miltų ir cukraus ir jis yra gležnesnis. Taigi to tikrai nepatarčiau daryti-geriau iš lėto palyginti paviršių su mentele.


Man niekada biskvitas nesukrenta, būna labai purus. schmoll.gif Čia du skirtingi dalykai: biskvitą krestelt formoj prieš kepant ir jo kepimo metu, arba kątik iš orkaitės ištrauktą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 04 24, 20:46)
Sveikos kepejos~! biggrin.gif

Noreciau pristatyti mano mociutes firmini biskvito recepta!

Pats geriausias biskvitas prasom issitikinti pacioms:

user posted image

user posted image

Biskvitas lb skanus.BETO KAI DARAU PAGAL KITUS RECEPTUS BISKVITAS ISKEPES VISADA SUSILEIDZIA PER PUSE, o sis DIDELIS, standus, lengvai pjaustomas ir be galo skanus,  bigsmile.gif

SKIRTA 28cm kepimo skardai.

Mums reikes:

10 kiausiniu.
375 gr miltų(tris stiklines po 275ml )
450 gr cukraus(dvi stiklines po 275ml)

Plakame:

1.Kiaušinius išplakame su cukrumu, pokol mase pabaltes ir padides mazdaug 3 kartus, plakame apie 15 min didziausiu greičiu.
2. Nustatome orkaite iki 175C. 1h 10 min.
3. Miltus per sieteli sijojame į plakinį ir IŠLĖTO maišome mediniu šaukštu, pokol išsijosime visus miltus, tada dar 10 min maišome, kad išsimaišyti visi miltai ir neliktu miltų gumulėlių. Kartoju VISKA DAROME IŠ LĖTO.
4. Kai išmaišome supilame i froma kurios dugna išklojome kepimo popieriumi(šonu niekuo nereikia tepti).
5. Kepame kažkur 45 min, ar iškepes patikriname mediniu pagaliuku, tešla prie jos turi nelipti.

Išsšimama, kraštus su peiliu pravažiuojame ir išimame iš formos. Atvėsiname ir galima sutepti ir papuošti!

LABAI SKANUS BISKVITAS  thumbup.gif



sveikutes,
vakar kepiau si biskvita, pertepiau plakta grietinele su varske ir jogurtu, pati biskvita sulaisciau, tai zinokit skanesnio nesu valgiusi, kas ragavo sake, kad nerealus ir prase recepto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lb dziugu, kad patiko laugh.gif
Atsakyti
Domi95,

Atleiskit už klausimą, o kaip ten su tomis kepimo temperatūromis?
Ar aš teisingai supratau, jog reikia dėti kepimo skardą su tešlą i jau įkaitusią orkaitę? g.gif
Gal galite paaiškinti? dėkoju 4u.gif
Atsakyti