Sveikos kepejos~!
Noreciau pristatyti mano mociutes firmini biskvito recepta!
Pats geriausias biskvitas prasom issitikinti pacioms:
Biskvitas lb skanus.BETO KAI DARAU PAGAL KITUS RECEPTUS BISKVITAS ISKEPES VISADA SUSILEIDZIA PER PUSE, o sis DIDELIS, standus, lengvai pjaustomas ir be galo skanus,
SKIRTA 28cm kepimo skardai.
Mums reikes:
10 kiausiniu.
375 gr miltų(tris stiklines po 275ml )
450 gr cukraus(dvi stiklines po 275ml)
Plakame:
1.Kiaušinius išplakame su cukrumu, pokol mase pabaltes ir padides mazdaug 3 kartus, plakame apie 15 min didziausiu greičiu.
2. Nustatome orkaite iki 175C. 1h 10 min.
3. Miltus per sieteli sijojame į plakinį ir IŠLĖTO maišome mediniu šaukštu, pokol išsijosime visus miltus, tada dar 10 min maišome, kad išsimaišyti visi miltai ir neliktu miltų gumulėlių. Kartoju VISKA DAROME IŠ LĖTO.
4. Kai išmaišome supilame i froma kurios dugna išklojome kepimo popieriumi(šonu niekuo nereikia tepti).
5. Kepame kažkur 45 min, ar iškepes patikriname mediniu pagaliuku, tešla prie jos turi nelipti.
Išsšimama, kraštus su peiliu pravažiuojame ir išimame iš formos. Atvėsiname ir galima sutepti ir papuošti!
LABAI SKANUS BISKVITAS
O kokios rusies miltus dedate,paprastus ar EXTRA?