Įkraunama...
Įkraunama...

Vardą išrinkau kol laukiausi,

Apklausa: Ar vaikui gimus jam davėte tą vardą, kurį išrinkote jo besilaukdamos? (437 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
dukrytes vardas buvo aiskus dar net kai nesilaukiau 4u.gif kai gime mazoji - nekilo jokiu abejoniu del sito vardo is vis 4u.gif
Atsakyti
Pirmosios dukrytes varda buvau sugalvojusi dar iki nestumo, o kadangi patiko ir vyrui, tai net nekilo klausimas kaip pavadint rolleyes.gif i, antrajai irgi buvau sugalvojusi dar iki nestumo, bet kadangi vyras buvo grieztai pries, tai vidury nestumo teko pergalvoti. O kai pavadinom, tai suzinojom kad beveik atsinese savo varda, nes vardadienis diena pries gimtadieni bigsmile.gif
Atsakyti
vardelius isrinkom paskutini nestuke.gif menesi, tokius ir idejom... ax.gif
Atsakyti
savo bernui buvau parinkusi vardus, kurie ir dabar man visai grazus g.gif g.gif , taciau tik pagimdzius sove i galva visai kitaip pavadinti sunu. doh.gif todel vietoj Pauliaus uzaugo Zygimantas.
Atsakyti
QUOTE(neresap @ 2009 02 15, 18:06)
vardelius isrinkom paskutini  nestuke.gif menesi, tokius ir idejom...  ax.gif

Kur įdėjot? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neresap @ 2009 02 15, 18:06)
vardelius isrinkom paskutini  nestuke.gif menesi, tokius ir idejom...  ax.gif

Kur įdėjot? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
varda isrinkom kai dar nestuke.gif ir net nekilo mintis apie kita varda.
Atsakyti
Dar buvau studente, bet jau zinojau, jeigu turesiu kada nors sunu, bus Kristupas. Tai vat taip ir turiu dabar savo Kristupa jau 7,5 meteliu rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkaip visada turejau nuojauta, kad bus berniukas.. todel kai nestumo testas parode 2 juosteles is karto mintyse zinojau - bus Domas. Ir taip gyvenau, kol nesuzinojau, kad laukiuosi mergaites lotuliukas.gif o tada ir prasidejo didieji rinkimai, nes pasirodo, kad su vyru nuomones siuo klausimu visiskai nesutampa doh.gif turiu kelis variantus as - kelis vyras ir kai gims musu uogyte, tada jau ir bandysim galutinai apsispresti ax.gif
Atsakyti
as irgi isrinkau kai buvau nescia,vyrui patiko ir ir vaikiukui labai "prilipo" iskart vos gimus wub.gif
Atsakyti
dar laukiantis nestuke.gif su vyru nusprendem kad jei berniukas bus domas , jei mergaite deima tai savaite pries gimima suzinojom kad mergaite tai vardas ir liko deima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2009 02 24, 12:39)
Kazkaip visada turejau nuojauta, kad bus berniukas.. todel kai nestumo testas parode 2 juosteles is karto mintyse zinojau - bus Domas. Ir taip gyvenau, kol nesuzinojau, kad laukiuosi mergaites  lotuliukas.gif  o tada ir prasidejo didieji rinkimai, nes pasirodo, kad su vyru nuomones siuo klausimu visiskai nesutampa  doh.gif  turiu kelis variantus as - kelis vyras ir kai gims musu uogyte, tada jau ir bandysim galutinai apsispresti  ax.gif

biggrin.gif Vadinkit Doma ax.gif

Mums panašiai gavosi. Turėjom sugalvoję keletą vardų berniukui ir mergaitei. Vienas iš berniuko vardų buvo Bernardas. Pilvinukas ilgai slapstėsi nuo echoskopo, bet juokais pradėjom jį vadinti Bernardu, pirkti drabužėlius su meškiukais (vardo reikšmė iš senovės germanų - stiprus kaip lokys). Po to pradėjau galvoti, kad Bernarda - gražus vardas ir mergaitei. Tad dar nežinodama, kas gims, žinojau vardą - tik su S gale arba be ax.gif
Atsakyti