dukrytes vardas buvo aiskus dar net kai nesilaukiau
kai gime mazoji - nekilo jokiu abejoniu del sito vardo is vis
Pirmosios dukrytes varda buvau sugalvojusi dar iki nestumo, o kadangi patiko ir vyrui, tai net nekilo klausimas kaip pavadint
i, antrajai irgi buvau sugalvojusi dar iki nestumo, bet kadangi vyras buvo grieztai pries, tai vidury nestumo teko pergalvoti. O kai pavadinom, tai suzinojom kad beveik atsinese savo varda, nes vardadienis diena pries gimtadieni
vardelius isrinkom paskutini
menesi, tokius ir idejom...
savo bernui buvau parinkusi vardus, kurie ir dabar man visai grazus
, taciau tik pagimdzius sove i galva visai kitaip pavadinti sunu.
todel vietoj Pauliaus uzaugo Zygimantas.
QUOTE(neresap @ 2009 02 15, 18:06)
Kur įdėjot?
QUOTE(neresap @ 2009 02 15, 18:06)
Kur įdėjot?
varda isrinkom kai dar
ir net nekilo mintis apie kita varda.
Dar buvau studente, bet jau zinojau, jeigu turesiu kada nors sunu, bus Kristupas. Tai vat taip ir turiu dabar savo Kristupa jau 7,5 meteliu
Kazkaip visada turejau nuojauta, kad bus berniukas.. todel kai nestumo testas parode 2 juosteles is karto mintyse zinojau - bus Domas. Ir taip gyvenau, kol nesuzinojau, kad laukiuosi mergaites
o tada ir prasidejo didieji rinkimai, nes pasirodo, kad su vyru nuomones siuo klausimu visiskai nesutampa
turiu kelis variantus as - kelis vyras ir kai gims musu uogyte, tada jau ir bandysim galutinai apsispresti
as irgi isrinkau kai buvau nescia,vyrui patiko ir ir vaikiukui labai "prilipo" iskart vos gimus
dar laukiantis
su vyru nusprendem kad jei berniukas bus domas , jei mergaite deima tai savaite pries gimima suzinojom kad mergaite tai vardas ir liko deima
QUOTE(sticho @ 2009 02 24, 12:39)
Kazkaip visada turejau nuojauta, kad bus berniukas.. todel kai nestumo testas parode 2 juosteles is karto mintyse zinojau - bus Domas. Ir taip gyvenau, kol nesuzinojau, kad laukiuosi mergaites
o tada ir prasidejo didieji rinkimai, nes pasirodo, kad su vyru nuomones siuo klausimu visiskai nesutampa
turiu kelis variantus as - kelis vyras ir kai gims musu uogyte, tada jau ir bandysim galutinai apsispresti 
Mums panašiai gavosi. Turėjom sugalvoję keletą vardų berniukui ir mergaitei. Vienas iš berniuko vardų buvo Bernardas. Pilvinukas ilgai slapstėsi nuo echoskopo, bet juokais pradėjom jį vadinti Bernardu, pirkti drabužėlius su meškiukais (vardo reikšmė iš senovės germanų - stiprus kaip lokys). Po to pradėjau galvoti, kad Bernarda - gražus vardas ir mergaitei. Tad dar nežinodama, kas gims, žinojau vardą - tik su S gale arba be