as tai savo mazyliui vardeli sugalvojau dar budama
juo jam gimus ir pavadinome
beje jau antras lelius (kuris dar tik musu mintyse) irgi turi vardeli
savo leliukui varda dar sugalvojau budama
gimus taip ir pavadinome
Pamačiusi vaikutį, supratau, kad sugalvotasis vardas netinka
Balsavau uz sita varianta.
Ne vienas turetas "nelipo". Ir niekada nebuciau pagalvojus, kad pavadinsiu mazyle Vaiva. Bet ziurint i ja - niekas kitas labiau netiko, tik Vaivute
Na tevas norejo Deidres, - buvo tarp rinktu. Tai kad nesipest pavadinom abiem. Daugiausiai vadinam Deidrute. As daugiau is ipratimo, - vis tiek labiau ji man Vaivute.
Ne vienas turetas "nelipo". Ir niekada nebuciau pagalvojus, kad pavadinsiu mazyle Vaiva. Bet ziurint i ja - niekas kitas labiau netiko, tik Vaivute
kai buvau
ieskojau vardo ir berniukui ir mergaitei, kai suzinojau kad laukiuos mergytes tada ieskojau vien mergaitisko vardo, koki issirinkau taip ir gimus dukrytei pavadinom, vardas GODA
Mergaitei varda isrinkom labai lengvai, gal 4 nestumo menesi. Su berniuku dvejojom. Bet viskas issisprende, kai gime mergaite. Abejoniu jokiu nekilo.
as savo vaikui varda sugalvojau budama 10metu
tada lele pavadinau tuo vardu
ir kai gime sunus,toki varda su vyru ir davem,per tiek metu jis man net nepabodo, o ir grazesnio nesugalvojau
Manau, kad besilaukiančios mamos rinkdamos vardus, telepatiškai jaučia, kad tas vardelis taip ir prilips prie vaikučio.
Mums irgi taip buvo, kokius išrinkom, tokius ir davėm. Ir atrodo, kad kitokiais net negalėtumėm pavadinti
Mums irgi taip buvo, kokius išrinkom, tokius ir davėm. Ir atrodo, kad kitokiais net negalėtumėm pavadinti
Žinojau, kaip norėčiau pavadinti savo sūnų dar tada, kai net neplanavau nei santuokos, nei vaikų. Nuo to laiko praėjo bemaž penkeri metai. Kai gimė sūnus, tai net klausimas nekilo, kokį varduką duoti, tuo labiau, kad ir MB vardas Vytenis laaabai patiko
O mergytės vardukas "prilipo" likus gal pusmečiui iki
Bet kol kas tas vardelis laukia savo eilės...
O mergytės vardukas "prilipo" likus gal pusmečiui iki
As irgi vaikeliui varda sugalvojau dar budama nescia. Per gimdyma visa laika mintyse kartojau ta varda. Taigi, jis gime su tuo varduku
.
Nestumas buvo vos poros menesiu, o varda jau buvom isrinke
tikejomes mergytes, tai berniuku vardu ne vieno neturejom
Kai laukiausi pirmojo - varda buvau isrinkus nuo pirmu nestumo dienu
Kai laukiausi antrojo - mergaitei gan greit sugalvojau - o berniukui ne. Kai suzinojom, kad bus berniukas - ilgai ieskojau tinkamo varduko - zodyna isvarciau ilgai skersai, pamegau si skyreli, bet nei vienas vardelis netiko (tiksliau tiko man - bet mano MB nei vienas...)
Gimus suneliai irgi nenusvito vardelis jam ant kaktos.....Bunant dar ligonineje vel paprasiau zodyno - ir vel nieko - net ziurint i sunaus veiduka - niekas nelipo - o kas lipo netiko MB
ir tik po kokios savaites atradom varduka kuris tiko mums visiems trims - ir man ir MB ir sunui
Kai laukiausi antrojo - mergaitei gan greit sugalvojau - o berniukui ne. Kai suzinojom, kad bus berniukas - ilgai ieskojau tinkamo varduko - zodyna isvarciau ilgai skersai, pamegau si skyreli, bet nei vienas vardelis netiko (tiksliau tiko man - bet mano MB nei vienas...)
Gimus suneliai irgi nenusvito vardelis jam ant kaktos.....Bunant dar ligonineje vel paprasiau zodyno - ir vel nieko - net ziurint i sunaus veiduka - niekas nelipo - o kas lipo netiko MB
ir tik po kokios savaites atradom varduka kuris tiko mums visiems trims - ir man ir MB ir sunui