Įkraunama...
Įkraunama...

Vardą išrinkau kol laukiausi,

Apklausa: Ar vaikui gimus jam davėte tą vardą, kurį išrinkote jo besilaukdamos? (437 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as tai savo mazyliui vardeli sugalvojau dar budama nestuke.gif juo jam gimus ir pavadinome mirksiukas.gif beje jau antras lelius (kuris dar tik musu mintyse) irgi turi vardeli blush2.gif
Atsakyti
savo leliukui varda dar sugalvojau budama nestuke.gif gimus taip ir pavadinome
Atsakyti
Pamačiusi vaikutį, supratau, kad sugalvotasis vardas netinka ax.gif Balsavau uz sita varianta.

Ne vienas turetas "nelipo". Ir niekada nebuciau pagalvojus, kad pavadinsiu mazyle Vaiva. Bet ziurint i ja - niekas kitas labiau netiko, tik Vaivute smile.gif Na tevas norejo Deidres, - buvo tarp rinktu. Tai kad nesipest pavadinom abiem. Daugiausiai vadinam Deidrute. As daugiau is ipratimo, - vis tiek labiau ji man Vaivute.
Atsakyti
kai buvau nestuke.gif ieskojau vardo ir berniukui ir mergaitei, kai suzinojau kad laukiuos mergytes tada ieskojau vien mergaitisko vardo, koki issirinkau taip ir gimus dukrytei pavadinom, vardas GODA thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitei varda isrinkom labai lengvai, gal 4 nestumo menesi. Su berniuku dvejojom. Bet viskas issisprende, kai gime mergaite. Abejoniu jokiu nekilo. 4u.gif
Atsakyti
as savo vaikui varda sugalvojau budama 10metu smile.gif tada lele pavadinau tuo vardu biggrin.gif ir kai gime sunus,toki varda su vyru ir davem,per tiek metu jis man net nepabodo, o ir grazesnio nesugalvojau bigsmile.gif
Atsakyti
Manau, kad besilaukiančios mamos rinkdamos vardus, telepatiškai jaučia, kad tas vardelis taip ir prilips prie vaikučio.
Mums irgi taip buvo, kokius išrinkom, tokius ir davėm. Ir atrodo, kad kitokiais net negalėtumėm pavadinti thumbup.gif
Atsakyti
su mb esam sugalvoje vardukus, jis mergytei, as berniukui, dar nezinom ko laukiam, bet manau, kad taip ir pavadinsim cool.gif
Atsakyti
Žinojau, kaip norėčiau pavadinti savo sūnų dar tada, kai net neplanavau nei santuokos, nei vaikų. Nuo to laiko praėjo bemaž penkeri metai. Kai gimė sūnus, tai net klausimas nekilo, kokį varduką duoti, tuo labiau, kad ir MB vardas Vytenis laaabai patiko wub.gif
O mergytės vardukas "prilipo" likus gal pusmečiui iki nestuke.gif Bet kol kas tas vardelis laukia savo eilės...
Atsakyti
As irgi vaikeliui varda sugalvojau dar budama nescia. Per gimdyma visa laika mintyse kartojau ta varda. Taigi, jis gime su tuo varduku wub.gif .
Atsakyti
Nestumas buvo vos poros menesiu, o varda jau buvom isrinke smile.gif tikejomes mergytes, tai berniuku vardu ne vieno neturejom rolleyes.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmojo - varda buvau isrinkus nuo pirmu nestumo dienu
Kai laukiausi antrojo - mergaitei gan greit sugalvojau - o berniukui ne. Kai suzinojom, kad bus berniukas - ilgai ieskojau tinkamo varduko - zodyna isvarciau ilgai skersai, pamegau si skyreli, bet nei vienas vardelis netiko (tiksliau tiko man - bet mano MB nei vienas...)
Gimus suneliai irgi nenusvito vardelis jam ant kaktos.....Bunant dar ligonineje vel paprasiau zodyno - ir vel nieko - net ziurint i sunaus veiduka - niekas nelipo - o kas lipo netiko MB doh.gif doh.gif
ir tik po kokios savaites atradom varduka kuris tiko mums visiems trims - ir man ir MB ir sunui smile.gif
Atsakyti