Įkraunama...
Įkraunama...

Vardą išrinkau kol laukiausi,

Apklausa: Ar vaikui gimus jam davėte tą vardą, kurį išrinkote jo besilaukdamos? (437 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sūnui abu vardai išrinkti nėštumo metu netiko, nu nelipo tiesiog... Tai sugalvoti teko kitą... O dukrai pirma sugalvojom vardą ir tik tada apskritai ''gamybą'' pradėjom... Kaip gimė, jai šitas vardukas tiko tobulai.
Atsakyti
Nėštumo metu išrinkau sunučiui vardą. Ir nė minutėlės nesuabejojau wub.gif
Atsakyti
Atsakau į temos klausimą: Taip, vardas dukrytei užgimė mintyse dar besilaukiant. Tokiu ir vadiname.
Besilaukdama pirmagimio turėjau kelis variantus, bet tėtis pasiūlė geriausią variantą, kuris patiko ir man.
Atsakyti
Abiems vaikams vardus buvau sugalvojus dar net neplanuodama nestumo, zinojau koks bus dukters vardas, paskui po kazkiek metu (tarp vaiku beveik 10 metu skirtumas) zinojau, kad jei bus kada berniukas, jam duosiu toki tai varda, ir abu vaikai gavo siuos is anksto sumislytus vardus, sirdeleje nesiojuos ir trecia varda, tik nezinau ar planuosim trecia vaikeli, bet jei taip, tai vardelis jau yra vienas numatytas 4u.gif
Atsakyti
Man 26sav. laukeme berniuko, o varduka jau sugalvojom. Teko ilgai pagalvoti, nes vyruj vis nepatikdavo, bet pagaliau priejom bendra sprendima ax.gif Dabar jau ramu nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 06 15, 13:10)
Atsakau į temos klausimą: Taip, vardas dukrytei užgimė mintyse dar besilaukiant. Tokiu ir vadiname.
Besilaukdama pirmagimio turėjau kelis variantus, bet tėtis pasiūlė geriausią variantą, kuris patiko ir man.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas mus buvo ta pati situacija ax.gif
Atsakyti
vaikuciui varda butina isrinkti kai laukiates, jei nezinot kas tai mergaitiska ir berniukiska. vaikiukas privalo gimti su vardu. Nuo vardo priklauso likimas.
As visad norejau berniuko ir zinojau kaip pavadinsiu. o mergaitiska vardas net nelipo ir gime beriukelis 4u.gif mamos juk jaucia kas gims blush2.gif
Atsakyti
as ir daviau toki,koki sugalvojom dar vidury nestumo.vyras norejo,kad butu minimos varduves (pvz petrines,antanines ir pns) o as norejau trumpo ir svento.ir varda jonas netgi pamirsusi buvau.ir paskui kazkaip i galva atejo tokia mintis,netgi rimuota.jeigu mergyte,tai elenyte.jeigu berniukas,tai jonukas smile.gif ir viskas.iskarto prilipo tas vardas ir kai gime net nesudvejojom.ir jau labai labai jam tinka tas vardas
Atsakyti
ne, nes pamačiusi vaikutį, supratau, kad sugalvotasis vardas netinka 4u.gif
Atsakyti
zinojau net dar kai nesilaukiau varda mergaitei, ir jis kuo puikiausiai tiko kai gime dukryte smile.gif wub.gif
Atsakyti
abiejų vaikų vardai buvo sugalvoti, kol laukiausi.
Atsakyti
Vienam is dvynuku vardas buvo parinktas,o kitam labai ilgai teko rinkti smile.gif
Atsakyti