Įkraunama...
Įkraunama...

Vardą išrinkau kol laukiausi,

Apklausa: Ar vaikui gimus jam davėte tą vardą, kurį išrinkote jo besilaukdamos? (437 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
niestumo metu ilgau abejojau,bet apsistojau ties Paulium.Vyras nelabai norejo to vardo,bet kai pagimdziau negalejau niekaip kitaip savo suneli vadint nei Pauliukas.Jam labai tiko.Taip ir pavadinom ir visi esam tuo patenkinti.Taigi pakrikstijom ir gavosi-Paulius-Jonas! 4u.gif
Atsakyti
Mes tai dar nebuvome nestuke.gif kai jau zinojome varda mergaitei (kurios beje mazdaug po 1,5m. susilaukeme) thumbup.gif
Atsakyti
išrinkau dar prieš pastojant, taip ir pavadinau, ir labai džiaugiuosi tongue.gif
Atsakyti
kazkada ,labai seniai, mazdaug pries 15 metu skaiciau knyga ir istrigo vienas vardas - Kamile.....visiems sakiau kad kai turesiu dukryte, jos bus toks vardas.....Pradejau lauktis ir staiga eme nebepatikti sis vardas....Tada kazkaip atejo i galva vardas Saule.....As pilvuka vadinau Saulute, tetukas - visu siaubui - Jonuku lotuliukas.gif (kazkodel visi net isiziodavo,kai tetukas pasakydavo,kad jei bus berniukas, bus Jonukas biggrin.gif )
Gime mergyte, pagulde ant pilvo ir abu su tetuku pagalvojom - visai ji ne Saulute.....
Tetukas palikes mus ligoninej, pats nuvaziavo i namus pavalgyti, gryzta, o as sakau - ar tau grazus vardas Rugile? Tetukas is pradziu pasimete, paskui nusijuoke ir sako, vaziuoju pas jus ir galvoju, kazin kaip - ar tau patiks jei pasiulysiu, kad dukrytes vardas butu Rugile drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nike: 15 rugsėjo 2006 - 12:30
Su sūnaus vardu buvo viskas aišku,kai į nėštumo pabaigą sugalvojau ir labai džiaugiuosi,kad tokį suteikėm,o vat su mažąja buvo daug diskusijų ir jos vardas atėjo kartu su jos gimimu... cool.gif
Atsakyti
as irgi jau buvau numacius 2 vardus,bet kai gime issirinkau viena . nes ta diena gaunasi ir vaikovardadienis. smile.gif
Atsakyti
Kažkodėl apklausa vienu asmeniu "sugalvojau", "išrinkau". Mes tai rinkom kartu ir davėm tą vardą, kurį iš anksto sugalvojom mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai buvau nestuke.gif abu rinkom vardus.Dar leliukams tupint pilve juos vadinom taip kaip kvieciam dabar. smile.gif
Atsakyti
Buvau isrinkus 2 skirtingai skambancius vardus ir sakiau, kai pagimdysiu, paziuresiu, kuris prie veido mano vaikeliui labiau tiks. Taigi, palikau ta, kuris tiko labiau wub.gif
Atsakyti
budama nescia 16 savaiciu su vyru iosrinkom berniukui varda ir tikiuosi nepakeisim - Arminas
Atsakyti
taip pavadinau, kaip buvau parinkus thumbup.gif
Atsakyti
Išrinkom nėštumo vidury du vardus - mergaitei ir berniukui. Kai sužinojom, kad turėsim sūnų, tai vyras visą likusį laiką sau panosėj kartodavo vardą + pavardė biggrin.gif - labai jam patiko skambesys ir pasirinkimas lotuliukas.gif . Tai tiek susigyvenom, kad nekilo jokių minčių, jog galim apsigalvoti mirksiukas.gif .
Atsakyti