niestumo metu ilgau abejojau,bet apsistojau ties Paulium.Vyras nelabai norejo to vardo,bet kai pagimdziau negalejau niekaip kitaip savo suneli vadint nei Pauliukas.Jam labai tiko.Taip ir pavadinom ir visi esam tuo patenkinti.Taigi pakrikstijom ir gavosi-Paulius-Jonas!

Mes tai dar nebuvome
kai jau zinojome varda mergaitei (kurios beje mazdaug po 1,5m. susilaukeme)

išrinkau dar prieš pastojant, taip ir pavadinau, ir labai džiaugiuosi

kazkada ,labai seniai, mazdaug pries 15 metu skaiciau knyga ir istrigo vienas vardas - Kamile.....visiems sakiau kad kai turesiu dukryte, jos bus toks vardas.....Pradejau lauktis ir staiga eme nebepatikti sis vardas....Tada kazkaip atejo i galva vardas Saule.....As pilvuka vadinau Saulute, tetukas - visu siaubui - Jonuku
(kazkodel visi net isiziodavo,kai tetukas pasakydavo,kad jei bus berniukas, bus Jonukas
)
Gime mergyte, pagulde ant pilvo ir abu su tetuku pagalvojom - visai ji ne Saulute.....
Tetukas palikes mus ligoninej, pats nuvaziavo i namus pavalgyti, gryzta, o as sakau - ar tau grazus vardas Rugile? Tetukas is pradziu pasimete, paskui nusijuoke ir sako, vaziuoju pas jus ir galvoju, kazin kaip - ar tau patiks jei pasiulysiu, kad dukrytes vardas butu Rugile

Gime mergyte, pagulde ant pilvo ir abu su tetuku pagalvojom - visai ji ne Saulute.....
Tetukas palikes mus ligoninej, pats nuvaziavo i namus pavalgyti, gryzta, o as sakau - ar tau grazus vardas Rugile? Tetukas is pradziu pasimete, paskui nusijuoke ir sako, vaziuoju pas jus ir galvoju, kazin kaip - ar tau patiks jei pasiulysiu, kad dukrytes vardas butu Rugile

Su sūnaus vardu buvo viskas aišku,kai į nėštumo pabaigą sugalvojau ir labai džiaugiuosi,kad tokį suteikėm,o vat su mažąja buvo daug diskusijų ir jos vardas atėjo kartu su jos gimimu...

as irgi jau buvau numacius 2 vardus,bet kai gime issirinkau viena . nes ta diena gaunasi ir vaikovardadienis.

Kažkodėl apklausa vienu asmeniu "sugalvojau", "išrinkau". Mes tai rinkom kartu ir davėm tą vardą, kurį iš anksto sugalvojom

Kai buvau
abu rinkom vardus.Dar leliukams tupint pilve juos vadinom taip kaip kvieciam dabar.

Buvau isrinkus 2 skirtingai skambancius vardus ir sakiau, kai pagimdysiu, paziuresiu, kuris prie veido mano vaikeliui labiau tiks. Taigi, palikau ta, kuris tiko labiau

taip pavadinau, kaip buvau parinkus