Įkraunama...
Įkraunama...

Vardą išrinkau kol laukiausi,

Apklausa: Ar vaikui gimus jam davėte tą vardą, kurį išrinkote jo besilaukdamos? (437 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Tik pradėjus lauktis išrinkom po vieną vardą mergaitei ir berniukui. Net keista, kad abiem su vyru tie vadai patiko. Tik 34 nėštumo savaitę sužinojom, kad laukiuosi berniuko. Gimus net nekilo minčių pavadinti kitaip, nes gimė per savo vardo dieną thumbup.gif Likimas mastau.gif
Tai dabar dar turim vardą mergaitei... ax.gif
Atsakyti
Kai laukiausi vyras nepasitaręs su manimi nusprendė, kad sūnų pavadins Jonuku, o man tas vardas nelabai patiko, tai aš iškart stojau piestu, kad jei bus mergaitė - vardą rinksiu aš. Gimė mergaitė, bet vyrui mano išrinktas vardas patiko. smile.gif
Atsakyti
Kai tik suzinojom, jog laukiames, puolem vartyti vardu knyga, ir uzkliuvo tas vardas... Iki gimimo kiek abejojom, bet kai ji gime, dar gimdykloj uzrasem ta pati... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
kai sužinojau kad laukiuosi, gyvenau ne LT ir buvau įsitikinusi, kad gims mergaitė.
bekeliaudama po šventas vietas ir iškodama stiprybės kalbėjau su pilvuku ir vadinau Amrita(gyvybės eleksyras) smile.gif

grižau...ir pasirodė, kad ten visai ne mergaitė.

buvo kilusi mintis, kad leliukas bus Amritas, bet susilaikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekaip negalejau sugalvoti vardo budama nestuke.gif Buvo keli variantai,bet kai gime prikibo kitas vardas ax.gif
Atsakyti
Kai buvau nestuke.gif ,visi turėjom po savo vardą;ir broliukas,ir tėtė,ir aš pati.Bet gražiausiai skambėjo vienas-mano išrinktas,o kai gimė net nekilo klausimų,būtent tą ir uždėjom thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai čia už savo mamą atsakiau, nes pati vaikelio dar kol kas neplanuoju turėti. Man vardas buvo išrinktas, kai penktą mėnesį į šį pasaulį buvau bekeliaujanti. Buvo išrinkti du vardeliai (mergaitei ir berniukui), nes per echoskopijas vis būdavau nusisukusi ir nepasirodydavau, kas iš tiesų esu biggrin.gif
Atsakyti
Dukrai buvo isrinkti 2 vardai ir 1 liko wub.gif

Sunui taip pat isrinkom 2,bet kai anyta pradejo sakyti 1 vardo mazybines formos-pavadinom kitu biggrin.gif .Jis irgi buvo jau isrinktas
Atsakyti
O aš savo mažiukei išrinkau vardą dar būdama 6 mėn nėščia, ir visiems pasakiau- daugelis stojosi piestu mat tas vardas buvo perdarytas iš tėtės vardo. Bet pasižiūrėjusi į vardų žinyną pamačiau, kad toks egzistuoja ir palikau tokį koks buvo. Nors dabar labai daug svetimų galvoja kad aš ištekėjau už italo ir man gimo sūnus doh.gif Pirmą kartą norėjosi atšauti kad pasižiūrėk į vardų žinyną juk trai moteriškas lietuviškas vardas, o jie pakeičia kirtį galūnę pakeičia į e (kažkaip link ė bet... vis teik e) ir gaunasi vyriškas itališkas vardas..niekad nesigailėjau kad daviau tokį vardą- mat jis jai tinka, bet vis pagalvoju- ar nebus sunku mano mažiukei?Gal vertėjo dėtui ilgesnįjį perdarytą vardą- bet tokiu atveju visi galvios kad mes rusai, nes tai gaunasi labiau rusiškas vardas g.gif .
Atsakyti
Pabalsavau kita tongue.gif Nes buvau išrinkus kelis variantus, o kai gimė galutinai apsisprendėm, kurie vardai iš tų atrinktų ir bus mūsų pupų 4u.gif Bet išrinkom būtent iš to sąrašo, kurį sudariau dar besilaukdama mirksiukas.gif
Atsakyti
Besilaukdama savo dukriukui buvau išrinkusi vardą Milda. Bet kai gimė...kažkaip netiko jai tas vardas, ir tiek. Teko sukti galvą kelias dienas, kol galiausiai davėm tokį koks yra dabar ax.gif . Ir nors kai buvau nestuke.gif buvau sudariusi sąrašą, tačiau tame sąraše galutinio varianto nebuvo blush2.gif . Su antru vardo rinkti turbūt irgi neskubėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Mano abi mergytės gimdamos jau turėjo vardus. 4u.gif
Atsakyti