Dar vaikeliui negimus turėjome vienintelį vardo variantą tinkantį ir mergaitei ir berniukui. Savo nuomonės nekeitėme ir iki šiol nesigailime. Dukra irgi patenkinta savo vardu ir net neįsivaizduoja, kad galėtų būti vadinama kitaip. Buvo įdomi istorija su mano pusbroliu - jam išrinko vardą Irmantas, tačiau tėvas nuėjęs užregistruot, užmiršo. Raštininkė pasiūlė duoti tėvo vardą, šis sutiko. Nežinau, ką galvoja kiti, bet mes su broliu dažnai pakalbame, kad antrasis variantas visai neatitinka žmogaus charakterio.
Vos tik istekejus jau zinojau kokie bus vaiku vardai.Su vyru nuomones sutapo.Pirmas vaikas gime po dvieju metu,o antras po vienuolikos santuokos metu.vardai buvo tie kurie buvo sugalvoti.Man ir dabar ji grazus:Danielius ir Dominykas

Aš kol laukiausi leliuką vadinau vardu, o kol gimė tai tas vardas ir prigijo

Aš irgi vardą išrinkau dar būdama nėščia. Gavosi labai idomiai. Tiesiog vyras vežė mane į darbą, o aš buvau užsigalvojusi... tiesiog savo mintyse pamačiau maža mergytę su skaryte ir kažkodėl pašaukiau Karolinos vardu (nors niekada apie tai nebuvau net galvojus ir neturiu pažystamų tuo vardu). Iškarto vyrui pasakiau ir vyrui labai patiko
. Per echoskopija pasakė, kad bus mergytė, taigi berniukui ir neteko sugalvoti. Likimas, matyt..........

koki varda isrinkau budama nescia, toki ir daviam, o be to as buvau kazkodel isitikinusi nuo pat nestumo pradzios, kad gims berniukas(nors echoskopijos nedare), todel mergaitisku vardu net negalvojau

Mes buvom sugalvoję vardą iš anksto, jį ir davėm savo kleckui

Dukrytei vardą jau buvau išrinkus kai dar toli iki vestuvių buvo o dar ir tėtis nebuvo išrinktas. o sūneliui vardą sugalvojau jau besilaukdama
Papildyta:
o kaži ar dabar duoda berniukams jonuko vardą/ kaip jis jums, nes aš tai įvairios reakcijos sulaukiu. O jis man gražiausias.
Papildyta:
o kaži ar dabar duoda berniukams jonuko vardą/ kaip jis jums, nes aš tai įvairios reakcijos sulaukiu. O jis man gražiausias.
davem toki, apie kuri net minciu nebuvo besilaukiant (Jovita) ir kuris tiesa sakant neatitinka pagrindiniu mano nuostatu, kurias buvau susigalvojusi vardui:
1. vardas turi buti trumpas, dviskiemenis (kaip matote 3 skiemenys...)
2. lietuviskas (kazkaip ne labai, kiek issiaiskinau, lotyniska kilme, reiskia jupiteri)
3. grazi mazybine forma... (tokios dar nesugalvojau, pats vardas man kazkaip mazybiskai ir svelniai skamba, kad net mazinti nereikia)
1. vardas turi buti trumpas, dviskiemenis (kaip matote 3 skiemenys...)
2. lietuviskas (kazkaip ne labai, kiek issiaiskinau, lotyniska kilme, reiskia jupiteri)
3. grazi mazybine forma... (tokios dar nesugalvojau, pats vardas man kazkaip mazybiskai ir svelniai skamba, kad net mazinti nereikia)
Turim sugalvoję vardą savo pirmagimiui. Bet...labaiusiai to ir bijau, kad gimus viskas apsivers ir to vardo net nebenorėsim girdėti. O gal ir mintyse jį labai nuvalkiosim

Visiškai nepasiteisino mūsų galvojimas, davėm vardą visai kitą
, likus mėnesiui iki gimdymo, kažkaip viskas apsivertė ir jau nebetiko tai ką sugalvojom, o vardą davėm po dienos gimus mažajai.

QUOTE(astisius @ 2006 09 03, 23:02)
Jei bus berniukas as irgi maciau pavadinti Jonuku, bet atsrado dar keletas variantu, tai kazkaip smegeneles susuko. Dabar net nebezinau, bijau kad negimtu berniukas, nes vardo nepasirinksiu