Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 49 tema*

Renaciuke, sveikinimai pasiekus Holivuda drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif lauksim vaizdiniu priemoniu bigsmile.gif

Emuk, turbut nereikejo moketi uz konsultacija uztai, kad tenai darysi ta pataisyma dantuko. irgi lauksim foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 12 16, 19:28)
thumbup.gif  o, ką, Natalija? biggrin.gif visada norisi bent šiek tiek  pigiau, kai kiti gauna iš viso pigiau grybo  biggrin.gif .

teisngai biggrin.gif as nebloga nuolaida gavau viduri gydymo ax.gif deretis nemegstu, bet kaip reklamoj: kai pasiulo gera tai ir imu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, man KOC'as sake, kad kraustosi gruodžio 27 d.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 12 17, 11:05)

4u.gif

Idomu kodel ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 12 17, 11:05)

4u.gif

arba pasivaideno arba snd vaziuojant uzmaciau, kad jau ten tustokos ju tos patalpos...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 17, 15:07)
arba pasivaideno arba snd vaziuojant uzmaciau, kad jau ten tustokos ju tos patalpos...

Kad ten nuleisti ruletai, kai vakar pravaziavau vakare smile.gif bet ir siaip kaip buvau vizite, tai jau spintas viska nese po truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 12 17, 10:05)

doh.gif bet ot keistuoliai - tarkim man paskyrė vizitą sausio mėn, bet nieko apie pasikeitimus nesakė: tai būčiau senu adresu ir važiavusi cool.gif wacko.gif Gerai, kas skaitom čia - susižinom viena iš kitų, bet juk ne visi KOC klientai čia dalyvauja rolleyes.gif

Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif šiandien važiuodama namo apžiūrėjau kur naujosios KOC patalpos, tai jos dabar pačiame savanorių gale, prie Lietuvos draudimo stiklinio pastato tokio, jau ir iškaba pakabinta informuojanti apie KOC veiklą tenai...Bet tai kaip beryšio, jau nebenueisi pėstute į vizitą verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintuska: 17 gruodžio 2011 - 15:39
QUOTE(ramintuska @ 2011 12 17, 16:38)
sveikos merginos 4u.gif  šiandien važiuodama namo apžiūrėjau kur naujosios KOC patalpos, tai jos dabar pačiame savanorių gale, prie Lietuvos draudimo stiklinio pastato tokio, jau ir iškaba pakabinta informuojanti apie KOC veiklą tenai...Bet tai kaip beryšio, jau nebenueisi pėstute į vizitą  verysad.gif

O tu kazkur salia KOC gyveni ? Man tai labai graziai tas pastatas atrodydavo, visad dar pro langus paziopsau pro sali eidama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 17, 17:06)
O tu kazkur salia KOC gyveni ? Man tai labai graziai tas pastatas atrodydavo, visad dar pro langus paziopsau pro sali eidama biggrin.gif

Nu istirko kaip dabar ten nusigauti reikes? bet aisku gal yra ir pliusu, pvz man ten sedet nusirengus laukiamajam kai uz nugaros iskart durys tai nesamone kazkokia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 17 gruodžio 2011 - 16:34
Mergaites sitos gydytojos Vilniuje klinika irgi pakeite adresa "Eugenija Bučinskienė, 8-610-11222, 8-686-69966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g. 6A" pataisykite pagrindiniame sarase, jie isikele i Olimpieciu g. 1A labai grazias patalpas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 12 17, 15:20)
doh.gif bet ot keistuoliai - tarkim man paskyrė vizitą sausio mėn, bet nieko apie pasikeitimus nesakė: tai būčiau senu adresu ir važiavusi  cool.gif wacko.gif Gerai, kas skaitom čia - susižinom viena iš kitų, bet juk ne visi KOC klientai čia dalyvauja rolleyes.gif

bet juk jie pranesa visada diena pries vizita,tai manau paskambine pasakytu kad jau naujoj vietoj smile.gif man kai apacia uzdejo gydytoja pasake kad jau kitas vizitas turbut bus naujoj vietoj,o pries kelias dienas paskambino pasake kad gyd atostogaus mano vizito metu ir perkelia keliom dienom veliau ir pasake kad bus jau naujoj vietoj smile.gif
Atsakyti