Įkraunama...
Įkraunama...

*Breketai, 49 tema*

thumbup.gif o, ką, Natalija? biggrin.gif visada norisi bent šiek tiek pigiau, kai kiti gauna iš viso pigiau grybo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 16, 18:52)
Taip operacija butinai reikalinga, tik iskilo klausimas pas kuri gydytoja... Pasiskaiciau apie Bojarska tai jis yra atlikes gan sudetingu operaciju...Bet Grybauskas profas butent ortognatinese operacijose..

O gali įmesti foto pažiūrėti savo dantų? Lyg kažkada buvai įmetus, bet nepamenu ar tikrai ten tavo dantukus prisimenu rolleyes.gif Ar matosi tas žandikaulio kreivumas paprastai akiai?
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 12 16, 16:02)
Buvau aš už mėnesio pasirodyt, tai liepė ateit vėl po 3 mėnesių smile.gif
Taip, man tvarkė viršutinius dantukus, bet pati odontologė man nuėmė vielą. Tik jau, kad uždėt, tai ėjau pas Damušienę 4u.gif

ir kiek kainavo kad vel priklijavo?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 12 16, 19:40)
O gali įmesti foto pažiūrėti savo dantų? Lyg kažkada buvai įmetus, bet nepamenu ar tikrai ten tavo dantukus prisimenu rolleyes.gif Ar matosi tas žandikaulio kreivumas paprastai akiai?

Avatare mano foto, o taip neturiu nes mano kompiuteris sugedo biggrin.gif biggrin.gif
Ir matosi, kad desine puse gerokai zemiau nei turetu but, ir centras per viena danti pavaziaves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 16 gruodžio 2011 - 18:51
Kiek matau, Tau nereikia operacijos, mano nuomone, viska galima konservatyviu budu padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 16, 19:50)
Avatare mano foto, o taip neturiu nes mano kompiuteris sugedo biggrin.gif biggrin.gif
Ir matosi, kad desine puse gerokai zemiau nei turetu but, ir centras per viena danti pavaziaves

Man vkr kaip tik gydytoja sakė, kad jeigu žandikaulis kreivas centrų negali atstatinėti, iš foto tai dar sunku suprasti kad tas centras nuvažiavęs, pasirodė idealus smile.gif o šiaip matosi kažkiek ta pusė, bet pas tave apatinio žandikaulio, pas mane apatinis tiesus jeigu pagal lūpas žiūriu, viršus nuvažiavęs, bet irgi lyg taisosi. Bet pas tave bendras vaizdas gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 12 16, 19:53)
Kiek matau, Tau nereikia operacijos, mano nuomone, viska galima konservatyviu budu padaryti smile.gif

Breketais neisejo nieko pataisyt nes centrai labai nuvaziave o ir aukstis labai neatitinka.
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2011 12 16, 19:56)
Man vkr kaip tik gydytoja sakė, kad jeigu žandikaulis kreivas centrų negali atstatinėti, iš foto tai dar sunku suprasti kad tas centras nuvažiavęs, pasirodė idealus smile.gif o šiaip matosi kažkiek ta pusė, bet pas tave apatinio žandikaulio, pas mane apatinis tiesus jeigu pagal lūpas žiūriu, viršus nuvažiavęs, bet irgi lyg taisosi. Bet pas tave bendras vaizdas gražus wub.gif

Aga pas tave i virsu lipa, pas mane i apacia biggrin.gif
As tik va del vieno galvoju ar gali pritraukt kaip nors virsutini zandikauli, nes kai sukandi dantis tai jis toks truputi i prieki per daug pavaziaves, nezin jei israut koki dantuka gal galima butu pritraukt ji.
Aciu, bet man tas vaizdas toks baisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 12 16, 19:20)

as irgi 1metus ir 11 men atnesojau  friends.gif kas del tavo sakandzio, viskas gerai dabar?

smile.gif Del sakandzio,tai nea,netvarkem iki galo,nes kaip sakiau reikejo arba operacijos arba raut 2 dantis virsuj,tai ai,palikau kaip yra,nes nei matos labai,nei trukdo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 12 16, 20:19)

smile.gif  Del sakandzio,tai nea,netvarkem iki galo,nes kaip sakiau reikejo arba operacijos arba raut 2 dantis virsuj,tai ai,palikau kaip yra,nes nei matos labai,nei trukdo irnesakyk.gif

Foto foto foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 12 13, 22:06)
dar šita procedūra atliekama su nuskausminamaisiais, gyja apie savaitę, procedūros trukmė 20min, čia taip kaip man būtų 2 dantim, tai dančiui apie 10min gaunasi. Berods viską susakiau, kaip man ten išaiškino smile.gif

doh.gif vadinasi man ši procedūra atkrenta - teks susigyventi su tokiu rezultatu, koks bus po nuėmimo, tikiuosi bus geriau nei prieš uždėjimą nors hihihi.gif

QUOTE(Novia @ 2011 12 15, 20:34)
o man nukele vizita, nes sake KOC persikrausto, tad kitoje temoje nepamirskite pakeisti adresiuka  4u.gif

g.gif nesakė kada?

QUOTE(Džinga @ 2011 12 16, 00:39)
o KOC naujas adresas bus Savanorių 435, jeigu kas. smile.gif

drinks_cheers.gif atsižymėjau. Jei nuvykus rasiu užrakintas duris, bent jau žinosiu į kurią pusę pasiduoti lotuliukas.gif

QUOTE(renachiuke @ 2011 12 16, 11:11)
[i]As jau. As JAU be breketu  bigsmile.gif

4u.gif sveikinu pasiekus Holivudą
Atsakyti
Gal kas pas Zasciurskiene lankosi ?
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 16, 23:28)
Gal kas pas Zasciurskiene lankosi ?

Aaaas. unsure.gif
Atsakyti