Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 25 tema

labuka mamytes, planuojam sestadieni vaziuoti i Suvalkus, bet nzn kaip del vaistu, kazin ar yra kokie galiojantys laikrastukai, nes pagal ta linka is 1psl nera laikrastuko verysad.gif 4u.gif
ir del turgaus, cia mmayte viena uzklause , bet niekas neatsake, tai paklausiu dar karta, tai kaip del to sestadieninio turgaus ar jis buna toks pat didelis ir daug pasiirninkimo kaip ir vasara...aciuka is anksto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paklausti ar yra perkančių šunį maistą lenkijoje? T.y. ne tą papratą, ekonominės klasės, kur pardavinėja parduotuvėse, bet specializuotose parduotuvėje ar vet vaistinėse? Ar yra išvis tokių parduotuvių suvalkuose? Domintų super premium klasės maisteliai.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti kiek dyzelis Lenkijoj kainuoja, ir kur geriau piltis ar nuo Lazdijų pakeliuj ar pačiuose Suvalkuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 12 sausio 2012 - 17:32
QUOTE(Nexta @ 2012 01 12, 09:45)
Kazkaip buvo uzsifiksave kad jie sekmadieniais nedirba, nes labai tikintys yra biggrin.gif  4u.gif

Turgus tai atrodo nedirba... g.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 01 12, 18:31)
Gal kas galit pasakyti kiek dyzelis Lenkijoj kainuoja, ir kur geriau piltis ar nuo Lazdijų pakeliuj ar pačiuose Suvalkuose?

Pries gera menesi kai buvom, dyzelio kaina statoile daugmaz gavosi 4 litai uz litra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 01 12, 18:31)

5,42 zloto.
Atsakyti
Man siek tiek pikta skaityt pasisakymus moteru, kurios manosi esa geresnes uz kitas, ar aiskina isijaute kaip neapsimoka vaziuoti apsipirkti i Lenkija, nors, regis, nera nei karto ten netgi buve... As tai malonuma jauciu (nors nei viena jau yra tai rasiusi wink.gif). Esu atradus jau daug dalykeliu, kuru Lietuvoje nera net. Pavyzdziui yra prieskoniai su zolelemis: tokios granulyts zalios, parasyta, kad naturalus. Negaliu gamint as be ju jau doh.gif Uzsipeku po 6, 7 pakelius... Po to muiliukai i tualeta..., tikriausiai visos nuolatines pirkejos zino apie ka as kalbu. smile.gif Arba, tunas skardinese.. Perkam ji Kauflande. Kaina gal ne daug mazesne nei pas mus, bet atsidarai skardine ir ten didelis zuvies gabalas... Lietuvoje tokiu nesu dar atradusi... Ryziai "Basmati" pakeliuose skanuciai... Uzsiperkam po 5 pakelius ir dar daugiau.. Cia tik pamastymui toms moterims, kurios isivaizduoja, kad mes perkame nuvaziave tik cukru, piena ir "pigu alieju po 10 l". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2012 01 12, 19:02)
Man siek tiek pikta skaityt pasisakymus moteru, kurios manosi esa geresnes uz kitas, ar aiskina isijaute kaip neapsimoka vaziuoti apsipirkti i Lenkija, nors, regis, nera nei karto ten netgi buve... As tai malonuma jauciu (nors nei viena jau yra tai rasiusi wink.gif). Esu atradus jau daug dalykeliu, kuru Lietuvoje nera net. Pavyzdziui yra prieskoniai su zolelemis: tokios granulyts zalios, parasyta, kad naturalus. Negaliu gamint as be ju jau  doh.gif  Uzsipeku po 6, 7 pakelius...  Po to muiliukai i tualeta..., tikriausiai visos nuolatines pirkejos zino apie ka as kalbu. smile.gif Arba, tunas skardinese.. Perkam ji Kauflande. Kaina gal ne daug mazesne nei pas mus, bet atsidarai skardine ir ten didelis zuvies gabalas... Lietuvoje tokiu nesu dar atradusi... Ryziai "Basmati" pakeliuose skanuciai... Uzsiperkam po 5 pakelius ir dar daugiau.. Cia tik pamastymui toms moterims, kurios isivaizduoja, kad mes perkame nuvaziave tik cukru, piena ir "pigu alieju po 10 l".  mirksiukas.gif

ALa kokį tą tuną perkat g.gif gal galit parekomenduot rolleyes.gif Nes kiek pirkau tai geresnio už BONZAGLIA nenusipirkau g.gif Ir prieskoniai sudomino g.gif su žolelėmis g.gif kurie čia tokie g.gif aš dar jų neatradus doh.gif
Atsakyti
Man db mama paskambino ir iskele toki klausima, ar pvz perkant parsiuka (gyva biggrin.gif ) galima ji butu per liena parsigabenti? Gal kas znt?
Atsakyti
QUOTE(Moncitaa @ 2012 01 12, 15:53)
parekomenduokit gerus skalbimo miltelius  ax.gif

Man asmeniškai geri tik vokiški biggrin.gif Kadangi Lenkijoje jų ten nera, tai perku Formil skystą želę LIdlle. 4u.gif Iš visų bandytų man ji labiausiai patiko, arba FORMIL sk. milteliai.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2012 01 12, 18:20)
Man asmeniškai geri tik vokiški biggrin.gif Kadangi Lenkijoje jų ten nera, tai perku Formil skystą želę LIdlle. 4u.gif Iš visų bandytų man ji labiausiai patiko, arba FORMIL sk. milteliai.

MES paprastus miltelius irgi Formil naudojam tai as patenkinta ir nukalkintoja Allio
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2012 01 12, 19:19)
Man db mama paskambino ir iskele toki klausima, ar pvz perkant parsiuka (gyva biggrin.gif ) galima ji butu per liena parsigabenti? Gal kas znt?

Galioja visiems gyviems pervezamiems gyvunams per ES salis salygos: reikalingi visokie vet. pazymejimai ir antspaudai 4u.gif
Atsakyti