Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 25 tema

QUOTE(uolma @ 2012 01 13, 18:48)
AUŠRA0198 va taip ir būna kaip neatidžiai arba visai neskaitoma bent kelių puslapių atgal, apie padangas tikrai šitoj buvo rašyta, kad bauda dėl dygliuotų.

nezinau ka jus supratot is mano zinutes, bet as DEKOJAU uz informacija, nes butent pati keleta puslapiu atgal klausiau, bet tik dabar prisedau prie PC ir turejau galimybe padekot..... g.gif
Atsakyti
gal kuri žinot kurią val atsidaro Tesco IR kAUFLAND parduotuvės sekmadienį? beje, kur būtų galima pigiausiai nusipirkti rūkytos dešrytės išskyrus Piko, nes ji kiek žinau sekmadienį nedirba.
Ačū už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 01 13, 17:33)
g.gif  g.gif  g.gif ?

muitine dirba kiaura para

AKVAPARKAS SUVALKUOSE

nu viena galvoju,kita rasau doh.gif norejau paklaust apie valiutos keitykla,pasieny. kaip ji dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutene32: 13 sausio 2012 - 21:15
QUOTE(grmarti @ 2012 01 13, 13:52)
Mane irgi domina ar PL cigaretės (ir ne tik rusiškos) yra pigesnės nei LT? Jei taip, mano vyras mirs iš laimės biggrin.gif Reik daugiau pinigų pasiimti.

Mergaitės, ryt pirmą kartą važiuosime apsipirkti į Lenkiją, visiškai esame žali šiame reikale. Prašau patarkite: norime nusipirkti suaugusiems batų, rūbų (megztinių, džinsų, jei pasiseks - kailinukų ar šiltų žieminių striukių), maisto. Ar verta drabužių ir batų važiuoti į Bialystoko turgų, berods ul. Kawaleryska 19, tai ten drabužių turgus ar maisto (ar toks ir toks)? Gal galit parekomenduoti kokį didelį prekybos centrą Bialytoke (kaip pas mus Akropolis, kažkaip beskaitydama temą neužfiksavau), kur būtų galima nusipirkti drabužių ir batų? Ar tai šis būtų prekybos centras http://www.alfacentr...m.pl/bialystok/ ?
Centrum Handlowe Alfa
ul. Świętojańska 15
15-277 Białystok?
Ar Suvalkų turguje yra pasirinkimas? Ar teisiog iš karto apsilankyti Plazoje ir Arkadijoje?  blush2.gif

Ir dar toks klausimas iškilo. O bankai pas juos šeštadieniais nedirba? Gal būtų palankesnis kursas nei keitykloje  g.gif

Iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(bartukas @ 2012 01 13, 21:33)

O gal zinote kur ten prastumti ruskini taboka g.gif
Papildyta:
QUOTE(bartukas @ 2012 01 13, 21:36)
Papildyta:

ir dar iskilo llausimelis,ar Panu muitininku buna kelyje ,na tokiu mobiliu kaip lietuvoje blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2012 01 13, 20:54)
praejus, gerimus, saldumynus, kaireje ten kur visoks medus, uogienes - kondensuotas, rududu yra paskutineje lentynoje prie sienos, paskui jau eina saldyti sveriami produktai ir duonos gaminiai.

O kaip skerdykloje ar nesukciauja ,jeigu perki visa parseli ,ar nenusuka svorio
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2012 01 13, 21:48)

ir dar iskilo llausimelis,ar Panu muitininku buna kelyje ,na tokiu mobiliu kaip lietuvoje blink.gif

doh.gif

Aisku, kad muitininku gali buti ir buna! Ko jus taip visi klausiat ir stebites, taigi cia kitos salies sienos ir muitininku buna ne tik LT ar PL, o ir visose, VISOSE kitose ES valstybese!
Atsakyti
ar kas pirkote siom dienom Arkadijos vaistineje vaistus?ar yra siuo metu kokie galiojnatys akciju lakrastukai?nes pagal linka nk nerodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2012 01 13, 22:00)
doh.gif

Aisku, kad muitininku gali buti ir buna! Ko jus taip visi klausiat ir stebites, taigi cia kitos salies sienos ir muitininku buna ne tik LT ar PL, o ir visose, VISOSE kitose ES valstybese!

nes man nuo muitininku alergija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2012 01 13, 22:20)

arba muitininkams nuo jusu lotuliukas.gif anie is toli uzuodzia tabako kvapa hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2012 01 13, 23:20)

aš sieną kertu miško keliu, ten tik kartą sustabdė lenkų muitininkai, kitus kartus arba nebūdavo visai jokių, arba lietuviai stovėdavo, bet niekada nestabdė. ten tik viena kita mašina pravažiuoja.
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 01 13, 22:29)
arba muitininkams nuo jusu  lotuliukas.gif anie is toli uzuodzia tabako kvapa hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Pravaziavus muitine, stovi mobili muitine -ju autobusiukas, kuris gali sustabdyti ir patikrinti.Maciau kaip tikrino lengvaji automobili.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vil-ma: 14 sausio 2012 - 08:19
QUOTE(vil-ma @ 2012 01 14, 09:15)
Pravaziavus muitine, stovi  mobili muitine -ju autobusiukas, kuris gali sustabdyti ir patikrinti.Maciau kaip tikrino lengvaji automobili.

Tikrina drinks_cheers.gif ir gan dažnai, bent jau mus, ne vieną ir ne du kartus tikrino doh.gif Nežinau kokį įtarimą jiems keliam, važiuojam apynauja mašina, su kuria cigarečių tikrai niekas nevežtų doh.gif nes mašiną konfiskuoja, o stabdo ir stabdo doh.gif
Atsakyti