Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 25 tema

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2012 01 15, 10:05)
VAIDULEK, zyrtecas skystas ar tabletem, nes man vaikam reiktų, ir ar reikia recepto?

tabletem nereikia recepto,bet ten maciau daug visokiu kitokiu nuo alergijos
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2012 01 15, 11:59)
vakar pirkau,tik nezinau ar ten arkadijos vaistine bet pavadinimas toks kaip lankstinukuose ir netoli arkadijis prek centro kitoj pusej Bedronkos,nusipirkau pigiau kai kuriu vaiztuku,bet akciju kaip ir nemaciau
ACC MAX 20TAB 12zl
IBUPROM 400mg 24tab 12zl
ZYRTEC 13zl
SUDAFED 14zl
as apvalinu tokius kaip 13,99 mirksiukas.gif

na mes vakar buvom tai keliai neblogi snigo truputi kaip ir cia,bet viskas pravaziuojama.
tik jau vakar kursa nekokidave matyt,kad lietuviu labai daug varo gavom ant sienos 1,25,o turguj kasdieniniame 1,26.

i

ale kad tikrai ne koki kursa dave, kazin ar visa laika dabar toks bus g.gif ale mesyte tikrai pigiau nei pas mus, va kumpis gaunad 8 lt, o pas mus turguje 11lt, o maxej ir 14 su kapeikom...del mesos tikrai apsimoka varyt......
na laukiam toliau naujienu kas vakar buvo pl thumbup.gif
Atsakyti
ai dar kaskas klause vis apie sestad turgu tas kur ant isvaziavimo ir niekas neatsake.tai mes buvom ir iki ten nuvare paziuret.tai ar del to,kad mes ten nuvaziavom jau velai (apie 11val)ar toks tebuvo,bet nebuvo labai didelis.nezinau buvo ten visko rolleyes.gif nusipirkau uzuolaidas pasirode kad pigiai dienines aukscio 1,4m tai uz metra po 9zl thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2012 01 15, 12:46)
ai dar kaskas klause vis apie sestad turgu tas kur ant isvaziavimo ir niekas neatsake.tai mes buvom ir iki ten nuvare paziuret.tai ar del to,kad mes ten nuvaziavom jau velai (apie 11val)ar toks tebuvo,bet nebuvo labai didelis.nezinau buvo ten visko rolleyes.gif nusipirkau uzuolaidas pasirode kad pigiai dienines aukscio 1,4m tai uz metra po 9zl thumbup.gif

nium o ar is drabuziu kokiu buvo pasirinkimo ir batu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas22 @ 2012 01 15, 10:53)
nium o ar is drabuziu kokiu buvo pasirinkimo ir batu? smile.gif

buvo daug ir graziu tuniku,paltu,vyrisku megztinuku,o batu nelabai as ten maciua,kas liecia pasirinkima tai man labiau patiko tas kasdieninis turgus ten tai visko daugiau,ir batu.ai dar buvau pries kasdienini turgu uzlekus i ta batu parduotuve tai ten tikrai pigus batai ir nemazai thumbup.gif
bet kas liecia kainas tai man pasirode ad tam sestad turguje pigiau,net ir vaisiai ten buvo pigiau nei kasdieniniame
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2012 01 15, 13:05)
buvo daug ir graziu tuniku,paltu,vyrisku megztinuku,o batu nelabai as ten maciua,kas liecia pasirinkima tai man labiau patiko tas kasdieninis turgus ten tai visko daugiau,ir batu.ai dar buvau pries kasdienini turgu uzlekus i ta batu parduotuve tai ten tikrai pigus batai ir nemazai thumbup.gif
bet kas liecia kainas tai man pasirode ad tam sestad turguje pigiau,net ir vaisiai ten buvo pigiau nei kasdieniniame

i kuria butent batu parduotuve? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas22 @ 2012 01 15, 11:15)
i kuria butent batu parduotuve? rolleyes.gif

nezinau kaip ten ji vadinas bet pries kasdienini turgu,kitoj kelio puseje pastats ten prekaiuja Shtil irankiais,drabuziais ir batais 3duris tam pastate.ant lango uzraysa man rodos 50% nuolaida
nezinau kaip tiksliai paaiskinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2012 01 15, 13:24)
nezinau kaip ten ji vadinas bet pries kasdienini turgu,kitoj kelio puseje pastats ten prekaiuja Shtil irankiais,drabuziais ir batais 3duris tam pastate.ant lango uzraysa man rodos 50% nuolaida
nezinau kaip tiksliai paaiskinti doh.gif

gal kas kitas paaiskins, kai pamatys sia zinute biggrin.gif nes labai sugunde kad pigus batai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas22 @ 2012 01 15, 12:31)
gal kas kitas paaiskins, kai pamatys sia zinute  biggrin.gif nes labai sugunde kad pigus batai biggrin.gif

Plazoj VENEZIA ilgaauliai nukainuoti po 200zl, tai gaunas 160lt. pas mus tokia kaina tai tikrai nera. doh.gif kainavę po 400zl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 15 sausio 2012 - 11:38
sveikutes mes irgi vakar apsilankem lenkuose.pinigus keitemes pasienio keitykloj,lenku pusej,tai gavom 1.27

arkadijos vaistinej pirkau :

prospano sirupas - 16.99zl
acc 200 tab. - 11.99zl
oscillococcinum - 10.99zl
neo-angin - 11.99zl
junior neo-angin - 12.99zl
sedatif pc 60tab. - 17.49zl
linex forte 21 kap. -9.99zl
theraflu 14pok. - 19.99zl

pampersu taip ir nenusipirkau,nes kauflande jau nebuvo,o tesco buvo po 56.? zl

tesco parduotuves antram aukste yra batu parduotuve BOTI tai ten daug nuolaidu,vyras nusipirko pavasariniu batus uz 60 zl.

ir dar kasdieniniam turguj,tokioj nedidelej parduotuvytej vistos ketvircius pirkau po 4.79 zl ir vistos file 12.99 zl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutene32: 15 sausio 2012 - 11:41
QUOTE(vaidulek @ 2012 01 15, 11:17)
tabletem nereikia recepto,bet ten maciau daug visokiu kitokiu nuo alergijos

tai va kad tablečių mažiem vaikam nelabai galima g.gif o skysto zyrteco aš niekad ten neužmačiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2012 01 15, 13:37)
Plazoj VENEZIA ilgaauliai nukainuoti po 200zl, tai gaunas 160lt. pas mus tokia kaina tai tikrai nera.  doh.gif kainavę po 400zl.

na man reiktu paprastu batu vyr,ale kedu, bet ne kedai, pas mus odiniai vln po 100 lt gariunuose, tai galvoju kad turguje pl bus pigesni? g.gif ir sau noriu pusbaciu kad prie dzinsu nesiot smile.gif
Atsakyti