QUOTE(biesas66 @ 2012 01 06, 08:43)
Dabar tu man Lietuviu kalbos pamokas pradek vesti.. :lotuliukas Nebeturi prie ko prisikabint?
Rimtai tau kazkas negerai su...

Ot artistas..
sakau,uzuojauta tau,nes tau gyvenant ir viska skaiciuojant atsipirkimu turetu buti liudnas gyvenimas,todel matyt ir ateini cia,irodyti savo erudicija... Nors daug kartu pro sklypa vaziavai ir niekada neuzsukai,pasisneketi akis i aki.. bet nieko nuostabaus,nes dazniausiai tiokie fruktai tik uz kompo prisede megsta savo tiesas irodineti...
Sorry merginos,bet negaliu susilaikyti nepavares ant zojux... :
As tikrai ne toks geras kaip tu Lietuviu kalboj

, bet kai buna proga pasiliksminti

, kodel gi ne.
Aciu be tavo internetu atliekamu diagnoziu apseisiu, nors ir tame tau tikriausiai nera lygiu - tu juk visu galu geriausias specas, o uzuojautos pasilik sau ziuredamas i veidrodi
Sorry merginos, bes as tikrai galiu
nevaryti spec. ant Bieso, bet kai pradeda paistalioji nedaskaites arba sumasto lygioj vietoje uzsirausti (kaip ir si karta), tai reikia ikalti vinuke, kad nesijaustu vienintelis ir nepakartojamas bei galvotu ka raso ir skaitytu atmerktom akim.
P.S. Tarp kitko dar vienas irodymas (o gal cia diagnoze

) del tavo atminties sutrikimo. As pro tavo sklypa vaziavau
tik viena karta ir tikrai mano pasivazinejimo dviraciu marsruto pagrindinis tikslas nebuvo i ji ziureti; daug svarbiau uz tai man yra sportiniai sumetimai.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2012 01 06, 11:17)
Dekui. Kai grysim,eisim alaus atsigerti.
Ir visiem kitiem labai labai dekui.
P:S: Zojux,pataisyk jei kur klaida padariau
Cia kame...is kurios operos....gal uzvestum ant kelio, nes as tikrai juk ne toks nuoseklus kaip tu