QUOTE(biesas66 @ 2012 01 08, 21:59)
Buk zmogus pries pamatydamas bieso nick'a pasitikrink ar viskas tau rasoma? O.k. o poto dar karta pasitikrink,gal tada suprasi kas yra kas.
glusiau tu,cia tuzinui postas buvo skirtas,as i jo posta atsakiau ne i tavo tai ko cia klausineji.. tik P.S tau buvo skirta,bet ir vel tu matai tik tai ka nori matyti nu bet ai..
Papildyta:
P.S. kiek kartu tu vaziavai tai dar neaisku,kaip ir su tavo saskaitom uz sildyma

Nu bet kas suniui uodega pakels jei ne jis pats..
Tikiu kad merginos saziningos,o kad tu sukciauji tai..as beveik isitikines.. Na nusuki tu nors truputi..nusuki..
Papildyta:
Sugebi tu mane is kantrybes isvesti..
Savo stichijoj....svarbu rasyt ir pezeti, bet nelabai svarbu, kad ne i "tema".
Klausa nesiskundziu, а для особо тупых neturiu laiko koreguoti cituojamu postu
Del saziningumo as susilaikysiu nuo komentaru

, nes tu juk mano peciuje budejai

ir viska kaip visada zinai. Is kitos puses kas tu toks esi, kad tureciau tau atsiskaitineti, tu net tam tyrime is viso nedalyvauji ******
P.S. Dar vienas pastebejimas (o gal diagnoze) - gal tau sunervais negerai, kad tokio lygio pasirasinejimai is kantrybes veda

Man tai su tavimi cia jokios kantrybes ir nervu nereikia, tiesiog atrakcija, zvengdamas as cia rasineju i tavo putojimasi ir razinku ieskojima siknoje (cia matyt tavo specializacija)
P.S.2 Ar dar kokia vagyste is savo sklypo, progresuojant ligai, neapkaltinsi? Kaip suprantu dabar cia ieskai, kas dazniau nei as, ta viena karta, pro tavo ta vieninteli ir nepakartojama sklypa vazineja ir matyt po sauja moli vagia, nes jo kruva is Norges ziurint po truputi mazeja.
PASIULYMAS: Gal tu pazvelk i mano komentarus ne per savo sizofreninius akinius (cia irgi gal diagnoze) ir tavo gyvenimas prasvieses.
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2012 01 09, 09:24)
Jūs apie statybinius reikalus taip karštai diskutuokite, darbų technologijas ir pan. abu specai, daug žinote, galite patarti, pasidalinti patirtimi

Dabar tuščiai laiką gaištate.

, o dar del laiko tai visai sutinku, todel rysium su tuo sita pasilinksminimo raunda su Biesu baigsiu. Lauksime sekancio jo uzsirovimo
P.S. Ir aisku balsavimo del to nereikia, as neesu toks svarbus ir susireiksmines, kad visus dabar trukdyti del to