Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai stato svajonių namus

QUOTE(Agnestar @ 2012 01 08, 23:02)

jei norit as galiu ir visiskai uzsiciaupti,tik nubalsuokit,nes bijau kad matydamas kaip zojuk is degtuko malkas skaldo nesusilaikysiu niekada..
P.S. Nebutu prie ko prikibti,tai...
Atsakyti
Biesai, varyk i kita tema,mes tave ten gerbsim ir mylesim biggrin.gif
Dar zinai toki posaki, duok ...... kelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 01 08, 23:19)
jei norit as galiu ir visiskai uzsiciaupti,tik nubalsuokit,nes bijau kad  matydamas kaip zojuk is degtuko malkas skaldo nesusilaikysiu niekada..  
P.S. Nebutu prie ko prikibti,tai...

Jūs apie statybinius reikalus taip karštai diskutuokite, darbų technologijas ir pan. abu specai, daug žinote, galite patarti, pasidalinti patirtimi bigsmile.gif Dabar tuščiai laiką gaištate.
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 01 08, 15:17)
dabar jau gailiuosi kam pas dukra tapetus dejau

man irgi atrodo, kad dukrą "nuskriaudei" biggrin.gif Per daug marga pas ją. Sūnaus kambarys man gražesnis, labai gražu balti baldai ir lipdukas, ypač su Tigru, labai geroje vietoje sugalvojai priklijuoti, net nežinojau, kad tokių gražių lipdukų yra bigsmile.gif Nuotaiką keliantis lipdukas, pačios fantazija irgi nuostabi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 09 sausio 2012 - 09:27
Dekui 4u.gif

oi kokiu tik grozybiu nera ebejuje.. net su vaiko vardu gali lipduka parsisiust, virs lovos pakabint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 09 sausio 2012 - 10:05
QUOTE(biesas66 @ 2012 01 08, 21:59)
Buk zmogus pries pamatydamas bieso nick'a pasitikrink ar viskas tau rasoma?  O.k. o poto dar karta pasitikrink,gal tada suprasi kas yra kas.  
glusiau tu,cia tuzinui postas buvo skirtas,as i jo posta atsakiau ne i tavo tai ko cia klausineji..  tik P.S tau buvo skirta,bet ir vel tu matai tik tai ka nori matyti nu bet ai.. irnesakyk.gif
Papildyta:
P.S. kiek kartu tu vaziavai tai dar neaisku,kaip ir su tavo saskaitom uz sildyma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif    mirksiukas.gif  Nu bet kas suniui uodega pakels jei ne jis pats..

Tikiu kad merginos saziningos,o kad tu sukciauji tai..as beveik isitikines.. Na nusuki tu nors truputi..nusuki.. lotuliukas.gif
Papildyta:
Sugebi tu mane is kantrybes isvesti..    doh.gif

Savo stichijoj....svarbu rasyt ir pezeti, bet nelabai svarbu, kad ne i "tema".

Klausa nesiskundziu, а для особо тупых neturiu laiko koreguoti cituojamu postu mirksiukas.gif

Del saziningumo as susilaikysiu nuo komentaru doh.gif , nes tu juk mano peciuje budejai tongue.gif ir viska kaip visada zinai. Is kitos puses kas tu toks esi, kad tureciau tau atsiskaitineti, tu net tam tyrime is viso nedalyvauji ****** lotuliukas.gif

P.S. Dar vienas pastebejimas (o gal diagnoze) - gal tau sunervais negerai, kad tokio lygio pasirasinejimai is kantrybes veda g.gif Man tai su tavimi cia jokios kantrybes ir nervu nereikia, tiesiog atrakcija, zvengdamas as cia rasineju i tavo putojimasi ir razinku ieskojima siknoje (cia matyt tavo specializacija) lotuliukas.gif

P.S.2 Ar dar kokia vagyste is savo sklypo, progresuojant ligai, neapkaltinsi? Kaip suprantu dabar cia ieskai, kas dazniau nei as, ta viena karta, pro tavo ta vieninteli ir nepakartojama sklypa vazineja ir matyt po sauja moli vagia, nes jo kruva is Norges ziurint po truputi mazeja. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

PASIULYMAS: Gal tu pazvelk i mano komentarus ne per savo sizofreninius akinius (cia irgi gal diagnoze) ir tavo gyvenimas prasvieses.
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2012 01 09, 09:24)
Jūs apie statybinius reikalus taip karštai diskutuokite, darbų technologijas ir pan.  abu specai, daug žinote, galite patarti, pasidalinti patirtimi bigsmile.gif Dabar tuščiai laiką gaištate.

thumbup.gif, o dar del laiko tai visai sutinku, todel rysium su tuo sita pasilinksminimo raunda su Biesu baigsiu. Lauksime sekancio jo uzsirovimo blush2.gif

P.S. Ir aisku balsavimo del to nereikia, as neesu toks svarbus ir susireiksmines, kad visus dabar trukdyti del to mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 09 sausio 2012 - 10:17
ragana labai grazus sunaus kambarys ,lipdukai thumbup.gif as savo mazajam nusipirkusi esu su masinytemis sitokius 3 rinkinukus lipdukai

dukros kambarys fainas ,grazus geletas wub.gif thumbup.gif tikras mergaitiskas kambarys

o as nebesugalvoju ka vyresneliui daryti kambaryje ,bet itariu ,kad tik isdazysiu ,ir darysiu kokius didelius paveikslus ant drobes,kad kambari pagyvinti
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2012 01 09, 11:39)

o as nebesugalvoju ka vyresneliui daryti kambaryje ,bet itariu ,kad  tik isdazysiu ,ir darysiu kokius didelius paveikslus ant drobes,kad kambari pagyvinti

Aisku man iki vaiku kambariu toli, kaip iki menulio, bet zadu , kad isdazysiu sienas sviesiaiir viskas, tik detales parinksiu kazkokias idomesnes, kaip kilimas ar pan. O idejos su lipdukais visi nieko, bet nzn nzn nzn, o jie poto lengvai nusIIMA? smile.gif
Atsakyti
tikrai lengvai nusiima, ir nuo tapetu ir nuo stiklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 01 09, 11:51)
tikrai lengvai nusiima, ir nuo tapetu ir nuo stiklo smile.gif

Na tada isvis liux bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 01 06, 12:17)
Dekui. Kai grysim,eisim alaus atsigerti.

prisisnekejai thumbup.gif I siu metu dienotvarke tai jau itraukiau.. drinks_cheers.gif As priminsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2012 01 09, 00:24)
Biesai, varyk i kita tema,mes tave ten gerbsim ir mylesim biggrin.gif
Dar zinai toki posaki, duok ...... kelia biggrin.gif

Taip ir padarysiu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zojux @ 2012 01 09, 11:16)
Savo stichijoj....svarbu rasyt ir pezeti, bet nelabai svarbu, kad ne i "tema".

Klausa nesiskundziu, а для особо тупых neturiu laiko koreguoti cituojamu postu  mirksiukas.gif

Del saziningumo as susilaikysiu nuo komentaru  doh.gif , nes tu juk mano peciuje budejai  tongue.gif ir viska kaip visada zinai. Is kitos puses kas tu toks esi, kad tureciau tau atsiskaitineti, tu net tam tyrime is viso nedalyvauji ******  lotuliukas.gif

P.S. Dar vienas pastebejimas (o gal diagnoze) - gal tau sunervais negerai, kad tokio lygio pasirasinejimai is kantrybes veda  g.gif  Man tai su tavimi cia jokios kantrybes ir nervu nereikia, tiesiog atrakcija, zvengdamas as cia rasineju i tavo putojimasi ir razinku ieskojima siknoje (cia matyt tavo specializacija) lotuliukas.gif

P.S.2 Ar dar kokia vagyste is savo sklypo, progresuojant ligai, neapkaltinsi? Kaip suprantu dabar cia ieskai, kas dazniau nei as, ta viena karta, pro tavo ta vieninteli ir nepakartojama sklypa vazineja ir matyt po sauja moli vagia, nes jo kruva is Norges ziurint po truputi mazeja.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

PASIULYMAS: Gal tu pazvelk i mano komentarus ne per savo sizofreninius akinius (cia irgi gal diagnoze) ir tavo gyvenimas prasvieses.
Papildyta:
thumbup.gif, o dar del laiko tai visai sutinku, todel rysium su tuo sita pasilinksminimo raunda su Biesu baigsiu. Lauksime sekancio jo uzsirovimo  blush2.gif

P.S. Ir aisku balsavimo del to nereikia, as neesu toks svarbus ir susireiksmines, kad visus dabar trukdyti del to  mirksiukas.gif

nebijok,kito raundo ( gudrisi tu cia ivardinai) nebus,galesi kliedeti toliau sau vienas. 4u.gif pasistengsiu jusu didenybes netrugdyti nes netgi apie statybas su tavim nera ka diskutuos. As praktikas,o tu teorikas,kas beje labai skiriasi... mirksiukas.gif
Sekmes.
Papildyta:
QUOTE(Tuzinas @ 2012 01 09, 13:27)
prisisnekejai  thumbup.gif  I siu metu dienotvarke tai jau itraukiau.. drinks_cheers.gif As priminsiu biggrin.gif

Tik akiu nepraziurek belaukdamas lotuliukas.gif ,bet as pazadu,sugersim,apie statybas papliurpsim. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Priminkit, kur kita jusu temute? a? g.gif
Atsakyti