Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

QUOTE(krissst @ 2012 01 18, 14:44)
Kas nutiko valgymo sutrikimų internetiniam puslapiui? Ar man vienai jis neatsidaro?

hm man išvis to puslapio googlas nebeišmeta..
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2012 01 18, 17:58)
hm man išvis to puslapio googlas nebeišmeta..

Jei butent valgymosutrikimai.lt tai sito man irgi nerodo google unsure.gif
Atsakyti
Kiek as zinau puslapis renovuojamas. Po kazkiek laiko turetu veikti. (Na cia mano spejimai)... Nes buvo nemazai nusiskundimu, kad puslapis galetu buti prifesionalesnis smile.gif
Atsakyti
aš irgi taip manau. šaunu, nes jau labai buvo reikalingas remontas=)
Atsakyti
sendien 51 diena kai nevemiau:) persivalgymu buvo... bet su tais kurie buvo nera net ko lyginti... buvo ir minciu issivalyti... bet atsilaikiau... turbut reikia dekoti kazkam is auksciau uz si stebukla:)
Atsakyti
midnightlady, pažiba mūsų 4u.gif

Mano mama po truputį pradeda atkritinėti, skundžiasi, kad ji stora doh.gif Dabar dar išgirdo, kad sveika 20% dienų per metus prabadauti (gaunasi 73/356) ir nori to imtis. Jai tik preteksto bet kokio reikia, tik kelių "sėkmingų" dienų ir tada prasideda riedėjimas nuo kalno. Nežinau kaip su ja dar pakalbėti. Negirdi ji manęs schmoll.gif
Pati laikausi ir bandau neatkristi ir toliau puikiai sekasi iš tikro.
Atsakyti
smagu jus abi girdėti
Atsakyti
Saunuoles, rasot kaip apie stebukla 4u.gif smile.gif , as irgi ropoju i kalna, kartais ir keturiom, svarbiausia nepaslyst, neuzmerkt akiu kai imu riedet. dazniausiai pakisa koja kas nors neplanuotai valgomo ir uzdrausto, tada Dieve padek.. nesimaisykit niekas po kojom... uzsivedu ir tik duokit kelia.. ryju springstu ir is apmaudo dar daugiau ryju.
Papasakojau vyrui apie save, isklojau viska, jis net neitare, kad kartais namuose vemdavau ir naktimis 'baliavodavau'. Jis visko isklausinejo smulkiai, nezinau kas bus jei nutvers dabar nakti, turbut tai bus galo pradzia ir as nusibaigsiu is gedos. arba tai gera motyvacija niekad prie to nesugrizt, jei mane vyras pamatys kemsancia, garantuoju, kad istiks kazkas baisaus, mirsiu is gedos.
Atsakyti
gal yra vilniete panele norinti realiai susitikti bendrauti ir padeti vienai kitai kovoje su VS? jei taip laukiu zinuciu 4u.gif

Atsakyti
labai mielai su klaipediene mergaite susitikciau pabendrauti...smile.gif
Atsakyti
MB surado man psichologa, kuris dirba su emociniu valgymu, priklausomybem. Kaina kosmine. Bet jis sako, dabar svarbu ne tai, o tu smile.gif . Teks kalbet ne lietuviskai, tikiuosi susisnekesim. Man tai pirma normali pagalba po daugelio ligos metu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsokites: 22 sausio 2012 - 23:56
bulimija susijusi su hormonu kaita ir mirties baime. gali baigtis "suvirskinus" minti apie savo pacios mirti. ir supratus, kad nori gyvent (pvz. del savo vaiku).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karile: 23 sausio 2012 - 20:31