Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

Labas merginos,

Kaip gyvuojat,kaip jauciates?
Pastebejau, kad retai parasote... Pati kaip niekad supratau,kokios sunkios yra valgymo sutrikimu ligos,deja verysad.gif Mano atveju persivalgymai labai blogina mano gyvenimo kokybe,bandau kovoti,nepasiduoti,sekasi visaip.
Pries kelias dienas pagalvojau,pasitariau su savim,ir nusprendziau parasyti:
Taigi, AR BUTU NORINCIU SUSITIKTI GYVAI?
Kadangi as pati negaliu su visais kalbeti apie sia liga,o ir tikriausia dauguma is jusu,tai pagalvojau,kad butu naudinga susitikti pavyzdziui, karta per savaite,sestadieni ar sekmadieni kur nors visoms patogioje vietoje ir KALBETIS!!! Kad tai butu naudinga,manau ir taip aisku.
Todel lauksiu jusu reakcijos,ar noretumete,ar prisijungtumete? Veiksmas vyktu Vilniuje.
Taigi laukiu jusu nuomones 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, Snowgirl2, puiki iniciatyva. o gal kuri nors žinote, ar vyksta palaikomoji grupė vsc šeštadieniais? Dabar, kai jų psl neveikia, niekas neaišku...
Atsakyti
SNOWGIRL, tikrai, šauni mintis. Mielai susitikčiau, net ir artimiausią savaitgalį. Nes kalbėjimas daro stebuklus, oho kokius. Nebesijauti su tuo viena.

Ellenyt, galiu į až brūkštelt VSC numerį, jei nori - paskambinus tikrai papasakos, ar vyksta/kada vyksta. smile.gif
Atsakyti
kažkada būdavo lyg šeštadieniais visiems ir dar kažkelintadieniais ale gydyme pažengusiems=))
Atsakyti
Mielai prisijungčiau ir aš smile.gif
Atsakyti
astuke05, persikraustei?chichi
man gal irgi būtų įdomu susitikti. va tik pažįstamų taip netyčia nenorėčiau sutikti.hm
Atsakyti
Emigracija madinga biggrin.gif
Man tai įdomu būtų susitikt su panašaus likimo žmogučiais. Aplinkiniai ne visada supranta ir nelabai pašnekėsi.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
sendien supratau kad mano gyvenime kiekviena diena svente... skaiciuoju dieneles ir sendien jau 77 diena kai esu kaip sakant " švari" . pakankamai gerai jauciuosi:) ir labai noreciau kad jus jaustumetes taip kaip as... tereikia nustoti sau meluoti ir apgaudineti save... nuo rytojaus niekas nepasikeis jei nepradesit kardinaliai visko keisti jau db pat...
kasdiena galvoju kaip galejau save 2 metus sitaip skariausti... wub.gif DB PRADEJAU IS NAUJO SAVE PAZINTI IR MYLETI... PASITIKEJIMAS SAVIMI NEGALIU SAKYTI KAD JAU GRYZO BET JAUCIU KAD ILGAI LAUKTI JO GRYZTANT NEPRIREIKS ...

Atsakyti
gal kas galit i až VSC numerį įmesti? Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar buvot susitike? Gaila, kad nemaciau anksciau, labai noreciau susitikti su kazkuo kas mane suprastu..

Taip noriu likti optimiste ir tiket, kad galima is sios nesamones pasveikti, bet nezinau, nezinau.. Po ilgos tylos vakar man buvo taip blogai, kad as jau pati bijau saves. Kaip narkomane svaiginausi maistu ir ta pacia akimirka norejau atsijungti. Siandien savijauta sumalta..Lupu kampuciai sutrukineje, gerkle skaudanti. Kodel as tokia nenormali? Kodel as negaliu gyventi kaip visi kiti verysad.gif Siandien taip tuscia, kad net asaros nerieda, norisi tik isnykti.
Atsakyti
Labas visoms,
Norėčiau išsipasakot, nes neturiu kam, neturiu kas mane suprastų. Man 30 m. Kuo toliau, tuo labiau įtariu turinti VS, nesu tikra, bet man panašu į persivalgymą (binge eating), o gal tie priepuoliai kyla dėl streso, nežinau, pati savęs nesuprantu. Šiuo metu prasidėjo atkrytis, jis jau tęsiasi geras pora savaičių, per tą laiką priaugau viską, ką buvau sėkmingai sporto ir suderintos, sveikos mitybos dėka numetus, ir taip jau antrą kartą. Yra buvę atvejų, kai prisivalgau, o po to kitą dieną ar tos pačios dienos vakare sportuoju, gal čia kažkas panašaus į nervinę bulimiją, tik nevemiu, nevartoju vaistų, nebadauju. O streso mano gyvenime yra buvę užtektinai, paauglystėj patyčios mokykloje (nuo tada nuvertinu save ir iki pat šiol neatsikratau tokių minčių, jei kas nepasiseka, iškart puolu kaltinti save, smerkti ir pan.), po to pora kartų nukentėjau nuo seksualinės prievartos, buvau seksualiai išprievartauta, po kelių metų vėl užpulta, pasirodo, to paties asmens (pirmą kartą nesikreipiau niekur, nes buvo tamsu, nelabai įsidėmėjau užpuoliką, be to, kaltinau po visko save, kad pati kalta, išėjau pavakare pasivaikščioti viena be tel., be dujų balionėlio ir t.t.), šį kartą nesėkmingai, pavyko įsiūlyti pinigų. Dabar vyksta teismo procesas, už poros dienų teismo posėdis ir vėl bus apklausos. Kažkur viduj vis veržiasi emocijos, jog nenoriu vėl visko prisiminti, nenoriu vėl visiems visko viešai pasakoti. Žiauriai sunku. Vyras, tėvai nesupranta, na jie bando paguosti sakydami, jog taip toli nuėjai, ko čia pariniesi, va jis tai tegu parinasi, juk nuteisė ir t.t. (dabar bus apeliacinis posėdis dėl bausmės sugriežtinimo) Vaikui gimus buvo didelių problemų santuokoje, vyro neištikimybė, paskui problemos su alkoholiu, pora savaičių buvau išsikrausčius iš namų net, galvojau apie skyrybas. Bet nesinorėjo draskytis, dukra dar metukų neturėjo. Dabar susitvarkė viskas, kaip ir išsiaiškinom, bet turbūt viskas verda viduje.
Gal čia surasiu palaikymą. Kaip rasti savyje jėgų, nuo ko pradėti. Pavargau jau vėl ir vėl bandyti lieknintis, skaičiuoti kcal, sportuoti, nes ne svoryje problema. Artimų draugių neturiu, su šeimos nariais santykiai nutolę, atšalę. Tikrai norėčiau su kažkuo susitikti, pasikalbėti, paverkti sad.gif
P.S. Ar skambinot kas dėl tų savipagalbos grupių? Gal galit čia pasidalinti info, kad ir aš dėl to pačio neskambinčiau? Nes savipagalbos knygų turiu (šiuo metu skaitau G. Roth "Moterys, maistas ir Dievas", pradėjau domėtis intuityviuoju valgymu, bet praktikuoti sunku, šįryt atsikėliau išsimiegojusi, su pasiryžimu pradėti iš naujo ir susiimti ir tiesiu taikymu prie vaflių maišelio patraukiau... Rytoj einu pas psichiatrą, gal nukreips kur reikia, nes nežinau, ar čia valgymo sutrikimas, ar reikia spręsti psichologines problemas. Gal kokiu psichologinės pagalbos numeriu paskambinsiu...
Atsakyti
Aš šiandien vėl autopilotu nuėjau į parduotuvę, suvalgiau gal keturias bandeles, migdolų šokolade pakelį, krūvą saldainių, žodžiu, visokio š. Nežinau net ką daryt, viskas, vakare skambinsiu sesei pasipasakot, atvirai pasikalbėsiu su vyru (tik nežinia, ar supras, jo supratimu, reikia mažiau valgyt ir tiek, bet jis nesupranta, jog aš valgau ne dėl to, kad skanu, kad amžinai alkana ar pan., bet tam, kad užgniaužčiau savyje emocijas... bet reikia pabandyti, nes turiu išsikalbėti, o gal pamėgins suprasti, nesam susvetimėję), po darbo paskambinsiu pagalbos moterims telefonu, rytoj psichiatro konsultacija, ketvirtadienį gal per skype, jei bus laiko, su RVPL psichologu nemokamai pasikonsultuosiu, reikia kažką daryt! Nes man baisu, auga dukra, NENORIU, kad jos toks gyvenimas būtų ar kad ji matytų ryjančią ir depresuojančią mamą. Ji to nenusipelnė...

Laikykimės, merginos, kaip nors, nosytę aukščiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tta: 21 vasario 2012 - 14:23